|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Нов сайт за МТБ
|
|
Автор | [UHA]rampage (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.07.03 01:26 |
|
кажете ми мнението си за:
www.uha-mtb.hit.bg
Кажете какво ви харесва и какво не ви. Скоро ще бъдат добавени нови снимки и клипове.
Благодаря Ви!
| |
Тема
|
Re: Нов сайт за МТБ
[re: [UHA]rampage]
|
|
Автор | LAZY (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.07.03 10:02 |
|
Ами начинанието ви е похвално и има някои полезни неща, ама ( не се обиждайте) личи ви че сте младички
1) Абе пълно е с правописни грешки
обтегач се пише с Б не с П! Произлиза от обтягам, не от оптичам (ще рече човек - за някой спойлер става дума)
Има и доста други фрапантни ( ъ заместено с у, ъ заместено с а ....)
Преопръка:
Преди да качите някакъв текст, дайте го на някой друг да го прочете ( имам предвид някой друг от вас, ако го е писал един да го прочете другия) така ще избегнете поне 60% от тези работи
2) Тестовете ви са доста неаргументирани. "Карах 100 километра и се строши"
Има доста показатели при оценка - цена,качество, маса, става ли за града, става ли за планина... Няма нито един компонент който е изцяло лош или изцяло добър дайте да се види какво е доброто и какво е лошото
3) Да не сте рекламни агенти на Дженко? Името му се споменава на 100 места, и въпреки че го плюете яко, това е единствения нормален сервиз който присъства в сайта ви.
4) Много е пресилено да кажеш - "Ако мислите да си купувате колело, купете си LEADER нам какво си за 440лв." (надявам се от фирмата поне да са ви платили за това)
Значи, човека може да няма 440лв, може да иска hard tail или full suspension или да е 1.50 висок или 2.10 - покупката на колело не е толкова еднозначно решение и се обзалагам че в целия световен WEB, вашият сайт е единственото място с такава директна препоръка - марка, модел, цена, подходящи за всички.
5) Сума линкове не работят, включително FTP сайта към който често препращате)
Значи:
1) Ентусиазъм имате колкото искаш, само гледайте да не охладнее
2) Опит ви липсва, ама това се придобива
3) В линковете ви видях препратка към http://www.mtb-bg.com
Този сайт наистина е добър. Има на какво да се научите от него (имам предвид не само за колоезденето, но и как се прави сайт)
Та такива ми ти работи - това е мнението на един доста по-възрастен от вас човек.
| |
Тема
|
[re: LAZY]
|
|
Автор |
MAN6 (______on) |
Публикувано | 18.07.03 12:06 |
|
abe kwa e taq luzyrshtina JionT the club.......
da wi eba w puberite
Писна ми от педераси...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
MAN6 (______on) |
Публикувано | 18.07.03 12:09 |
|
mnogo zle
shto se prewejdali chujdi tekstowe ot drugi starnici?!?!?!
smeshki....
Писна ми от педераси...
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 18.07.03 12:10 |
|
Zdrasti,
*znaeh 4e moje da ima nqkakvi gre6ki, no ne smqtah 4e e "pulno" sa shte pregledame vsi4ko.
*Mne ne sme mu reklamni agenti, tova sa ni vpe4atleniqta ot nego :) poprincip samo pri nego hodehme i zatova nqma za drugi servizi i mojete da pomognete s nqkoe predstavqne, shte sme vi mnogo blagodarni
*tfa za koleloto za 440lv. go mahame :)
* v momenta ka4vam klipovete, koito sme napravili no ne vuv free.techno-link.com a v data.bg - adresut e:
uha.data.bg
zazsega sa samo v gradski i domashni usloviq skoro shte hodim da se mqtame v planinata :) Sega shte opravq i linkovete.
*na 15 godini sme :) no se zanimavame s pravene na sitove ot 2 i polovina
10x
| |
Тема
|
|
|
Автор |
MAN6 (______on) |
Публикувано | 18.07.03 12:13 |
|
Проверете дали накладките им са износени. Препоръчвам ви да си купите хубави за по лев едната.
Те имат по-голяма площ от нормалните и спирането е доста по-бързо. Проверете също дали сте взели всичко необходимо в раницата си. Задължително трябва да вземете кислородна вода и лепенки.
eeeeeeeeeeheheheheheeee shte se prysna
shto ne go krystihte- Humoristichniq Sait Za Mtb- BG transaltion improvization version
Писна ми от педераси...
| |
Тема
|
[re: MAN6]
|
|
Публикувано | 18.07.03 12:13 |
|
MAn6?
si4ko sme pisali sami v tova moje da si siguren
| |
Тема
|
|
|
Автор |
MAN6 (______on) |
Публикувано | 18.07.03 12:15 |
|
Цените на хубавите предни амортисьори започват от 80 лева и стигат до 800 долара. Можете да си купите и нещо за 30 лева, но то ще издържи най-много на две спускания и после ще съжалявате.
Сигурно сте виждали няколко вида амортисьори - нормални, които си приличат на обикновенната вилка и големите телескопични. Вторите са доста по-добри от първите а и са по-здрави цената им започва от 100-150 лева нагоре.
uaaaaaaaaaaaaaaaaa brati mi ebasi tapanarite ste
chestno!!!
eeeee molq wi ne me hakwaite
pls....................
Писна ми от педераси...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
MAN6 (______on) |
Публикувано | 18.07.03 12:19 |
|
С риска да ме отнесат още няколко коли тръгнах да го настигам с 50 км/ч по баирчето на Дружба. Малко преди да го изпреваря той зави на дясно по една от добре познатитите ми пътеки по които аз карам обикновенно с 60 км/ч, въпреки че по нея има доста големи бабуни. Поради голямата скорост с която се движих се наложи да влеза малко по-косо в завоя, при което с моето коляно много здраво му отнесох крака и продължих надолу. По едно време се обърнах и видях как се опитва да ме нестигне. Аз ускорих още повече и бях принуден да скоча директно от един еднометров скок на пътя пред един черен голф, който щеше да ме отнесе. Аз започнах да ускорявам и след десетина метра се обърнах и видях как пича слиза пеша от прагчето от което аз скочих и започва с ярост да набира. Отново се обърнах и забелязах една моя любима канафка, която е доста дълбочка (поне 1 метър). Пред нея имаше трева и не се забелязваше с невъоръжено око :) . Обикновенно я заобикалям, но този път реших да я прескоча. Малко след като прелетях над нея зад мен чух странен звук последван от вик. Обърнах се и видях как пишман карача лежи на земята а колето му стърчеше от канафката.
Поуката: Не карайта с висока скорост. :)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHHAAHHAHAAAAAA
werno li karash s 50 po baircheto be
a posle sas 60 uaaaaaa
a posle si uskoril daje oshte
edbasi mamata
ti werno si isrod
poklonqwam ti se
i karash kolelo ot djenko
e sega weche tew priznah...............................
boje gospodi pozwoli mi da iztriq taq tema che she izlojish zwerski.....
Писна ми от педераси...
| |
Тема
|
[re: MAN6]
|
|
Публикувано | 18.07.03 12:20 |
|
Mai bqh napisal, 4e iskam da mi kajete kfo ne vi haresva, a ne da se obijdame?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|