Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:07 14.07.25 
Спорт
   >> Велосипедизъм
*Кратък преглед

Тема Вело-багажник за покривнови  
АвторSokkon (Нерегистриран)
Публикувано28.06.04 09:29

Здравйте! Някой да е виждал да се продават качествени вело-багажници за автомобили (за покрива). Имам един, който се хваща за багажника и задното стъкло на колата, но ми скъсва нервите докато го сложа и после багажника на колата става неотваряем.. Мерси.

Тема Re: Вело-багажник за покривнови [re: Sokkon]  
Автор Martu (спори за всичко)
Публикувано28.06.04 10:01

Абе не знам, но според мен за покрив е кофти, освен ако не е от по-скъпите, дето имат рамо и байка се извежда настарани за да можеш по-лесно да го закачиш./ малко ми е сложно да обясня /Мисълта ми е , че много трудно се слагат байковете отгоре. задния е много по-удобен, по-евтин и ако се монтира правилно би трябвало да можеш да си отвориш и багажника ако ти се наложи.

Авторtania (Нерегистриран)
Публикувано28.06.04 19:37

В Метро (обикновено) има от този вид:
[image]http://www.impas56.com/pictures/BicicleCarrier1.jpg
[/image]

Мисля, че бяха по-евтини отколкото в Импас.

Авторmsm (Нерегистриран)
Публикувано29.06.04 18:20

най добрият багажник за два велосипеда се закрепва на теглича, монтира се за 3-4 секунди, тежи 1 кг., струва 35 лв. в Пловдив веломагазина срещу пожарната. Използувам го 2 год. и смятам че няма по добро

Тема Re: Вело-багажник за покривнови [re: msm]  
Публикувано01.07.04 12:15

Щом си имаш теглич...

АвторMajnata (Нерегистриран)
Публикувано05.07.04 16:57

Mnogo e prosto:
Mladost 1 block 1A
tam ima magazin na ime:
Bikecenter
i tam tochno ima takiva i ne sa skypi poslednot gledah po 15 leva i osven tova tezi za otzad biaha po skypi maj 30 leva.
No e po dobre da hodish i da pitash zashtoto az ne sym se interesuval a mozhe da ima i za poveche ot dva bikes na pokriva.
I sa mnogo udobni shtoto sa praveni za polzvane na kolata kato takava ne kato nekakyv buldozer ili tank ;-))
a i tezi otzad vyrshat rabota no e kofti shtoto ako ti e goliam bike i malka kolata - shte styrchi ;-))

АвторMajnata (Нерегистриран)
Публикувано05.07.04 17:00

Ima i web site :

Тема Re: Вело-багажник за покривнови [re: Majnata]  
Публикувано05.07.04 17:39

А ти сещаш ли се като ти е голям байка и малка колата, като го пернеш отгоре на покрива как изобщо не стърчи?

Тема Re: Вело-багажник за покрив [re: Martu]  
Автор lNSlDER ()
Публикувано05.07.04 19:35

Не си прав за отгоре - слагат се доста лесно. Аз съм с Голф 2 и съм возил 4 байка отгоре а редовно возя два (от 3 години насам). Друг е въпроса, че след като съм ползвал маса време багажник отгоре, ми се струва, че е по-добре да за отзад.

Не знам вашия опит какъв е, но адски ме дразни да чистя засъхнали и умрели комари, мухи и всякви летящи от дребен и не толкова дребен калибър от колелата, след като съм ги возил на покрива например.

А за отзад - има ли опция да се отваря багайника? От модела на bike-багажника зависи, или винаги може да се отваря.. Щото ебаси за един термус например да свалям три байка и после аре пак....

Тема Re: Вело-багажник за покривнови [re: lNSlDER]  
Публикувано06.07.04 12:04

Ами аз понеже съм ползвал и двата вида мисля, че отзад е по-удобно и практично. Като се слагат горе отнема доста повече време, особено ако са повече от два байка. Задния багажник, ако е правилно монтиран/ което значи да лежи само върху вратата, а не върху бронята/ позволява отварянето на багажника. Естествено, не можеш да очакваш вратата да стои сама в горно положение с два байка/25 кг/ отгоре, но ако се наложи, става. Да не говорим, че и съпротивлението е по-малко. Е, ако скъсаш ремък сигурно е доста кофти, особено, ако някой кара зад теб, но пък имаш опцията да осъдиш производителя/в моя случай THULE/ и да си купиш много по-готин байк
П.С. Докато зацепя как трябва да си сглобя багажника, щото е универсален и вариантите са клонящи към безкрайност откъртих бронята на служебната Ибизка, но слава Богу при ниска скорост/ на Дондуков/

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.