Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:16 08.12.25 
Спорт
   >> Велосипедизъм
*Кратък преглед

Тема Каски Bellнови  
Автор Wildgripper (ultragrip)
Публикувано07.05.02 21:31

Някой знае ли къде се продават каски на bell освен в магазин Prosport?
Щото там си харесах един модел, май Nemesis беше, обаче с ужасен цвят - някакви червени и жълти раета...и тая надежда че каската я има и в друг магазин с по-приличен цвят.

p.s. Дали пък има шанс във втория магазин на prosport (на Патриарх Евтимий) да има и други разцветки? Как пък не се сетих да ги питам...

only the best is good enough.

Тема Re: Каски Bellнови [re: Wildgripper]  
Автор locust (познат)
Публикувано07.05.02 22:56

Ima i V BAS

Живота е хубав!

Тема Re: Каски Bellнови [re: locust]  
Авторvavo_DH (Нерегистриран)
Публикувано07.05.02 23:17

Abe chovek ti s taia kaska na reviu li shte hodish ili si ia zimash da ti pazi glavata-spored mene zaradi vtoroto

Тема Offtopicнови [re: vavo_DH]  
Автор AgentOrange (wasted)
Публикувано08.05.02 00:36

Така като си заговорихте за каски да те питам - какво направи с кецовете, смени ли ги за каска?

I am sick and tired of being sick and tired

Тема Re: Каски Bellнови [re: vavo_DH]  
Автор Wildgripper (ultragrip)
Публикувано08.05.02 10:27

Може и да си прав...така поне като се претрепя някъде, ще се виждам отдалеч

only the best is good enough.

Тема Re: Offtopicнови [re: AgentOrange]  
Публикувано08.05.02 18:09

Ne.Onia lainar v ofisa mi iska 150!!!lv.(tva e razlikata mejdu kaskata i kecovete)a i Buti mi kaza che sa takiva tapaci ama kvo da se pravi.Mai tochno Buti shte mi gi smeni za traba(kormilo) na Azonic.Aide tva e i pishi niakoi pat da karame

Тема Re: Offtopicнови [re: vavo_DH]  
Автор Tanuco (весел)
Публикувано08.05.02 18:41

Mммдааа...тия в Prosport наистина са мноо зле...btw оня ден карах от Алеко до Симеоново...кал, сняг суша...абе купон голям...аре регистрирай се да се разберем да караме или ако искаш си дай е-mail-a...

Тема Re: Offtopicнови [re: Tanuco]  
Публикувано08.05.02 23:44

maila mi e vavo_trz@abv.bg a ti kato otkri tema za karane zashto prez vacanciiata ne doide na Hladilnika.I da te pitam sam li kara ot Aleko do Simeonovo

Тема Re: Offtopic [re: vavo_DH]  
АвторTanuco (Нерегистриран)
Публикувано09.05.02 16:07

weche ti otgoworih w topica za scott-a

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.