|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | >> (покажи всички)
Тема
|
Tarsqt se:
|
|
Автор |
PROPOVEDNlKA (Neizle4mo bolen) |
Публикувано | 10.02.02 21:00 |
|
Tarsqt se:
1 kurbel
2 kaseta za nego
3 deklan6or (ne znam dali taka se pi6e)
4 optega4
| |
|
Курбел, готово знаеш ми офертата - 20 кинта, неразглобяем, но здрав и прав, минал доста премеждия
Loose some NRG - go cycling
| |
Тема
|
Абе...
[re: alX]
|
|
Автор |
KPETEH. (ABuser, разсеян) |
Публикувано | 13.02.02 15:26 |
|
...Не те ли е срам да му искаш толкова пари на тоя курбел. Извинявай че ти се бъркам, ама грехота е. Иди до някой магазин и виж колко струва един нов курбел от тоя тип.
Айде!
| |
Тема
|
Re: Абе...
[re: KPETEH.]
|
|
Автор |
alX (минималист) |
Публикувано | 13.02.02 23:44 |
|
Абе КРЕТЕН., не ти ли писва да се бъркаш в на другите мненията бре ? Айде те понеже нали преди са били твои, може да ти се вярва, ама според мене тия курбели са си ок, в един магазин само видях от тия дето ги слагат по Крос и Спринт струваха 38 кинта, а са пълна скръб, предполагам знаеш... Тъй че 20 лв. за качествен и прав курбел като тоя не са много, ти може и 5 лева да не дадеш за него, има различни хора просто, а ако му се иска може и нов да иде да си купи разглобяем за 100 кинта, негова си работа, не твоя... айде със здраве
| |
|
Ako ne bqh re6il da si ostavq stariq kurbel dokato ne sabera pari za ostanalite 4asti vednaga 6tqh da go kupq.
| |
|
Ми и според мене така е най-добре, още повече че щом твоя курбел още е в ред, не е най-важното нещо, което трябва да сменяш, айде и успех с колелото, може да ти звънна тия дни
| |
|
6te te 4akam s netarpenie. utre 6e si zema nekva grozna kaseta 6toto si otmenih kursa (samo na6te da ne vlizat po klubovete 4e 6e mi skasat u6ite)i 6e si sloja stariq kurbel i mi ostava samo nekaf optefa4, kol4e i sedalka i 6e go skasam
| |
|
Еми ок мини ако искаш да видиш по BAS кво има като обтегачи, може да си намериш нещо подходящо, пък телефона ми го имаш, дзвънкаш и ше се видим като го напраиш колелото
| |
Тема
|
Ха...
[re: alX]
|
|
Автор |
KPETEH. (ABuser, разсеян) |
Публикувано | 14.02.02 22:18 |
|
...В BAS има един SRAM 4.0. Толкоз.
Айде!
| |
Тема
|
mhm ?
[re: KPETEH.]
|
|
Автор |
alX (минималист) |
Публикувано | 15.02.02 17:21 |
|
Купиха ли Deore-то ?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | >> (покажи всички)
|
|
|