|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  za zaiadlivostta!   |  |  | Автор | old_moon () |  | Публикувано | 11.10.01 23:02 |  |  | 

hi!
 Tuk pochti vsichki me obviniavate v zaiadlivost, nebrejnost, ne dobro otnoshenie kym vas.
 Az ne sym zapochnal da se razpraviam pyrvi s nikogo ot vas.
 Prosto spodeliash mnenie za boini izkustva, svoite razbirania za tiah i ne zasiagah nikogo ot vas konkretno.
 No na vsiako moe izkazvane i se namirashe niakoi da trygv da me pouchava.
 E ne moga da se syglasia s nikogo ot vas.
 Ne se zaiajdaite s men, niama i az da go pravia s vas. Nikoga ne sym go zapochval pyrvi.
 Ne mi govorrete glupsoti ot sorta da sym se osyznaval i t.n.
 govorete po temite konkretno!

Ai, sys zdrave!

no pain - no gain

|  |  |  
             |  |  | 

HI

" Колкото хора - толкова истини !"

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: za zaiadlivostta!  [re: old_moon] |  |  | Автор | ALX (Нерегистриран) |  | Публикувано | 12.10.01 02:40 |  |  | 

Хей човече, аз съм съвсем нов тук и почти никого не познавам, дори още не съм се регистрирал, защото просто не знам дали ми е тук мястото. Това което чета ми говори, че има хора от които мога да науча нови гледни точки и да взаимствам идеи. Едва ли тук има хора, които са се стремили да ти кажат нещо дето да не ти е от полза...
 Гледай по-позитивно на нещата - иначе един съвет с добро чувство може и като наставническо поучаване да ти се стори
   Дай да влизаме тук като в доджо - кофти настроението и делничните тревоги да ги оставяме навън...

domo arigato

|  |  |  
             | 

| Тема |  Да учим  [re: ALX] |  |  | Автор | CEKTAHT (Отсъстващ) |  | Публикувано | 12.10.01 10:29 |  |  | 

Дай да влизаме тук като в доджо - кофти настроението и делничните тревоги да ги оставяме навън...

Това е чудесна идея, нека идваме тук отворени с мисълта, че Всеки има какво да ни каже и от всеки има какво да научим

"Твоят най- голям враг, е твой най добър приятел"

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: za zaiadlivostta!  [re: old_moon] |  |  | Автор | Troika (спокоен) |  | Публикувано | 12.10.01 12:53 |  |  | 

Каза, че не се заяждаш с никого и всичко е наред. Не вярвам тука да има хора заядливи, които да не приемат някой (например тебе) да си каже мнението, каквото и да е то!!!

|  |  |  
             |  |  | 

Vinata vinagi e obshta,nikoga li4na.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: za zaiadlivostta!
[re: Prisoner] |  |  | Автор | Tod (Нерегистриран) |  | Публикувано | 13.10.01 16:41 |  |  | 

I az taka si mosleh kato mu pi6eh na toia dravnik, ama koi da me 4ue...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: za zaiadlivostta!  [re: Tod] |  |  | Автор | Prisoner (Nelko) |  | Публикувано | 13.10.01 19:04 |  |  | 

Abe az ne go mislq za dryvnik,a i ne dyrja da byda 4ut ot nego

|  |  |  
             |  |  | 

Първо, момчето не е дръвник!..
 Второ, ВИНАГИ ТЪРСИ ПЪРВО В СЕБЕ СИ ВИНАТА! После ве4е може да я потърсиш и в другите! Ина4е не се вместваме в изказването преди няколко дни, 4е "... колкото хора - толкова истини!.." И да припомня, 4е преди време бях писал, 4е нито едно от 10000 Неща в Природата не е едностранно - има по две страни. Лошото е,4е ВСЕКИ гледа тази страна, която му е най-изгодна!

Нищо лично - само коментирам!

Поздрави на Всички!

"BU FANG - BU MIE"

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: za zaiadlivostta!  [re: Tod] |  |  | Автор | old_moon (Нерегистриран) |  | Публикувано | 14.10.01 04:03 |  |  | 

dryvnik, a?
 strahlivec :)
 kaji mi go v ochite i niakoi ot nas shte postrada mnogo zle.

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички) |   | 
 |