|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
BG bike
|
|
Автор | Bike-cather (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.04.04 13:07 |
|
Posuvetvaite me koya e kachestvena BG firma za baikove. Tuka mi kazvat, che zavoda v blagoevgrad e nai-prestizhen, no velomaniacite durzhat na DRAG.
sushto taka, ako nyakoi mozhe da se proiznese po vechniya debat SHIMANO ili SRAM za skorostite, da zapovyada.
blagodarim
| |
|
Еми да, Drag са си изградили добра репутация и явно има защо. RAM също са яки, ама са по-скъпи и определено не предлагат избор на по-начинаещите колоездачи.
Разгледай сайтовете и си харесай нещо:
DRAG: или
RAM:
LEADER: (колекция 2003) или (колекция 2004)
CROSS: (на тия трябва да им се признае, че сайтът е размазващ :) )
SPRINT:
Ако искаш качествено колело, значи гледай рамката да е от Alu 7005, монтажът да е Shimano Acera и нагоре и оттам нататък всичко си е до предпочитания 
---
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
| |
|
Като разгледах сайта на СПРИНТ, се шашнах от безумните рамки. КРОСС изобщо ги прескочих - сайтът им ми беше досаден. ДРАГ най се ядват от българските колела. Някои модели.
Странно как в сайта на СПРИНТ има секция МТБ, в която има такива смехотворни неща...
А - да - щях да пропусна. Ето това ме зашемети, грабна и замечта от сайта на ЛИДЕР:
1 )+( l/l B () T l-l E ( T l/l G /-\Редактирано от Downhill на 02.05.04 03:16.
| |
|
Оф, споделям зашеметяванията, грабванията и мечтанията ти и аз ...
Снайперистка със сияеща усмивка :)
| |
|
А, е още по-впечатляващ - само му погледнете колелата 
Луд умора няма!
| |
|
Не са се сетили да сложат седалката на спираловидно колче. И няма радио.
1 )+( l/l B () T l-l E ( T l/l G /-\
| |
|
И облегалка, де - щото това е даунхил машина, та да не падаш по гръб.
Единственото, което може да му се направи на 'тва колело, е да се натисне отдолу бутончето "close"...
1 )+( l/l B () T l-l E ( T l/l G /-\Редактирано от Downhill на 08.05.04 13:20.
| |
|
"... Единственото, което може да му се направи на 'тва колело, е да се натисне отдолу бутончето "close"... "
Съвсем правилно, аз точно това и направих.
Луд умора няма!
| |
|
Е, не!
Сърцето ми прескочи един удар ...
Снайперистка със сияеща и обезоръжаваща усмивка :)
| |
|
Не видях някой да пише за старата българска фирма за велосипеди Нещата им хич не са лоши като качество а и като дизайн 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|