Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:12 02.11.25 
Спорт
   >> Велосипедизъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Re: Относно модераторството...нови [re: XTR]  
Автор Tanuco (все едно....)
Публикувано13.01.03 21:19

Хм...а има ли глас "въздържал се"
аз нямам против да останат 2-ма модератори(т.е. съм против предложението ти), но при условие, че КРЕТЕН-а се ограничи със злоупотребите

Тема Re: Относно модераторството...нови [re: Tanuco]  
Автор n.z. (шофер)
Публикувано13.01.03 21:44

neka si ostanat dvamata, no ediniq da se pozapre. ne stiga che rqdko se poqvqva(v sravnenie s The Saint).

samo .... ne moga da razbera ... postoqnno se ustanovqvat nqkakvi novi pravila, koito posle vsichki gazqt. govori se za nqkvi prostotiii(t.e. te ne sa prostotii) i neshtata ostavat samo na dumi ...

nqmam nishto protiv nikoi. prosto .... foruma zabiva v kofti posoka ... che to v Религия и мистика "po-kolturno"(prosto go mernah otstrani:)). foruma ot takyv za velosipedizym se prevryshta v някакъв ИНТРИГАНТСКИ. кои какво казал, на кого го казал, защо .... и накрая .... "Изабела е бременна" ... ми дайте да си говорим за войната в косово или персийския залив ... или сега за Садам ...
не че не обичам политика .... много ми харесва, ама влизам тука с друга цел.

заебете я тая тема(да ме прощава ХТР, макар че има адски много логика в предложението му) мисля че ще е достатъчно някой хора да си иразяват другояче и на друго място емоциите(аз също, но нещата ...)

В
Е
Л
О
С
И
П
Е
Д
И
З
Ъ
М

това е заглавието на форума!(може да имам правописна грешка:))

Тема Re: Относно модераторството...нови [re: n.z.]  
Автор Tanuco (все едно....)
Публикувано13.01.03 22:13

Абеййййййй....тва ли бяха две-три думи.......

Автор ADVOKATKATAМодератор (ebe adwokati)
Публикувано13.01.03 22:30

NAMIRISWA MI NA ZAGOWOR... I NA MRYSNI KRAKA... AMA ZNAESH LI KAKWO XTR, NE ISKAM DA SE KARAM S TEBE AZ SYS NIKOGO NE ISKAM AMA TE QWNO ISKAT, TA KAKTO I DA E. NE ME INTERESUWA DALI SHTE TI SMETNAT MOLBATA ZA NUJAN ILI TAM KAKWOTO E, I DALI SHTE MAHNAT KATO MODERATOR, ZASHTOTO NA MENE NE MI PUKA, A I SE QDOSAH ADSKI MNOGO NA POSLEDNITE DNI TUKA... I PLIUS TOWA NEKA WI NAPOMNQ CHE AZ STANAH MODERATOR NE CHREZ GLASUWANE, TAKA CHE I DA ME MAHNETE I DA NE ME- MOGA PAK DA BYDA, NE CHE TOWA SHE MI E CELTA I NE CHE SEGA GO PISHA TWA ZA DA SE OPRAWDAWAM PONEJE MNOGO SYM SE PRITESNIL... "AZ NE SYM OT TQH, SESHTASH SE NALI..."
WSE OSHTE SI MISLQ CHE SI PECHEN, DANO DA NE SE LUJA!!!

Айде!
По-добре дефектни, отколкото обратни!

Автор AgentOrange (Z?)
Публикувано14.01.03 00:39

Против. На форум с такива размери и толкова посетители дори един модератор му е предостатъчен, стига да си върши работата съвестно и с твърда ръка, двама е приемлив вариант, но трима? Просто не виждам смисъл.
Би ли обяснил според теб каква ще е ползата от 3-тия модератор?

Holy pigshit batman!

Тема Re: Относно модераторството...нови [re: AgentOrange]  
Автор TheSaintМодератор (localhost)
Публикувано14.01.03 01:15

Май нещо не си схванал какво има в предвид XTR, идеята е точно 1 модератор да има (тотал).

Истината е там някъде...

Автор TheSaintМодератор (localhost)
Публикувано14.01.03 01:18

Аз съм за изборите! Глас народен глас божи!

Но ме мисля, че ClownBoy е сгазил дотолкова лука, че това да е начина да си отиде от поста модератор.

Айде погледнете ovеrall и преценете.

А ако и аз не ви кефя, СЕГА е момента!!!

Истината е там някъде...

Редактирано от TheSaint на 14.01.03 02:08.

Тема Re: Относно модераторството...нови [re: ADVOKATKATA]  
Автор DANlO (The Past-master)
Публикувано14.01.03 01:26

Двама модератора са напълно достатъчни за тоя клуб!

Редактирано от DANlO на 14.01.03 02:00.

Тема Re: Относно модераторството...нови [re: TheSaint]  
Автор AgentOrange (Z?)
Публикувано14.01.03 01:59

Ааа, моя грешка :) В такъв случай - отново съм против. За какво е тая шумотевица, да му еба майката? В случая съм много по-склонен да вдигна палец нагоре за действията на Маншона (без решението му да не поства повече, макар че го разбирам, като гледам реакциите на останалите), от колкото да почна да му държа сметка. Предпочитам той да псува и да се заяжда пред това да слушам разни небивалици от Сульо и Пульо, дето да се чуди човек от къде ги измислят. За разрешението на случая има два варианта - единия е Маншона наистина да се махне, което ще е жалко, при което автоматично TheSaint остава единствен модератор, а аз лично подкрепям досегашната му работа като такъв. Втория вариант е да се замислите дали предпочитате клуба да е чист и спретнат, без заяждания, но пълен с захаросана помия от всякакъв калибър, или да има някой, който да поставя хората на мястото им, макар и с цената на простотии и обиди. В случай, че предпочитате помията - кофти за вас.

PS: Ако аргументацията ми по-горе ви се е сторила трудносмилаема и неприемлива, замислете се над следния вариант - модераторски тандем тип "добро ченге - лошо ченге". Мисля, че няма нужда да ви казвам кой е най-подходящия кандидат за ролята на лошото ченге...

Holy pigshit batman!

Тема Re: Относно модераторството... [re: XTR]  
Автор тyчo чyчo (издръжлив)
Публикувано14.01.03 10:51

Аз също съм против избор на нов модератор.
Наистина ми дотяга от време на време от глупостите и заяжданията на Маншона, но не мисля, че ако има нов модератор Маншона ще спре с простотиите си, а и едва ли клубът ни ще бъде модериран по- добре от сега.
За Бога, братя, повервайте в Маншона, той може!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.