|
Тема
|
километраж
|
|
Автор | kилoмeтpaж (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.05.05 23:14 |
|
защо километража на колелото ми отчита едни скорости ту 10 ту 15 км час без да променям кой знае видимо скоростта. разстоянията изглежда ги измерва правилно . като ускорявам почва да отчита 12 и 17 например и така нататък ???? дайте акъл
| |
|
Единственото, за което се сещам, е че разстоянието между магнита на спицата и датчика на вилката е по-голямо, отколкото трябва и от време на време не отчита правилно. Пробвай да ги доближиш малко. Ако не е от това, сигурно самият километраж се е прецакал нещо.
| |
Тема
|
Re: километраж
[re: dimodi]
|
|
Автор |
naka76 (колоездач) |
Публикувано | 31.05.05 19:41 |
|
Според мен може да е точно обратното!!Разтоянието е много малко и ритампулата залепва от "солния" натиск на магнита за еизвесно време и смалко по-късно отлепя,а през това отчита бройка.Аз преди имах същия проблеми сменях ритампулата и се оправи.Тогава не ми беше дошла идеята с раздалечаването.Порадипрекалено близкия магнит може ритампулата да залепне завинаги и да се равали колометража.Поради този дефект съм изхвърлил също доста километражи.
Изпушената цигара съкращава живота с 2ч,изпитата бутилка ракия с 3ч.Работният ден съкращава с 8ч
| |
|
|
|
|