|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Ако бихте искали, бихте могли да...
|
|
Автор |
4O roдишeн (радващ се) |
Публикувано | 04.10.01 11:39 |
|
Във връзка със създаването на онзи прословут сайт за бойните изкуства, който ориентировъчно в началото на ноември трябва да види бял свят / ако е рекъл Бог.../, ви приканвам да вземете участие с малко информация... засега! Първо: открийте и ми изпратете адреса на електронната поща на Федерацията, в която членувате / или на какъвто е там вида Организация/. Второ : вземете от вашите инструктори името, вида бойно изкуство, местоположението / не забравяйте да пишете и за кой град се отнася информацията!/ и графика на клубовете си! Ще бъдете горди с приноса си, независимо, че ще е необходимо малко напъване от ваша страна! Информацията изпращайте на kwasilev@abv.bg ! Единствено получената в електронната ми поща информация ще бъде публикувана в страницата ! Ей, да знаете, че не се шегувам – ако ми пишете тука в клуба, тука си остава! Айде сега чао, пък по-натам ще искам още подкрепа ! Поздрави на всички!
П.П. А, да не забравя! Независимо, че минавам днес по-нататък, няма да си променям ника от 40 на 41 със сигурност! Колкото до клуба ни – и той от няколко дни е на 1 годинка!
Во Виет Нам - Шон Донг Во Дао
| |
Тема
|
Re: Ако бихте искали, бихте могли да...
[re: 4O roдишeн]
|
|
Автор |
SWAN (изгубил се) |
Публикувано | 05.10.01 12:57 |
|
ayde hairliq ! :)))))
| |
|
Жив и здрав !!!!
Искрено се надявам следващия път като се видим да сме от едната страна на масата
С най-добри пожелания     
"Десетте хиляди неща се надигат и падат докато Аз наблюдавам кръговрата им"
| |
|
>>> КРЪГЛА!!! И отдавна номера на Иванчо, 4е всеки намира своя ъгъл за е...е ( ) не минава!
Поздрав!
"BU FANG - BU MIE"
| |
|
Като стане средата на месеца, т.е. да минат 10-ина дни от предложението ми, би ли направил един анализ по въпроса "Бъди полезен за себе си, бъди полезен за другите"... Това го пиша съвсем сериозно, без да се закачам, връзвам, разочаровам, предизвиквам и т.н. - то и напоследък по таз причина не смея да влезна в клуба , толкоз много разбиращи от БИ млади хора вече има тука, че започнах да получавам Щтрес от реакциите си!
| |
Тема
|
Re: Анди, ако обичаш...
|
|
Автор | dobrozelatel (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.10.01 22:36 |
|

Има една приказка - не питай старило, питай патило
| |
|

Струва ми се, че тази работа трябва да я обясниш на други момчета, а също така ми се струва, че може да ти се види малко трудно (поне опита за сега това показва  )
Иначе всички можем да си стискаме ръцете фалшиво - май няма да е за сефте за последните 10-тина години  ама май не е там работата 
Поздав на всички, нямам за идея да се заяждам с някой, просто ми омръзна да гледам глупости напоследък
"Десетте хиляди неща се надигат и падат докато Аз наблюдавам кръговрата им"
| |
|
Стискането на ръце ми звучи като "петинг"!!! Освен това лицемерието е характерна черта за "жълтите" и като се имат предвид "последните модни тенденции", 4е BG-те са "създали" и Китай (да не говорим за Вселената ), то следва, 4е е нашенска национална 4ерта!
Поздрав!
"BU FANG - BU MIE"
| |
|
Да бяха и препатилите , и старите пратили по едно Е-мейлче, успоредно с мъдростите си , а? Поздрави на всички!
| |
Тема
|
Re: Да бе, съгласен съм, ама...
|
|
Автор | dobrozelatel (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.10.01 14:24 |
|

Бе те на крака ти дойдоха, ти вратата им посочи, сега за мейлчета разправяш - нейсе, добре че не са злопаметни, в името на общото сигурно ще преглътнат пак, ама взеха да се питат - до кога така ?
Поздрав !
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|