Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:02 17.07.25 
Спорт
   >> Велосипедизъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Nadine, I'm shocked... I can't believe my eyes...нови  
Автор bikerider (aware)
Публикувано26.06.03 10:51

I've always accepted new people with open mind and trying to have fun with them. Maybe MAN6 has gone a bit too far but that's his right - to speak whatever he wants and feels good. I simply don't get it - how do you allow yourself to come here in Bulgaria, speak with people, have fun, and in the next moment to blame them, to tell them to be ashamed of what they are...
You know, I'm sick and tired of you western-europeans, you "civilized" and "honest" people that sacrifice yourselves to help the mindless savages from the East. Enough double standarts!!!... Yes, enough already!!!

Your last few remarks about us Bulgarians completely shocked me.
Do you really think in a way that you are some kind of saviour, or some kind of messiah? Do you really know WHY bulgarian children are starving? Do you really know WHO made this country into a piece of shit???? It was YOU - the western europians, along with the american bankers who invented communism, financed it and planted it everywhere...

...and to blame us for our attitude and telling us to be ashamed that we have hungry chidlren - I can only tell you - GO TO AFRICA!!!! - there you will find the "appreciation" that you lack here...

AgentOrange is right - SHAME ON YOU for turning this into a political debate...
I'm slowly beginning to understand MAN6 was COMPLETELY right about you...
go where you are from - we don't need you pity here
I give away myself at least 500 levas a year for homeless and hungry orphans... so to tell me to be ashamed for not helping starving children... I don't know what to tell you except - BEGONE OF MY COUNTRY !!!!!

Do, or do not - there's no "try"...

Редактирано от bikerider на 26.06.03 11:10.

Тема Re: Nadine, I'm shocked... I can't believe my eyes...нови [re: bikerider]  
Автор Nose Plant (ПОЗНАВАЧ)
Публикувано26.06.03 11:13

Айде стига, а?

Ясно е, че през миналата седмица тук са се наговорили неща, половината (поне) от които нито са верни, нито пък хората, които са ги казали, наистина ги мислят. Надин повече няма да се появява тук, щото в противен случай ще яде бой! Съветвам и всички останали да не ровят в лайната и допълнително да разнасят смрадта...
Баси, човек не може да мръдне за секунда без някой да се осере до ушите!

НЕАМ НЕРВИ да се разправям повече с това!

You never know what is enough
until you know what is too much...

Тема Re: Nadine, I'm shocked... I can't believe my eyes...нови [re: Nose Plant]  
Автор bikerider (aware)
Публикувано26.06.03 11:21

e...
жена ти откровено мислеше това което написа...
и аз определено мисля за нея това което написах...
но нямам никакво намерение да се занимавам повече нито с нея, нито с подобни комплексарщини (да ме прощаваш но точно така го виждам)...

и ако обичаш остави настрана назидателния тон, щото не ти отива.
най-малкото защото си й мъж и явно си знаеш стоката.

Тема Изобщо не искам да взимам страна...нови [re: bikerider]  
Публикувано26.06.03 12:05

...и нямам намерение да държа какъвто и да било по характер тон, именно защото си знам стоката - и Надин, и вас, и българите като цяло и германците като цяло. И знам много добре защо се е получило всичко това - защото мозъците ни не функционират еднакво и поради това не си разбираме майтапите (и ние и ония оттатък). Поради което рано или късно задължително се стига до момент, когато нещата се приемат твърде лично и си е...ва майката. Хубаво - сложихте й обица на ухото. Ще й държи влага и няма да си пъха гагата където трябва и където не трябва. Обаче имайте предвид, че мисленето й не сте го променили, защото това е невъзможно - тя например никога няма да проумее и ще продължи да реве при мисълта, защо на въпроса какво мислите за новото XT някой й отговаря, че е грозна като крава, прави се на фарисей и трябва да се махне оттук. Просто защото такава връзка в нейния мозък няма, а в нашите има... Съвсем отделен е въпроса, че дяволът както обикновено не е толкова черен - нито MAN6-она е такъв дръвник, за какъвто го мисли тя, нито пък тя е такава арогантна, нафукана и размахваща показалец западнячка, за каквато я мисли той. Просто и тук си имаме типичен културологичен проблем, довел за съжаление до грозна разпра.

Та така! Sad but true... И действително не ми се говори повече за това...

Между другото, що си продаваш каляската?

Тема Re: Изобщо не искам да взимам страна...нови [re: Nose Plant]  
Автор bikerider (aware)
Публикувано26.06.03 12:20

свалям ти шапка - бих се затруднил да го кажа по-обективно :))))

а каляската искам да я upgrade-вам и затова я продавам - да избия поне някаква част от разходите... но май тази година няма да го бъде...

Тема Re: Изобщо не искам да взимам страна...нови [re: bikerider]  
Публикувано26.06.03 12:50

Айде са комплименти!

Не стига че цяла нощ се занимавам с цивренето на човек, с чиито себеподобни се дърлям десет дена и се прибирам утепан като куче от път, ми са трябва да нося и тежкотонажни незаслужени с нищо потупвания по рамото пред строя :)))))

ЕЕЕЕЕбавам се бе!

Баф маа му, как се ъпгрейдва нещо лично стъргано в дюкяна на бай ти Cove бе батка? Тва май ми намирисва на RM от тия с едноцифрените означения... Муахахахахахахахааааааа!
Между другото миналия петък врътнах едно кръгче с RM7 Simmons Signature (сметай за кво стаа въпрос, след като на цяла Швейцария са й отпуснали само четири бройки) и мога да ти кажа че едвам не умрех от мъка... Топуз да си е...е майката - осемнайсе кила и половина, ама като го изкараш на улицата и колите ти праат път! Обаче 3000 EUR само frameset-a. Тури отгоре два DeeMAX-а, два Gustav-а, XO, Nortshore DH и Diаbolus и направо ти е зайдел акъла...

Е-е-е-х мечтииииии!

Тема Re: Изобщо не искам да взимам страна...нови [re: Nose Plant]  
Автор bikerider (aware)
Публикувано26.06.03 15:11

моите уважения към Надин и теб, но тези неща които каза тя... простоо...
а аз ти се изкефих, че успяваш да погледнеш обективно... където аз не можах, щото адски се вбесих от думите й...
ама както и да е... стига вече...

upgrade-а на нещо дялано в дюкяна в Deep Cove е много прост - искам новия модел на същото това дялано нещо... в малко по-малък размер :)
че топките ми в момента са застрашен вид... :)

а тия с едноцифрените означения ги оставям на мутрите с пачките... или на хора от ранга на Nicollas Vouilloz ... те ги могат тия мечти :)))

Тема Re: bikerider...нови [re: bikerider]  
Авторpun (Нерегистриран)
Публикувано26.06.03 21:01

hey bikerider, i'm really impressed by your english. where did you learn it so good m.f. ? as far as i could understand you both with MAN6 or whoever the f. was your chat friend,are well enough forward in this bike stuff. i bought my five days ago and it still is a realy big pain in the ass now - sprint appolo accera is what i took as for begginer with limited bucks in my pocket. i'd use it in the city mainly so what 'd be your advice at first place ?

Тема Re: Изобщо не искам да взимам страна...нови [re: bikerider]  
Автор MAN6Модератор (______on)
Публикувано26.06.03 23:23

ako moje da se uredq i az s neshto .....
ramka imam predwid....
pusni mi nqkwa belejka ako mislish che moje....
i syshto mi pusni belejka za onowa ogledalce za obratno wijdane che s liube sme poludeli za nego

Писна ми от педераси...

Тема Re: bikerider...нови [re: pun]  
Автор MAN6Модератор (______on)
Публикувано26.06.03 23:27

GET THE M.F. INSTRUMENT CALLED "FLEX" AND CUT IT DOWN INTO PIECES....

Писна ми от педераси...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.