|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Снимкa на алуминиева рамка от Илиянци за 100$
|
|
Автор | Явop (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.08.02 17:52 |
|
От долния линк може да видите рамките, които се продават на Илиянци.Едната струва 100$ а другата e 45$.За да ги снимам се наложи да викат шефа на склада като, че ли правих някакъв промишлен шпионаж.Taя от
45$ не ви ли приличa на тези, която се използват за Sprint Appolo и Cross Sprinter.
Редактирано от TheSaint на 03.08.02 16:44.
| |
Тема
|
Заслужава ли си рамката за 45$
[re: Явop]
|
|
Автор | Eмил (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.08.02 22:30 |
|
Според вас тая рамка за 45 добра ли е.
| |
Тема
|
Re: Снимкa на алуминиева рамка от Илиянци за 100$
|
|
Автор | vavo_DH (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.08.02 00:09 |
|
Abe neshto neshte da se otvoriat tezi snimki
| |
Тема
|
Re: Заслужава ли си рамката за 45$
[re: Eмил]
|
|
Автор | Kufara (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.08.02 09:44 |
|
Ako na tebe ti davat 45$ da ia vzemesh , stava
| |
Тема
|
[re: vavo_DH]
|
|
Автор | Явop (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.08.02 10:48 |
|
Дай си е-маila да ти я пратя.
| |
Тема
|
[re: vavo_DH]
|
|
Автор |
VaXa (познат) |
Публикувано | 02.08.02 12:17 |
|
sywsem dobre si se otwariat + towa e edna snimka na dwete ramki
| |
Тема
|
Рамката е яко туризьм...
[re: VaXa]
|
|
Автор |
change (Rider) |
Публикувано | 02.08.02 18:59 |
|
...значи при нас в Казанльк бяха пуснали доста от тия рамки от по 45$,цената им беше 100 кинта.Рамката на прьв поглед не изглейда зле,даже като е сьбрана на колело хваща око,нисичка е по моите изчисления кьм 17 инча.Само,че има някои неща,които много ме дразнят в нея;пьрво:има плочка за закрепване на степенка,второ:има много голямо чело,без никакви посилвания и трето:закрепването на сменяемото ухо хич не ми вдьхва доверие,абе туристическа работа!Даже човека,на който сьм я виждал като колело си е сложил един амортисьор Rock Shox,който като се завие в пьлно ляво или дясно положение опира в рамката,което ме навежда на мисьлта,че вьобще не е изчислявана за меки предници.Не знам,ти си решаваш,все пак зависи за какво ще я ползваш,така че the choice is yours
Follow the Leader
| |
Тема
|
|
|
Автор | vavo_DH (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.08.02 23:27 |
|
vavo_trz@abv.bg.Mersi za zagrijenostta 
| |
Тема
|
Отг: Снимки, рамки
|
|
Автор |
screamBoy (затревен) |
Публикувано | 03.08.02 02:28 |
|
Тази от $45 според мен си заслужава само ако е стоманена и по-точно ако е Хр-Мо. Ако е алумин - не.
Не прилича по нито един признак на Sprint Appolo. Тя е с профилирани тръби, които са заварени една с друга и с челото, задната вилица не е с прави тръби - влиза гума 2.5. Така че това тук е един огромен боклук.
Още повече в момента във Веломания има нови рамки Drag Expert за 130 лв ... смятам каквито и да е коментари за излишни.
За меката рамка не мога да кажа нищо - не виждам нищо :)))
Ако е лека и излгежда добре от близо (така де, има си нужните неща) може би си заслужава тези 200лв. За сега мога да ти кажа само че ми се струват прекалено изправени челото и тръбата на седалката, но не мога да преценя. Като плюс май окачването има 3 позиции - това определено е добре.
Също снимката е много добра, само дето хората е трябвало да сложат рамките да се виждат от другата страна а не от тази :)))
<.. ..>
| |
|
И на мен ъгълът на челото на меката рамка сега ми се вижда прекалено ненормален. Предполагам, че е необходима мнооого, ама мнооого дълга вилка, която да го компенсира.
Освен това се чудя рамото на задния амортисьор с такава извита тръба колко е здраво...
Като гледам какви части висят на стената в близост... бррр. Обтегачи, мегарейнджове някакви, главина с гайки (сигурно задираща поне малко)... Вероятно рамката също няма да е надеждна.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|