Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:10 12.07.25 
Спорт
   >> Бойни изкуства
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Да преброим съклубниците- майсторяги!нови  
Автор 4O roдишeн (радващ се)
Публикувано19.09.01 13:24

Айде да ми дойдете на гости към средата на октомври някоя неделя - ще си демонстрираме разните работи за които говорим, можете и да потготвите някоя беседа на тема... ама задължително с демонстрация - илюстрация! Аре сега да ви видя - два пъти я отлагахме тая среща, дайте сега да я напрайм! Аз осигурявам залата на гимнастичките - т.е. долу е килим за худ.гимнастика, и разни дълги, средни, къси тояги,саби, тонфи, ножове, палки....ако ви е необходимо , за да не мъкнете с вас ваши тренировъчни оръжия! Можете да покажете всичко квото решите - ще си го направим при закрити врати, само за нас си, т.е. приятелска клубна среща с опознавателен оттенък! А сега адреса - Ст.Загора ул."Българско опълчение" 85 Ученическа спортна школа, тва е в двора на 9-то основно училище, на 50 м южно от Електротехникума. Телефонът е 042 867 003 , търсите Красимир Василев и тва е! Който иска, може да играе и на дъските на баскетболното игрище, но сега му предстои ремонт ... и не е много красиво, кат за гости! / Става въпрос за една и съща зала, в която тренираме заедно с гореизброените клубове по погореуказаните спортове!/ Айде мислете и пишете! Поздрави!

Во Виет Нам - Шон Донг Во Дао

Тема Re: Да преброим съклубниците- майсторяги!нови [re: 4O roдишeн]  
Автор SWAN (изгубил се)
Публикувано20.09.01 23:48

AZ SE ZAVURNAH !!!!!!!!!!
LIKUY, NARODEEEEEE... HEHEHE...

I TUKA KVO- SRESHTI, ZNACHI ?
SHE IDVASH LI VUV VARNA NOEMVRI ?

Тема Кво ся, няма да се броим, тъй ли?нови [re: SWAN]  
Публикувано21.09.01 12:00

Здравей SWAN! Май като гледам, не ми ухае много на среща... Пък за Варна - има още близо 2 месеца, дотогава може много неща да се променят... Имам предвид, че моите виждания в по-нататъшното развитие на Федерацията все повече навлизат в противовес с тези на УС, та би било коректно от моя страна ако не светя, поне да не тъмнея... И няколко думи към уважаемите съклубници относно проекто-срещата : пишете мнението си по въпроса, щото ако няма да има желаещи, да си планирам в тия дни нещо друго - все пак есен е, според източните натурфилософски концепции това е времето на гъвкавия подход... пък и що само тва да е времето на добрата маневреност...? Поздрави!

Тема Като помислих...нови [re: SWAN]  
Публикувано21.09.01 12:31

Имаше напоследък толкова високостилни поустове, във философски аспект имам предвид, че моето предложение е прозвучало пейзански-просташко вероятно! Та ако това е причината да не отговаряте, моля за извинение - ще си подготвя ново предложение... отново вероятно! Поздрави!

Тема Stiga be 40g.нови [re: 4O roдишeн]  
Автор Andy. (Кръстник)
Публикувано21.09.01 13:40

Почваш да се сърдиш като ущипана мома:)) Аз съм сигурен,че всеки е започнал да си прави неговоте си сметки. "Дали ще съм свободен по това време?" , "Колко ли пари ще трябват да отида от София до Стара Загора , а и необходимо ли е да ги харча точно за това", " Какво ли има да правя с десетина непознати и заслужава ли си да си загубя два дни за това". Ей такива мисли се въртят на пишещите тука братя, не че не е добро предложението. Не че на хората няма да им е интерестно , но дали им е до това в този момент? Щото тази среща ще си е за чисто удоволствие и за запознанство с хората с които си пишеш тук. Не че е малко , но друго си е да те викне шефът на твоята си федерация и да те изпита за някой колан:))))
Та успокой се , не е причината в теб. Дори е похвално че си инициатор на такава среща.Лично аз ходих на 4-5 срещи на клуб Формула1 в София и така се запознах с хора които иначе никога не бих познавал,както и вас не бих познавал ако го нямаше този клуб, и знам че такива срещи са нещо добро. Все някой ден и хората в този клуб ще имат своите срещи. А и не всички са прочели темата ти ,затова не отговарят. Тъй че стига се прави на обиден.
Поздрави

Тема Ха..нови [re: 4O roдишeн]  
Автор slavo (just me)
Публикувано21.09.01 13:49

ами щото не всички са майсторяги...../визирам себе си-да не се засегне някой/

Славо

Тема ти пъкнови [re: 4O roдишeн]  
Автор SWAN (изгубил се)
Публикувано21.09.01 16:04

е де- нали- ентусиазъм- да укрепнат азиатските континентални- айде още малко компромиси, а ? мъничко....- щото- ми то нали още е съвсем млада таз ми ти бфушу... и такива работи... бла бла....

а ?- немой така..
ама това си е отделна тема за мислене- затова спирам, че не й е място...

Тема Re: Ха..нови [re: slavo]  
Автор Дия (Досадно кръвопи)
Публикувано21.09.01 21:38

мммда - аз също не се смятам за такава.........
пък и съм на училище.........

Величието на човека се корени в съзнаването на неговото нищожество... или не ?!?!?

Тема Re: Stiga be 40g.нови [re: Andy.]  
Автор Дия (Досадно кръвопи)
Публикувано21.09.01 21:40

Колкото до срещите на Формула 1 - това нащо си е чист карък !!!!
Така и не можах ме да се засечем.......

Величието на човека се корени в съзнаването на неговото нищожество... или не ?!?!?

Тема Re: Да преброим съклубниците- майсторяги!нови [re: 4O roдишeн]  
Автор Kontra (неграмотник)
Публикувано21.09.01 23:01

Би било готино. Такива драматизми пишете понякога , че ми е голям мерак да се видим. С времето няма проблем , защото студентският живот е лесен , но пък си мисля , че аз няма какво да се бутам при великите китайски майстори и което по-кофти нямам пари да се вдигна до Стара Загора.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.