|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема
|
Що се дразните бе?
|
|
Автор |
Nose Plant (ПОЗНАВАЧ) |
Публикувано | 08.05.03 17:29 |
|
Кво толко? Човек не може ли да се майтапи?
Още повече, че само това му остава сред тъпотии от рода на "къде да карам на Витоша", "мога да правя разлика между еднокоронна и двукоронна вилка", "за кво служи козирката", " голям съм фен на Marzocchi, само че не си казвам, щото не знам и аз що съм им толкова голям фен" и "натрупал съм голяма купчина пръст на Драгалевци - ебаси ква голяма купчина пръст съм натрупал"...
Дайте нещо по-умно де!
Ами ако колелото беше квадратно?
| |
|
Може... но докато е забавно поне на още един. Ако някой иска да си се смее сам може да пише в notepad и да се забавлява.
Хората питат каквото ги интересува и споделят каквото мислят, че ще заинтересува другите. Това, че не ти харесва е лично твой проблем и не е нужно да ни занимаваш с него.
hardtail pride.
| |
|

| |
Тема
|
Re: Що се дразните бе?
[re: C_Mo]
|
|
Автор |
Tanuco (.....) |
Публикувано | 08.05.03 18:31 |
|
Що бе, мен ме кефят тия простотии на Nose Plant
Nil novi sub sole
| |
Тема
|
LET ME-E-E ENTERTAIN YOU-U-U!
[re: C_Mo]
|
|
Автор |
Nose Plant (ПОЗНАВАЧ) |
Публикувано | 08.05.03 19:21 |
|
Нема начин да нема начин (както се вижда). С което казаното е доказано...
| |
|
Какъв ти е проблема на тебе? Хем самия ти пускаш безсмислици, хем се оплакваш, че не ти било интересно. Ако искаш по-умни теми - поствай, да видим какво имаш в предвид.
"Give me 3 rides to snap it in half..."
| |
Тема
|
абе нещастник...
[re: Nose Plant]
|
|
Автор |
CRZ (гръмогущер) |
Публикувано | 08.05.03 19:44 |
|
къв ти е проблема на тебе бе...ти тука за акъл ли влизаш само....земи ти напиши нещо умно.....а за купчината пръст....само недей за тва да говориш щото педали като тебе няма да си мръднат задника да ходят да направят нещо ама после карат...вместо да си се возим сме мъкнали кво ли не нагоре само и само да направим нещо...а ти сигурно си седял и си събирал акъл пред монитора...а дано да те фане някоя радияциа от толкова киснене пред екрана и дано пооумнееш.......щото тая купчина пръст сме се побъркали докато я дигнем.....а твя че има някой мизерници на които не им харесва и си искат старата буца кал тва си е техен проблем....като не могат да скачат боли ме кура за тях...........аре ходи и чешай пацата някъде другаде.... 
Make Dust Or Eat It Редактирано от CRZ на 08.05.03 19:47.
| |
Тема
|
Re: абе нещастник...
[re: CRZ]
|
|
Автор |
DANlO (The Past-master) |
Публикувано | 08.05.03 20:21 |
|
За т'ва съм АБСОЛЮТНО съгласен с теб!И аз много се дразня на нек'ви дето не си дигат задника , а после карат наред с тия дето са се потили по цял ден, а тоя пич (nose plant) на всичкото отгоре КРИТИКУВА вашия труд!Е т'ва вече е МИЗЕРНИЧЕСТВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I WANT to ride my bike...
| |
|
По принцип критикувам САМО неща, които считам за НЕПРАВИЛНИ, но тук направих изключение и ви уважих с критика за нещо, което считам за ЖАЛКО и МИЗЕРНО.
Съгласете се, че да се правиш на Дейнджъръс Дан, риейки някаква буца в Драгалевци, е твърде ЖАЛКО и МИЗЕРНО.
Още по-жалко и мизерно е да очакваш аплодисменти за битието си на НЕЩАСТНИК, който се чувства горд от това, че е рил буца в Драгалевци.
Така че не мога да ви помогна... Сори!
| |
|
ti si MIZEREN ve nestiga che horata sa napravili ne6to pone ne sa kato tebe da si sedqt na stola i da si kritikuvat napravi ti po dobyr skok kato si tolkova gotin i togava govori protiv truda na drugite (ne che togava 6te e pravilno)
Ako nqma kade da otidesh ela na sebe si!!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|