Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:18 12.07.25 
Спорт
   >> Велосипедизъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Specialno za wsichki!!!!нови  
Автор MAN6Модератор (______on)
Публикувано12.05.03 19:42

От: DANlO
Получена: 12.05.03 00:39
"blqsa4ko me4tatelnikka".....xaxaxaxaxax
abe mizerniko mnogo si pozvolqva6 da plqmpa6 ponqkoga , ama nito me znae6 koi sym,nito me znae6 kakyv sym(po skoro ba6ta mi kakyv e i koi e )taka 4e trai s tiq me4tatelnici po pove4e!
I pak mi e mnogo 4udno kak moje da si tolkova razli4en na jivo!?Ne moga da si go obqsnq!Nqkakvo razdvoenie na li4nostta ima6 bratle!
A tva 4e koleloto mi e mizerno nqma ni6to ob6to s tova 4e qm haiver tapako!6toto prosto ba6ta mi ne me e napravil edno mamino sin4e,za koeto sym mu mn blagodaren!
I sega cqlo lqto 6te ba4kam kato ku4e za nekvi 1000 lv i kvo 6e si vzema...po mizerno 6te e dori i ot tvoqta 6taiga!Da ti kaja li samo za info za kolko e posledniq mu spe4elen tyrg - 13 miliona lv !Ama prosto ba6ta mi ne iska da me obli4a s dre64ici ot bas i rani4ki bakoda za da poziram s tqh!
Samo ne mi govori pove4e za blqsa4kovci i me4tatelnici 4u li?

MAN6:

s taq razlika, che bashta mi ne pecheli po 13 miliona dolara i weche 3 godini lqtoto sam si izkarwam parite za drehi kolelo i t.n.
i wsichko (pochti wsichko) koeto sym oblqkul (wkliuchitelno ranicata) sym si go kupil s MOI pari
za koleloto mi dadoha 300lv predi 3 godini i ottam natatyk "SE OPRAWQI SAM"
taka che ne mi gowori na mene koi e mamino sinche, shtoto az posledno CHEREN HAIWER sum widql predi 10 godini, kamo li da go opitam.
a sega , OSTRQKO, sajalqwam che te nakarah da razgowrqsh s men, deto beshta mi pecheleshe po 90lv na mesec dopredi godina.....
SMOTANQK TYP

Писна ми от педераси...

Тема Re: Specialno za wsichki!!!!нови [re: MAN6]  
Автор DANlO (The Past-master)
Публикувано12.05.03 20:56

ne predpolagah 4e moje6 da padne6 do tuk...

I WANT to ride my bike...

Автор DANlO (The Past-master)
Публикувано12.05.03 21:03

i edno poqsnenie ne sa dolari a leva(kakto si i pi6e de) i ne gi pe4eli si4kite a stoinostta na tyrga e tolkova,ama zaebi mnogo e slojno da go razbere6!

I WANT to ride my bike...

Автор Tanuco (.....)
Публикувано12.05.03 21:47

Абе ше има "легни-стани"....абе ти знаеш ли аз кой съм бе(или не...знаеш ли по-скоро баща ми какъв е и кой е)?!Ей сега ше се обада на Варадинов....ше ми се обяснява той на мене....не, много ми е интересно как ше ми говориш така....абе ше ставаме на кълбета...е са ше се обада на Варадинов!!!

Nil novi sub sole

Редактирано от Tanuco на 12.05.03 22:03.

АвторWhisper (Нерегистриран)
Публикувано12.05.03 22:11

Що се карате бре ХОРА ?!!!! :)))))))
Дайте по-добре да си караме "штайгите" по чукарите ...
Или пътеките са станали малко ?......( Или планините по-полегати ...)

Тема Re: Specialno za wsichki!!!!нови [re: DANlO]  
Автор C_MoМодератор (_r__)
Публикувано12.05.03 23:49

"do tuk..."
това "тук" до теб ли е? ... правилно си предполагал, ман6 трябва доста да се постарае, че да падне толкова...

p.s.
have fun.
И свали малко носа, че го дават да превалява тия дни да не стане беля...

hardtail pride.

Тема Re: Specialno za wsichki!!!!нови [re: DANlO]  
Автор AgentOrange (Z?)
Публикувано13.05.03 00:55

Вместо да разправяш за бизнес делата на баща си, по-добре отиди при него да ти даде 1-2 урока как да си държиш езика зад зъбите и да свеждаш глава когато трябва. Евала му правя, че не ти купува скъпи дрешки и колела, изглежда е точен пич и определено ще е наясно как да те направи човек.

"Give me 3 rides to snap it in half..."

Тема Kva e taia detska gradina ?нови [re: MAN6]  
Автор Wal (непознат)
Публикувано13.05.03 09:20

Abe vie na po 5 godini li ste ? "Az 6e kaza na Mama ili na Tate ili na bate da vi nabie"
"Molia drugarko puk toj se zajazda"

Тема Re: Kva e taia detska gradina ?нови [re: Wal]  
Автор MAN6Модератор (______on)
Публикувано13.05.03 10:13

m/u drugoto- sybra li pari za plochite, ili se otkaza?

Писна ми от педераси...

Тема BASI....нови [re: MAN6]  
АвторDRlGl (Нерегистриран)
Публикувано13.05.03 10:57

A ve vie vsi4ki v toia klub ste izperkali...Tova e club karanitzi i li4ni otno6enia!Riadko za velosipedizam se govori...Ama vie si znaete...Shto ne se sreshneta i da se razberete tam gledam 4e ima ve4en spor mejdu3-4 4oveka!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.