Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:01 08.07.25 
Градове
   >> Благоевград
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема най-хубавия граднови  
Автормake (Нерегистриран)
Публикувано12.08.03 12:45

Това е най-хубавия град,напуснах го преди 30 години,но ми е на сърце!

Тема Re: най-хубавия граднови [re: мake]  
Автор ALEX_D_GREAT (===> VELIK)
Публикувано13.08.03 20:34

Идва логичния въпрос кат ти е толкоз на сърце щшо го напусна !?

ARE U TALKIN' TO ME ?

Тема Re: най-хубавия граднови [re: ALEX_D_GREAT]  
Автормake (Нерегистриран)
Публикувано07.10.03 21:09

Не бъди груб/а към един човек,който обича Благоевград,в живота се случва и това да напуснеш любимия град.Това не значи,че не ти е на сърце.

Публикувано08.10.03 16:58

Извинявай - ти си знаеш -- да ти кажа честно не ми и пука !

ARE U TALKIN' TO ME ?

АвторPolitolog[nacupvam se] (Нерегистриран)
Публикувано09.10.03 14:37

Да бе супер град е... Само 4е другарят Причкапов ни еба майката с тва кръстовище.

Тема Re: най-хубавия граднови [re: Politolog[nacupvam s]  
Автор Mani (добричка)
Публикувано10.10.03 15:43

samo ne znam kakvo ne mu haresvash na krastovishteto.

Тема Re: Аз ще ти кажанови [re: Mani]  
Публикувано10.10.03 19:24

Не му работат свеофарите и там стават катастрофи почти всеки ден -- отделно се чака по толкова време че мога да си слезна да пия едно кафе да се върна и ще е жълто === та това не му харесвам !

ARE U TALKIN' TO ME ?

Тема Много умно.нови [re: Politolog[nacupvam s]  
Автор The OneМодератор (избраният)
Публикувано12.10.03 19:31

Каква ти е предложението, след като не харесваш това ?
И къде беше когато се е решавало това ?

Данеби да искаш да е като преди ? Да се буташ в спрелите автомобили покрай пазара, да газиш пешеходци при пазара и да цепиш спирачки зад правещите обратен завой таксита пред киното ?

Причкапов е бил два пъти кмет. И двата пъти благоевград се е променял. Преди години центъра стана такъв какъвто го виждаме сега.
Сега направи нещо от което града се нуждаеше.
Нещо което нито Масева направи, нито Паскалев, който между другото винаги е бил от тип "Царя дава - пъдаря недава". Асфалтира улицата пред блока в който живее. А... и преряза повторно лентата на 14ти полк.
За Асийски - за краткото му време помня, че правих ремонт на предницата на колата ми, след зимата. А няма и да забравя как декември месец, дете на около 15 падна на поледицата на центъра на Благоевград около коледа. Такова жестоко падане и по филмите не съм виждал.

За мен в момента не виждам алтернатива на Причкапов. Доказал се е два пъти. Сигурен съм, че има още какво да направи.

Trully wonderfull,
the mind of a child is.

Редактирано от The One на 12.10.03 19:34.

Тема Re: Аз ще ти кажанови [re: ALEX_D_GREAT]  
Автор The OneМодератор (избраният)
Публикувано12.10.03 19:38

Какво да кажат хората които живеят в София ?
Като всяка сутрин и вечер са им нужни по 20-30 минути да изминат същата отсечка със същото разстояние.

Да не говорим на Цариградско шосе. Там съм гледал 18 ударени коли, само за 10 инути докато преминеш по него. И това съм го гледал не само веднъж.

Неможе да виниш кмета или кръстовището заради некадърността на някой шофьори.

Trully wonderfull,
the mind of a child is.

Тема Re --- Не си правнови [re: The One]  
Публикувано13.10.03 13:06

Не че съм голям фен на Паскалев и Асийски но истината е че те задвижиха проекта и за пазара и за новия мост--- на Причкапов остана само да пререже лентите. центъра на благоевград наистина е хубав но е строен не защото Причкапов го е направил а заради посещението на дипломатическия корпус -- Парите са дадени от хората , труда е даден от хората -- Причкапов само е командвал. архитекта е австриец -- тъй ч е ако има някакъв принос -- това е че наистина е командвал като хората. да ама през комунизма ако не са били изпълнявани командите му хората са знаели че ще получат еднопосочен , в най - добрия двупосочен билет я за БЕЛЕНЕ я за Ловеч , тъй че нормално е че са слушали и изпълнявали. 14 - ти полк също беше оправен от Паскалев .

ARE U TALKIN' TO ME ?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.