Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:47 17.07.25 
Спорт
   >> Велосипедизъм
*Кратък преглед

Тема Giant VTнови  
АвторGRlNGO (Нерегистриран)
Публикувано27.06.03 22:35

Ima li tuk njakoj po-wutre6en 4ovek w BAS, kojto da mi otgowori na wuprosa tozi model 6te li go ima i u nas i ako da - koga i gore-dolu na kakwa cena? Obajdah se po telefona, oba4e njakakwa kifla mi re4e, 4e ne znae - zwu4e6e taka, sjaka6 nikoga ne be6e 4uwala, 4e BAS sa predstawiteli na Giant!
Blagodarja za informaciqta predwaritelno! 6te ja izpolzwam samo za li4ni nujdi - obe6tawam!

Тема Re: Giant VTнови [re: GRlNGO]  
Автор Kaпитaн Плaнeтa (член)
Публикувано27.06.03 22:47

Като се обаждаш, питай за Дойчин. Той ще те информира най-добре.
Иначе, поздравления за избора ! И аз си мечтая за такова нещо. В последния брой на MBAction има сравнителен тест между най-добрите stable-platform байкове на този етап, и VT се е представил чудесно (особено за цената си). Другите герои са Intense Spider, Specialized Epic и Santa Cruz Blur. Ех, мечтиии...

Тема Re: Giant VTнови [re: Kaпитaн Плaнeтa]  
АвторGRlNGO (Нерегистриран)
Публикувано27.06.03 22:58

Merci za suweta!
Koleloto e strahotno, a cenata na Giant kakto winagi e ubiec (ne za bulgarskite razbiraniq za sujalenie, no pri wsi4ki slu4ai si struwa parite). Dano i w BAS uspejat da sglobjat 6to-gode prili4na oferta...

Тема Хм, [re: Kaпитaн Плaнeтa]  
Автор Nose Plant (ПОЗНАВАЧ)
Публикувано27.06.03 23:27

не знам кви са ги дробили тия от MBAction, обаче ми се струва, че са сравнявали круши с ябълки...

1. Spider, Blur и Epic са си типични XC-та (еле па Epic), докато VT си е типично ендуро.
2. SPV имат само Spider и VT - другите са с Fox (верно, тоя на Epic също е "умен").
3. Spider и Blur са практически едно и също нещо като кинематика - VPP (Virtual Pivot Point) е една прастара история, измислена от Outland, купена миналата година от Santa Cruz (след половингодишно дирене на собствениците на патента, които явно се бяха запили здраво из някакви незнайни барове и/или бардаци) и впоследствие продадена от SC на Intense, които решиха да правят и нещо по-различно от танк :))). VPP по принцип е толкова избарана система, че би следвало да бачка без много-много клатене и с конвенционален shock. Съдейки по Spider и неговото SPV обаче, май не е баш така...

В крайна сметка обаче драскачите определено са прави в едно - VT че ги изеде с парцалите. Не само заради цената си, а защото още отсега пъплят едни съмнения, че първият велосипед, на който серийно ще се монтира Minute, ще бъде именно VT. Е кво по-добро ендуро от тва питам аз?

Мноо правилно се ориентира GRINGO-то ...

You never know what is enough
until you know what is too much...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.