Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:30 15.07.25 
Спорт
   >> Велосипедизъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Зелен светофар спаси човешки живот (на бакшиш)нови  
Автор halcor (doomed)
Публикувано12.05.03 09:25

Пресичам си аз кръстовището на Ракова болница в посока Интерпред. Карам си съвсем културно плътно вдясно по пътя, неособено натоварено движение в събота, място има за всички. И гледам аз един бакшиш (ок супертранс) как ме наближава. Съвсем се приближи и ме притисна отляво, въпреки че място имаше бол за всички и ме навря в една паркирала кола, на която изкривих малко огледалото и й разпищях алармата (извинявам се на собственика й за което, ама нямаше време за застояване). Ако бях някой, дето не кара по много можеше и да ме пребие. Съответно аз побеснях, набрах се на педалите и се опитах да го стигна. Дълго време се държах зад едно Пежо, дето не беше особено бавно. Точно преди нагорнището преди Интерпред има един светофар, който в случая светеше зелено. Ако беше спрял там бакшиша просто щях да създам доста работа на лекарите в Пирогов. Ама по нагорнището ми избяга вече, въпреки че бях толкоз бесен, че го качих неочаквано бързо.
Предния ден се возих в едно такси, шофьора на което беше абсолютен пич и добряк. Пъстър народ, ей.

Тема Re: Зелен светофар спаси човешки живот (на бакшиш)нови [re: halcor]  
Автор bikerider (aware)
Публикувано12.05.03 10:39

има едно много добро оръжие - не е мой патент, обаче работи мноооо добре

казва се "тлъста и мазна храчка на предното стъкло на тъпото копеле" :)))))))))))))))))))))

Anima Sana In Corpore Sano

Тема Re: Зелен светофар спаси човешки живот (на бакшиш)нови [re: bikerider]  
Автор BuHeTy (((==ShOoTeR==)))
Публикувано12.05.03 11:06

Be Rider, ti da ne mislish che prostaka se vpechatliava ot sekreti bre, sam toi gi pritejava izobilie... Nai-mnogo da se izkefi che e suzdal nepriatnosti na sebepodoben!!!!!
Na takuv edin dobur perdah, s beleg po liceto, 4e da POMNI kak go e bolialo vseki put kato se pogledne v ogledalo...

I ShOt ThE sHeRiFF ==)) I sAvEd mY bAbY

Тема Re: Зелен светофар спаси човешки живот (на бакшиш) [re: BuHeTy]  
Автор bikerider (aware)
Публикувано12.05.03 11:44

poviarvai mi - izkarva gi ot ravnovesie...

naistina raboti :)

Автор Tanuco (.....)
Публикувано12.05.03 11:51

абе сигурно помага, ама е яко гнусно:)

Nil novi sub sole

Тема Re: Крив венец спаси човешки живот (на шофьор)нови [re: halcor]  
Автор nk (неестествен)
Публикувано12.05.03 12:45

Абсолютно същата ситуация, но във Варна, и с тролейбус. При наличие на 1 свободна лява лента, тролейджията реши да мине толкова близо до мен, че почти го забърсах с ръкав (точно до Техникумите в посока кварталите, за тези които са запознати) . И аз се набрах, те тролеите са туткави а и спирки имат, само че съвсем наскоро бях ударил гоемия (42 зъба) венец, и само на среден не успях да го догоня, този се усети и той настъпа яко тролея, после като минах покрай спирката хората които току-що бяха слезли псуваха шофьора че карал и спирал безумно, "все едно картофи возил"

Идиотски народ.

Редактирано от nk на 12.05.03 12:46.

Автор BuHeTy (((==ShOoTeR==)))
Публикувано12.05.03 12:57

Значи си го правил?!??!?
"ПРОСТАК"!!!
ХАхаххааааа

I ShOt ThE sHeRiFF ==)) I sAvEd mY bAbY

Тема Re: Зелен светофар спаси човешки живот (на бакшиш)нови [re: Tanuco]  
Автор bikerider (aware)
Публикувано12.05.03 13:38

mi te takiva braindead oligofreni drugo ne zaslujavat...

Автор halcor (doomed)
Публикувано12.05.03 13:41

Ако просто ме изнерви (което не вярвам да успее) не бих си направил труда да го плюя, и без това е достатъчно наказан от природата и тъпотата си. Но когато умишлено ми рискува ЖИВОТА бих го пребил като куче.

Автор halcor (doomed)
Публикувано12.05.03 13:42

... пък и не притежавам дарбата да изваждам на бял свят от дроба си чак такива секрети :-)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.