|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Тема
|
vr.Botev
|
|
Автор |
x3m_XC (непознат
) |
Публикувано | 16.07.03 00:50 |
|
Niakoi znaeli koga e sezonnoto kachvane na Botev???
| |
Тема
|
Re: vr.Botev
[re: x3m_XC]
|
|
Автор |
zacky (badly drawn) |
Публикувано | 16.07.03 01:42 |
|
Не съм сигурен дали е определена точната дата,но вероятно ще е през предпоследната или последната събота и неделя на м.Август.
Този петък,събота и неделя ще караме там(вж.поста на "никой") ,ако имаш време и желание си добре дошъл!
it's easy to be lazy...
| |
|
kakav 6te vi e mar6ruta?? dneska se vra6tam ot tama ama bqh kato turist. ako minete s kolela kadeto az minah pe6a(botev vrah, hija Raj, hija levski i Karlovo) evala vi prava
АМИН!
| |
|
Nqma mnogo navitaci a......?
| |
|
aza bih do6al ama ot kade 6te minavate?
АМИН!
| |
|
Ще е 1-вата (или 2-рата) седмиса на СЕПТЕМВРИ щото Хари (организатора) ще ходи във Франиця и се връща на 30 Август или малко по-рано
| |
|
Ba maaa tam stava! Otkade se trugva, koi grad, selo.....? Znaelise?
Begai 4e idemmmm........
| |
|
Тръгва се от с.Тъжа, след това хижа Тъжа /спи се там/ на следващия ден се качва Ботев и може да се пуснеш и да хванеш влака същия ден, ако си с влак, ако си с кола е лесно...Може да се качи и в.Триглав, макар че аз не съм го правила, но ако се качва е необходим още един ден!
mY LiFeStYle iS wiNdsUrfIn' fReErIde
| |
|
Предните 2 години се тръгваше от местността Паниците точно до Калофер - без х.Тъжа и разни там такиви! Ша ви дам допълнително инфо само имайте малко търпение.
Kara po vsiako vreme i navsiakade
| |
Тема
|
Re: vr.Botev
[re: x3m_XC]
|
|
Автор | lVO (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.07.03 11:59 |
|
Сезонното изкачване на вр.Ботев доколкото знам се провежда от месноста " ПАНИЦИТЕ " над г. Калофер в края на Август началото на Септември . 2002г., беше на 31. 08 . За тази година може да има малко изместване във дните - ден два напред или назад. Това е което знам . Дано ти е от полза.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
|
|
|