|
|
|
Тема
|
протектори
|
|
| Автор | lz1asp (Нерегистриран) |
| Публикувано | 05.01.06 22:15 |
|
|
Протекторите не са нещо маловажно. Но поне за мен хубавите и надеждните са скъпи. Не по-скъпи от здравето и живота, но достатъчно скъпи за хора дето нямат възможност да ги купят От там се заражда идеята за самоделки.
Някой ако си е правил сам нека сподели опит.Така ще се избегнат някои грешки ако и други решат да си правят.
Също ако някой без да е правил но има идеи по въпроса ще бъде полезно да ги сподели с останалите.
По-добре е човек цял живот да кара с протектори без да се налага те да го пазят отколкото един път да му потрябват и да ги няма.
Благодаря в аванс на всички които споделят своите виждания по този въпрос..
Обикновен карач на колело.
| |
|
|
|
lz1asp, звучиш изключително несериозно!
Какво означава протектори-самоделки? Стига, бе!
В магазините се продават каски на цени от 15 до 250 лв., а комплект наколенки и налакътници може да се намери и до 60-70 лв. Никой не те кара да купуваш от най-скъпите. Гарантирам, че и евтините ще ти опазят кожата и кокалите достатъчно добре. Ако пък твърдиш, че стила ти на каране е толкова екстремен, че по-евтините протектори не отговарят на изискванията ти, отново не бих се съгласил, защото за подобно ниво на каране трябва велосипед, струващ поне 2000 лв., да не кажа и повече. Е, при това положение, не може ли човек да отдели стотина лева за малко пластмаса, ластици и неопрен?
| |
|
Тема
|
За тучо чучо
[re: тyчo чyчo]
|
|
| Автор | lz1asp (Нерегистриран) |
| Публикувано | 06.01.06 14:26 |
|
|
Здравейте !
Да уточня-въобще не карам екстремно и никъде и никога не съм го твърдял.
Прав сте че има такива джунджории за по 60-70 лв. И аз не отричам че са полезни. Колкото / цитирам Ви/ " човек да отдели стотина лева за малко пластмаса, ластици и неопрен?" -какво да кажа? За другите не знам-вероятно могат.И това е хубаво.Дай Боже всекиму да може. Колкото за себе си-не мога.И не защото ми се свидят.А защото няма от къде да ги взема. Ако ги маше тези пари не бих задавал подобен въпрос , а бих си купил.
Моля да ме разбирате правилно-не се оплаквам .Но не му е мястото тук дса обяснявам защо няма и т.н.
Но благодаря за вниманието.
С уважение-Карач на колело
| |
|
Тема
|
Re: За тучо чучо
[re: lz1asp]
|
|
| Автор |
PtD (Vector xyzw) |
| Публикувано | 09.01.06 20:28 |
|
|
Е, има и съвсем евтини, 5-10 лева комплект налакътници и наколенки. Те също са по-добре от без хич.
А иначе не е трудно и да се направят, ако си сръчен в ръцете и имаш подходящи материали:
1. Пластмаса от типа, който използват във футболните кори
2. Плътен дунапрен
3. Широки ластици.
--
17 Gen r
| |
|
|
|
|