|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Кои двустенни шини са най добри
|
|
Автор | Явop (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.06.02 12:54 |
|
Oт по евтините модели като REMERX, VUELTA и BERETTA.Също така ме интересува добри ли са главините с машинка, с която се хващат за вилката без да са нужни инструменти.Не им знам името.
| |
Тема
|
Re: Кои двустенни шини са най добри
[re: Явop]
|
|
Автор |
KPETEH. (ABuser, разсеян) |
Публикувано | 28.06.02 16:57 |
|
nai-dobri sa tristennite s magnitno zahwashtane kym wilicata. w balgaria obache oshte nqma. inache te sa zapadni i sa nqkade po $200 zaedno s dwijenieto.
Айде!
| |
Тема
|
Ти май верно си кретен
[re: KPETEH.]
|
|
Автор | Явop (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.06.02 18:38 |
|
>>
| |
Тема
|
[re: KPETEH.]
|
|
Автор |
mastora (HardTail Rider) |
Публикувано | 28.06.02 23:19 |
|
Abe az ti preporu4vam ot eftinite shini Remerx Jumbo....
Mnogo e zdrava, no ka4estvoto na izrabotka e malko usporimo.
Ako karash kupi si takava shina s nqkakvi 4itavi spici i q napleti mnogo stegnata. Garantiram ti , 4e nqma da mrudne....
| |
Тема
|
|
|
Автор |
locust (познат) |
Публикувано | 28.06.02 23:57 |
|
mavic f219 za XC
mavic 321 disc za DH
tova sa nai-dobrite drugite sa compromisi
Живота е хубав!
| |
Тема
|
[re: locust]
|
|
Автор |
Публикувано | 29.06.02 10:21 |
|
jiwotYT e hubaw
poprawi se nawreme :)
Айде!
| |
Тема
|
sigurno
|
|
Автор |
Публикувано | 29.06.02 10:22 |
|
>>
Айде!
| |
Тема
|
[re: mastora]
|
|
Автор |
yasen (непознат
) |
Публикувано | 29.06.02 12:07 |
|
Ako si vzimash takava shina sasto e hubavo da si kupish po-visoka guma stoto ne e mnogo trudno da q podbiesh osobeno kogato se spuskash. Za guma ti preporachvam shiroka ot porqdaka na 2.5 . Ima edna schvalbe no ne se sestam za imesto sega no ste ostanesh dovolen. Inache teq gumi varvqt 50-80 ta dori 100 leva ama si struva. A za shinata i az sam na sastoto mnenie sas spicite.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Drigi (DUDE) |
Публикувано | 01.07.02 13:12 |
|
Az sum sus Vuelta a gumite mi sa Kenda kinetix 2.35 Otkade li ne sum minaval kakvi li ne kamani sam bluskal....ni6to im niana!Spitzite mi sa obiknovenni!Daje ne se e izkrivila 6inata!Pak kakvo li 6te e ako si vzema po hubavi.....KEndata sa 30 kinta dvete sus vutre6nite gumi barabar!Are....
| |
Тема
|
[re: Drigi]
|
|
Автор |
AgentOrange (wasted) |
Публикувано | 01.07.02 17:23 |
|
Абе, човек, каквото щеш пиши само не ми хвали кенда-менда. Много са зле, като се намокрят дори и малко камъните и корените и става кошмар, на мокър асфалт също е голяма пързалка. Знам че никоя гума не осигурява 100% сцепление при тия условия, но кендите са хептем зле. На сухо и в кал държат, ама пак нямат нищо общо с качествените гуми, като Maxxis например. Вярно, при тая цена едва ли мога да се оплаквам, НО... Единственото, което ми харесва в тях е че вървят с мега-здрави вътрешни, вече близо 7 месеца не съм пукал предна гума.
Колкото до Vuelta-та - наистина не са чак толкова лоши, като се наплетат стегнато спиците и не се криви лесно. Не мога да ги препоръчам, тъй като не съм пробвал другите марки, които човека е посочил, но поне според мен вуелтите са си прилични шини, нищо че много от разбирачите ги плюят.
I am sick and tired of being sick and tired
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|