Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:11 14.07.25 
Спорт
   >> Велосипедизъм
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Grimeca?нови  
Автор yasen (ЛУД)
Публикувано29.09.02 08:58

Karam s takava spirachka veche blizo 1/2 godina i bqh mnogo dovolen ot neq (za spirachka na takava cena ochakvah mnogo po-golqma tragediq). Ne potavashe mnogo, a dokato potane veche beshe zakovala mnogo zdravo. Ta veche mi se iztarkaha kalodkite i pochna da mi sazdava problemi. Mashinkata se sgavashe dokrai i nakladkite ne opiraha oste dobre. Slozih nqkvi metalni podlozki ama pochna da potava gadno veche. Sledvastata mi stapka beshe da si lepna ferdo (sam) ama pak se poluchi tragediq.... Ta molq vi posavetvaite me nesto. Obikolil sam mnogo magazini ama nikade ne namerih takiva kalodki. A ako sa vi lepili nqkade i ste dovolni, pls kazete.

10x predvaritelno

NO RISK NO FUN

Тема Re: Grimeca?нови [re: yasen]  
Автор DANlO (The Past-master)
Публикувано29.09.02 13:32

Пробвал ли си да натегнеш болтчето което е вътре в рамото (има една малка дупка в самия винт и вутре се намира по-малко винтче (шестограм) ще го нацелиш!

нали виждаш че има дупка в самия винт на рамото!

Тема Re: Grimeca? [re: DANlO]  
Автор yasen (ЛУД)
Публикувано29.09.02 22:49

Specialni blagodarnosti, DANIO. Sega taka si nastroih spirachkata che oste ne moga da povqrvam. btw ot kyde go nauchi tova vintche(pitam samo ot lubopitstvo).
Sega mi ostana da si namerq kade lepqt ferodo ili kade prodavat kalodki stoto veche vednaz mi se otlepi ferodoto(koeto az si bqh lepnal) i v onova dere deto se metnah boleshe............ pak i onq turist deto edva go zaobikolih dalgo nqma da zabravi.

Pazete se

NO RISK NO FUN

Тема Re: Grimeca?нови [re: yasen]  
Публикувано30.09.02 00:22

Нали за това уж влизаме тук - да си помагаме(и да товарим хората с излишни 2 MB)

Иначе за винчето разбрах от Виктор(РОБО) DH_Robo или както искаш го наречи но ТОЙ за мен си остава единствения !

Тема Re: Grimeca?нови [re: DANlO]  
Автор nikoi (koi go ne znae)
Публикувано30.09.02 16:44

VIE NAPRAVO ME ZAINTERESUVAHTE! KOLKO STRUVA ZADNA SPIRA4KA? A I NYKOI PROBVAL LI E TAKAVA ?

Тема Re: Grimeca?нови [re: AgentOrange]  
Публикувано30.09.02 22:55

Ние се сгодихме бе то к'во знаеш!

Тема Re: Grimeca?нови [re: DANlO]  
Автор screamBoy (затревен)
Публикувано01.10.02 01:58

искам да съм шаферка (хихик)

за лепене на феродо някой беше споменал преди време или Подуенската Гара или нещо за метал около нея, някви цигани го правели отлично лепенето за 10лв
такива спомени имам

<..

..>

Тема Re: Grimeca?нови [re: nikoi]  
Автор yasen (ЛУД)
Публикувано01.10.02 23:23

Dokolkoto znam okolo 80lv. ama ne sym siguren.

NO RISK NO FUN

Публикувано02.10.02 22:44

не искаме деца!Много разходи-по-добре за колело да се харчи

Автор XTR (a.k.a. Simo)
Публикувано02.10.02 22:53

тук трябва да сложиш множествено число на сигнатурата....

mine's always hard and ready to go.
... You'll
love the ride...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.