|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Noshtno karane iz sofia
|
|
Автор | Mastora amp; XTR (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.08.01 01:35 |
|
Na 11.08.2001 s XTR shte organizirame noshtno karane iz Sofia.Vuznameriavame da trugnem ot Drujba-2 kam 23.00h.Jelaeshtite moga da zapiviadat. Pishete!!
| |
|
А, ще има ли награди за най-ефектно връхлитане в дупка Майтап да става..................
Добре звучи,ама то в събота са ходи на планината,и сигурно ще ми е малко трудно вечерта на седалката..................Абе навит съм,ко стане организацията съм с вас 
rider on the storm
| |
|
Виж сега 4ух се с XTR и той каза,4е ще е по-добре в 23.00 на НДК на главния вход(под слънцето),ако има някъв проблем сподели веднага за да се доуточним,ок? Редактирано от ella на 09.08.01 10:50.
| |
Тема
|
Re: Noshtno karane iz sofia
[re: ella]
|
|
Автор |
TheSaint (advanced user) |
Публикувано | 09.08.01 11:11 |
|
Аз съм до 00ч. на бачкане, но като си тръгвам, ще ви се обадя да ми кажете къде сте...
Join the freeride everybody!
| |
|
По съм навит на среща пред НДК
rider on the storm
| |
|
...ама вий всите ли си имате фарове бре? ама глупости... по-вероятно е всички да си нямате ;)))
Азъ вчера карах из късно-вечерна София и ми настръхваха косите на два пъти от някакви весели гонидби на таксиметрови шофери-мофери дет ако ме бяха забърсали едвали щяха да разберат за последното... Аааа, ъако дебилен клип пуснаха в момента по ММ - бутони + индийско циганче с гадулка и някакъв хипарлив чичко с китара... готско ;))) Хе-хе ;)))
Мда, де... та весело нещо замисляте... а освен каране ще има ли и нещо като среднощно пийване на позволени психотропни течносто от лек характер... или други забави някакви... примерно пръскане със спрей по стъклата на всички отвратни двутактови и дизелови коли и писане на лозунги по стените на обществените сгради... nqkakwi ;)))
| |
|
Здрасти
Може ли и аз да се включа ?
Vorsprung durch Technik
| |
Тема
|
Sreshta na NDK
[re: apkaдaшko]
|
|
Автор | Mastora amp; XTR (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.08.01 13:45 |
|
OK ! I az se 4uh s XTR - a i se razbrahme ,4e shte doideme pred NDK v 23.00h
Ako ima neshto pishete!
Aaa za The Saint , zvanni na XTR kato si gotov.
| |
|
Neshto protiv 2-taktowite li imash?!!
Join the freeride everybody!
| |
Тема
|
Re: Инт'ресно...
[re: apkaдaшko]
|
|
Автор |
CuO (bike user) |
Публикувано | 09.08.01 15:42 |
|
....поставя се началото на "банда МТВ"

| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|