Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:07 12.02.25 
Спорт
   >> Велосипедизъм
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема BT Raven 4.0 Pro Trial ramki  
АвторPesho (Нерегистриран)
Публикувано23.04.04 15:23

sujeliavam i znam che temata ne e za tuk, no sluchaia ne stava duma samo za prodajba...

znachi moje da se vnesat niakolko pro trial ramki BT Raven 4.0 (http://www.sklep.biketrial.pl/images/ramy/bt_bike_raven_4.jpg ; http://www.sklep.biketrial.pl/index.php?cPath=24_21). cenata po magazinite e okolo 370$, az moga da gi uredia za po malko - okolo 330-60$.. ako ima jelaeshti da zakupiat takava ramka mogat da se svurjat s men na dadenia e-mail ili na gsm-a mi i shte moga da im obiasnia kak sediat neshtata.

e-mail: p6ou@yahoo.com
gsm: 0889 496285

ps. imaite predvid che ne moje da bude montirana sedalka na ramkata. vse pak e pro ramka..

Тема Re: BT Raven 4.0 Pro Trial ramkiнови [re: Pesho]  
Автор PtD (Vector xyzw)
Публикувано23.04.04 16:29

Супер инициатива!

Аз няма да се включа, защото вече се уредих с рамка, но ми напълни душата, че някой мисли и за другите братя trial-джии

Дано да има и други такива мероприятия.

--
17 Gen r

Тема Re: BT Raven 4.0 Pro Trial ramkiнови [re: PtD]  
Публикувано23.04.04 16:49

PtD radvam se che go oceniavash. az taka i oshte ne sum te vijdal s tvoia Planet X :) chestito na paterici :)
a inache vsichko zavisi ot tva dali shte ima jelaeshti... zashtoto ako stane tazi rabota sus sigurnost shte mogat da se vnesat i drugi kachestveni produkti na malko po niski ceni ot tezi za koito se predlagat v chujbina...
s edna duma zavisi ot samite hora.. ako ne proiaviat interes dosta trudno shte se razdvijat neshtata s triala v bg - sus samia sport i s trial produktite...
peace :)

Тема Re: BT Raven 4.0 Pro Trial ramkiнови [re: Pesho]  
Автор PtD (Vector xyzw)
Публикувано24.04.04 03:30

Ами то trial-a си е малко по-специфичен, има стръмна learning curve , та затова е и по-малко разпространен, съответно и потреблението на специализирани компоненти е по-свито.

Аз преговарях с един руснак за главини RB Design Tractor, доставката излиза към 5-10$, същите предлагат и рамки от авиационен титан, техен дизайн и производство (явно се сдобиват с материала от някой закъсал военен завод, хехе ).

Мерси за честитката, може да черпя някой ден... ако останат пари от непрекъснатите ремонти/ъпгрейди

--
17 Gen r

Тема Re: BT Raven 4.0 Pro Trial ramkiнови [re: PtD]  
Публикувано24.04.04 21:06

ia mi pishi na mail-a za teia rusnacite...
p6ou@yahoo.com

Тема A XC?нови [re: Pesho]  
Автор BurnOu7 (SKA Punk)
Публикувано24.04.04 22:16

А някой за Х рамка не може ли да намери...Евтиничка, искам да почна да с уча. Нещо до към 50-100 лева.

I'm taking all you down with me!Exsplozives duct taped to my spine!Nothing's g0nna change my mind!

Тема Re: A XC?нови [re: BurnOu7]  
Автор PtD (Vector xyzw)
Публикувано26.04.04 14:17

Малко офф-топик, имам RAM HT, перфектен за целта, 20"... ако се интересуваш -

--
17 Gen r

Тема Re: A XC?нови [re: BurnOu7]  
Публикувано26.04.04 14:25

ramka za X (BMX) ili XC ramka? che ne stana iasno.. zaglavieto beshe "A XC?" puk v reply-a pishe "a niakoi za X ramka" :) shtoto i na XC-to niama kvo chak tolkova da mu se uchi de..

Тема Re: A XC?нови [re: Pesho]  
Автор BurnOu7 (SKA Punk)
Публикувано26.04.04 20:24

Пак се изцепих, но общо взето за бмх вмх рамка. А колкото до рам-а - 20-стката ми е голяма, сега съм с джаянт 19 ;-) Но един авер си търси на старо, пиши малко повече инфо на ska@cska.com

I'm taking all you down with me!Exsplozives duct taped to my spine!Nothing's g0nna change my mind!

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.