|
Тема
|
Снимки и отзвуци за състезанието във Варна
|
|
Автор |
BurnOu7 (SKA Punk) |
Публикувано | 25.04.04 20:33 |
|
Ето и снимките:
Това съм аз;-)
В началото сустезанието изглеждаше така
Ето и още снимки:
Снимкте може да намерите във :
За мене състезанието беше готино, който иска да даде снимки, ще отрежа от 2-3 филма най-яките моменти и ще ги пусна да се данлоадват.
I'm taking all you down with me!Exsplozives duct taped to my spine!Nothing's g0nna change my mind!
| |
Тема
|
Re: Снимки и отзвуци за състезанието във Варна
[re: BurnOu7]
|
|
Автор |
Rip Curl (непознат) |
Публикувано | 30.04.04 16:16 |
|
ti puk koga uspq da se sdobie6 s Giant???
Forever Young - SK8 - Forever Free
| |
Тема
|
[re: Rip Curl]
|
|
Автор |
BurnOu7 (SKA Punk) |
Публикувано | 04.05.04 21:45 |
|
Ами GIANT-а си го купих от магазин "велос" във Варна. Има малки корекций по него - седалката е Вело и педалите са VP566 или нещо от сорта. Има си и помпа Пиколо, май това е. След като се поизтъркат гумите може би ще ги смемя с максис.
I'm taking all you down with me!Exsplozives duct taped to my spine!Nothing's g0nna change my mind!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Rip Curl (непознат) |
Публикувано | 05.05.04 12:38 |
|
Хм... Не е лош тоя Giant... само не ми харесва, че има само един амортесьор и че спирачките са му механични... Е, да ти е честит!
Forever Young - SK8 - Forever Free
| |
Тема
|
[re: Rip Curl]
|
|
Автор |
BurnOu7 (SKA Punk) |
Публикувано | 05.05.04 23:03 |
|
10x, кат си вземеш и ти - и на теб:)
По въпрса за спирачките - хидравличните са много скъпи, а и не искам сложнотий - чупя ги....За задния амортесиор - за крос кънтри не ми трябва :)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
MAN6 (Бай Хуй) |
Публикувано | 06.05.04 11:53 |
|
te i segashnite sa maksis
samo che pishe cheng shing
(kakto i maxxis sa cheng shing)
prawqt se w edin zawod
kakto hilqdi drugi neshta izobshto :)
От колела не отбирам грам!
| |
Тема
|
[re: MAN6]
|
|
Автор |
BurnOu7 (SKA Punk) |
Публикувано | 06.05.04 16:06 |
|
Не знам, засега са ми добре...На 2 пъти съм ги лепил, но при кофти обстоятелсва - и двата пъти на едно и също място по един и същи начин. На спортна зала има едно ръбче и се пробвах да го скоча с Оли. Последствията са ви вече ясни :) Задната е със обърнат ротеишън (върти се в обратна посока де, няма проблем).
С толкова скоци шините са доста наред, няма много големи изкривявания :) Абе хубаво е колелото...
| |
|
|
|
|