|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
каква е максималната.............
|
|
Автор | вeлoв (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.12.04 01:42 |
|
скорост , която сте регистрирали на километражите си ? мойта около 64 км/час по едно стръмно , но кратко нанадолнище .
| |
Тема
|
Re: каква е максималната.............
[re: вeлoв]
|
|
Автор |
~DPAKOHA~ (перко) |
Публикувано | 10.12.04 14:05 |
|
82 km/h
| |
Тема
|
RIP
|
|
Автор |
pyrx (-: свежъ ;-) |
Публикувано | 11.12.04 17:47 |
|
|
---
|
"В живота той постигна максимална скорост 99 км/ч,
но по-важното е, че скъпото му колело остана здраво!"

| |
Тема
|
|
|
Автор |
naka76 (катерач) |
Публикувано | 11.12.04 18:59 |
|
75.5
Изпушената цигара съкращава живота с 2ч,изпитата бутилка ракия с 3ч.Работният ден съкращава с 8ч
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Martu (спори за всичко) |
Публикувано | 20.12.04 18:06 |
|
61,9 ама след това паднах лошо. Просто се бях загледал в километража...и не видях следващия завой. Нищо, ребрата ми бяха синьо-черни в продължение на 2 месеца, байка здрав, мантинелата крива
| |
Тема
|
[re: Martu]
|
|
Автор |
exotique (team EVOLUTION) |
Публикувано | 20.12.04 22:16 |
|
mi taka si eheheheeeee,az za tva veche ne karam,shtoto previshavah maximalno dopustimata ot krakata mi skorost   

| |
Тема
|
[re: Martu]
|
|
Автор |
evilzet (член) |
Публикувано | 21.12.04 16:36 |
|
ами то с 62 не знам някой да може да падне добре
моята е 71 с шосето и 69 с байка
| |
Тема
|
[re: evilzet]
|
|
Автор |
Martu (спори за всичко) |
Публикувано | 22.12.04 15:36 |
|
Ами всъщност мисля, че при тази скорост/62/ паднах възможно най-добре. Всъщност при 62 км/ч си вдигнах главата и разбрах, че няма да мога да взема левия завой пред мен. Лошото е че в дясно от пътя няма нищо. Т.е. има - пропаст. Демек аз си стискам спирачките и си мисля - ако не взема завоя, вече никога нищо няма да мога да взема. И затуй лекичко залегнах налявои се сурнах по пътя. Край пътя имаше вкопани гуми в асфалта - вместо мантинела/случката става по трасето на рали Стари столици, но в обратната посока/ Както бях полегнал плъзгайки се с 40-50 км по асфалта се фраснах във въпросните гуми, прескочих байка и със сетни сили гушнах гумите. Ако това беше метална мантинела мисля че нямаше да имам нито едно здраво ребро.
Цялата история се разигра пред група кротко разхождащи се туристи, но никой от тях дори и не ме попита дали съм добре.
| |
Тема
|
|
|
Автор | Koko (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.01.05 16:37 |
|
Emi moiata masimalna skorost be6e w Frankfurd na nadolno i tobe6e dalgo i wdignah 78km. be6e neweroiatno pogelawam na wsi4ki tasi godina uspeh i sas glawata da mislite a ne sas krakata xa xa xa xa xa xa:))) pozdrawi ot Germania 
| |
Тема
|
|
|
Автор | oxлювa (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.01.05 20:31 |
|
55 - по нанадолнището от старата ТВ кула към радиото. Веселото е, че при старата подстанция има ограничение 40 и бях в нарушение:)))))
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|