|
Тема
|
small DH sites in pld
|
|
Автор | bikezilla (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.08.03 02:26 |
|
значи аз знам две пътечки на младежкия хълм - едната 150м другата 100 май, и двете тръгват от малката павирана алея от южната страна на тепето, и три 50 метрови на бунарджика, на първия завой на пътя дето се качва нагоре покраи летния театър. някои да знае други подобни места в пловдив или в 5-10км околности? че за по-далече ме мързи ;о))))
| |
Тема
|
я го знам бе....
[re: bikezilla]
|
|
Автор |
CRZ (гръмогущер) |
Публикувано | 08.08.03 11:19 |
|
на бунарджика от върха има една много весела пътечка....на младежикия най ми харесва една дето почва малко пред върха....пада се от страната дето гледа към центъра и се върти по целия хълм...има едни обратни наклони на нея и после излиза на павирания път..оттам надолу има жестоки пътечки със дропчета ...минават покрай една голяма скала..над нея точно.....
Make Dust Or Eat It
| |
Тема
|
Re: я го знам бе....
[re: CRZ]
|
|
Публикувано | 08.08.03 14:20 |
|
таз пътечка на младежкия в самото си начало се разклонява на ляво (павирана , направление към ТЕТ-а) и на дясно води към едни стълби, които излизат на павираната алея дето е над асфалтовата алея , където е влакчето (гарата). Ти за кое говориш - лявата или дясната?
и ако може да ми обясниш как да намеря веселата пътечка на бунарджика?
| |
|
Putekite na mladejkiq sa osnovno dve !
Ednata trugva o6te ot poslendiq zavoi to4no do edin stulb s ogromen naklon li4i si 4at pat 4e se kara tam :)!
Drugata e na samiq krai na putq koleloto se spuska prez "ogradata" i se trugva qko nadolu posle se sliza na pavirano put4e i ottam nattuk ima okolo pone 5 varianta za minavane do 4e6mata na mladejkiq , taq puteka nais e kara i az minalats edmica q 4istih no vse o6te ima truni! 6te vzema da gi markiram sus sprei 4e da si li4at :))!
Nqma po-ne6tastno ne6to ot 4ovek ,nad kogoto gospodarstvat sobstvenite mu
izmislizi
| |
Тема
|
Re: small DH sites in pld
[re: TheUndertaker]
|
|
Публикувано | 09.08.03 15:33 |
|
малко не ми стана ясно, ама ще видя утре сигурно, ще се огледам.
м/у другото последния завой е този дето е най-отгоре, баш под площадката с радио излъчвателя, нали? и за коя "ограда" става въпрос, онова нещо като мантинела, дето ограничава пътя накрая от хм... "пропастта" ;о)
иначе идеята за спрея е супер!
| |
|
Ami az utre smqtam da pokaram ako iska6 daa karame 767712 , ma da ima6 kaska zaduljitelno , 4e ina4e tc !AMi posledniq zavoi e to4no dokraq na edna lampa abe trqbva da markiram 4e e malko slojno , te tiq puteki ne sa za vseki mnogo tehni4ni , sega do dve sedmici akto pusna saita na PLD MTB 6te gi ima opsiani i tnt !
Nqma po-ne6tastno ne6to ot 4ovek ,nad kogoto gospodarstvat sobstvenite mu
izmislizi
| |
Тема
|
Re: small DH sites in pld
[re: TheUndertaker]
|
|
Публикувано | 09.08.03 23:01 |
|
благодаря за поканата, но в понеделник заминавам на море, така че утре няма да карам. а и нямам каска ;о( като се върна ще видим.
а страница мтб плд е много добро начинание, всички ще се радваме да стане реалност
| |
|
|
|
|