|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
WingTsun & EWTO
|
|
Автор | WingTsun (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.10.01 14:01 |
|
kakvo vi e mnenieto za EWTO, zashtoto do kolkoto znam ima i dosta iunaci koito se vodiat za instruktori i u4at na WingTsun, no niamat nishto obshto s organizaciata EWTO?
| |
|
Се съмва и га петелът не кукурига! Поздрави и да не се вържеш - шегичка!
Во Виет Нам - Шон Донг Во Дао
| |
Тема
|
Re: Ми мисля си, че...
[re: 4O roдишeн]
|
|
Автор | WingTsun laik (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.10.01 23:38 |
|
Mnenieto na 40 godishen ne go vdiavam. Inache sam chuval za instruktori, koito niamat nishto obshto s EWTO i che bili dobri. Sashtitte instructori bili uchenici na niakakvi anglijski i kitajski instruktori. No koj kolko e dobar i kakav e bog znae. Sashto taka prosto vliazoh v tozi club, ne sam kapacitet v taia oblast, prosto aot vreme na vreme sam sarfiral i chel niakoj drug sajt.
| |
Тема
|
Re: WingTsun & EWTO
[re: WingTsun]
|
|
Автор | gt;gt;lllt;lt; (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.10.01 10:46 |
|
Abe vsichki sa maskari! Vsashtnost Bagalev maj e naistina dobar i mislia che toj e choveka, kjto moje da otgovori naj-tochno na tozi vapros.
| |
|
BAGALEV NAISTINA E DOBAR. VIJDAL SAM GO. I NEGOVITE UCHENICI SA DOBRI..PROBVAL SAM GO.
| |
Тема
|
НА ВКУС ЛИ? :-)))!
[re: voin]
|
|
Автор |
Kad lr Koan (The S.Commander) |
Публикувано | 14.10.01 01:29 |
|
HI!
Да не забравяме, 4е това е единствената организация, която действува в BG със строго определени правила и система на преподаване! И Ст. Багалев, като оторизиран главен неин представител в BG, наистина може да даде най-точен отговор! Но лично според мене е безсмислено, защото е достатъчно да се видят тренировките, както неговите, така и на Йосиф, за да се престане със задаването на въпроси! ТРЯБВА ДА СЕ РАДВАТЕ, 4Е В BG ИМА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА EWTO!!!
Поздрави!
"BU FANG - BU MIE"
| |
|
...че в България организирано и по методика този вид БИ се практикува от края на 80-те при контакти със специалисти / не си спомням през 89 ли беше семинарът с учителя Люн Тинг... името му по онова време поне така се произнасяше/, след това Добрин Василев установи връзка с един английски специалист - Ник Смарт / това бе някъде в началото на 90-те/, след това не зная по какви причини се получи някакво отделяне в Европа, което естествено засегна и свързаните с отделните преподаватели училища ... Освен тези направления у нас са идвали и представители на други течения - мисля, че с някакъв полски специалист работиха в Казанлък по системата на Уон Шун Люнг, не си спомням дали не беше от близка организация на този учител и ... е сега не си спомням името му - май Ласкаридис беше, но не съм сигурен, той прави семинар в средата на 90-те в София... Та имах предвид, че преди Багалев да започне да обединява клубовете, което е нещо похвално , тук имаше такъв вид БИ в различни форми... и нормално е да има и различни хора, които да практикуват по друг или по подобен начин, назовавайки го пак със същото име! По тази причина знаете, че има добавки към името - чертичка... уточняване на училището или организацията, името на грандмайстора, специално изписване и т.н. И за тези хора, които не са във ЕВТО , всъщност е все едно какво е според ЕВТО правилно или неправилно, защото те си практикуват по своя си система - т.е. денят си започва и си върви, независимо от това, дали петелът сутринта е дал знак за начало на утрото! Този проблем го има навсякъде / да не говорим, че това е природен закон.../ в БИ, не е само при вас, просто за теб или за някой от твоите съученици е нещо недопустимо. Моят учител ми е разказвал , че и на Изток това е нещо обичайно - тъй, че вие си практикувайте, пък... Както гласи една източна мъдрост, когато по Пътя с тебе няма кой да върви, върви сам !
Во Виет Нам - Шон Донг Во Дао
| |
Тема
|
|
|
Автор | sifu (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.10.01 18:42 |
|
EWTO e nai goliamata organizacia za WingTsun v sveta s 65 strani chlenki i nad 4 000 kluba s nad 1 000 000 praktikuvashti!
Zamislete se samo zashto e taka!
Sifu
| |
Тема
|
[re: sifu]
|
|
Автор |
Andy. (Кръстник) |
Публикувано | 17.10.01 17:51 |
|
Киокушин , 120 страни в света , не се наемам да кажа броя на клубовете , 12 милиона трениращи. Ти се замисли защо е така!
Поздрави
| |
Тема
|
seminar
|
|
Автор | WT (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.10.01 23:04 |
|
Seminar na EWTO-BG v Stara Zagora na 21 oktomvri! 6 h trenirovki!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|