Тема
|
Da si popitam az...
|
|
Автор | arkadashko (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.05.01 09:29 |
|
Niakoy znae li tezi MB PEUGEOT (така ли се пишеше "Пежо" ???) deto gi prodavat iz magazinite biva li gi? Shtoto gledah tezi dni edno koeto izglejdashe chitavo za cenata si (780lv) i imashe sashtite charkove kato SCOTT "Kokomo", samo deto amortesiora mu ne e RST, a SR Suntour... a puk vaprosniat SCOTT struva 930lv. I dvata modela sa s aluminievi ramki, no Scott-a mi se stori po-lekichak, a puk i ima razlika i v zadnite prevklychvateli... i na dvata modela sa Alivio, no se razlichavat kato konstrukciya.
Vse ne mi ostava vreme da mina i prez BAS-a, da vidia GIANT-tite oty tozi klas na kakva cena sa...
Ama vse pak vaprosa mi tuk e konkretno za PEUGEOT-tite, che te sa mi nay matni/
Ay sas zdrave ;)
p.s.
V nacaloto na minalata godina imashe edin magazin na agala na Slivnitca i Rakovska, deto prodavaha TREK-ove, ama go zatvoriha. Te teya TREK-ove mi izglejdaha kato bliznaci na SCOTT. Sega prodavat li gi niakade?
|
|
|
Hm... abe imam si i az registraciya ama me marzi da vlizam vseki pat prez neya ;)
Zabravih da popitam i za "IDEAL"... eli sa idealni tez kolelca ili samo imeto i9m takova ?!?
|
|
Тема
|
Re: Da si popitam az...
[re: arkadashko]
|
|
Автор | guess_who (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.05.01 17:16 |
|
Значи попаднал си точно на който трябва, мой човек! Гледай сега, Пежо не бих ти препоръчал. Както знаем Пежо е френска фирма (виж само как се пише), а французите не могат да направят нищо свястно. Скот ми харесва много повече като име, но с това име на модела "Кокомо" направо са се изложили - все едно тъп французин го е измислил! Май остана само Giant-а - така като чета к'во си написал той май няма минуси. И още нещо - обикновено по-ниската цена е за сметка на някакви качества. Айде, и бъди благодарен за добрия съвет! :))
|
|
Тема
|
ta za Gianta..
[re: guess_who]
|
|
Автор |
CuO (bike user) |
Публикувано | 07.05.01 18:14 |
|
.. w higienata oniq den izwarshih edno nablyudenie na Giant, jult, aluminiew s mnogo interesni spira4ki, kato na hidrawli4ni mi prili4aha (V-brake sa oba4e), i MAGURA se kazwaha....ta beshe dosta prli4no, otpred s edin SR Suntour, a skoristite na Alivio mqzaha ama da ne te izlaja...ta samo za cenata ne popitah, ama na fona na izlojenite okolo nego Peja, fashtashe okoto:)))
ta misalta mi e ako se dwoumish m/u Pejo i Giant, az sam twardo za wtoroto
|
|
Тема
|
Re: ta za Gianta..
[re: CuO]
|
|
Автор | DH MOJO (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.05.01 21:21 |
|
zemi GIANT....ramkatite sa mnogo po-dobri....chastite susto..;)
|
|
|
Като стана въпрос за рамките - днес наминах към BAS и гледах твърдата рамка на Giant. Малеее, тая рамка ако я духнеш и ще литне, направо ми се напълни душата като я пипнах:))) Страшна работа...момчето, което я свали да ми я покаже каза: "Е това е рамка, взимаш я и като караш знаеш че под гъза нямаш нищо":)))
X_C
|
|
|
....1300 грама е!!!
Айде!
|
|
Тема
|
Re: Еми...
[re: KPETEH.]
|
|
Автор | DH MOJO (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.05.01 22:40 |
|
neska v BAS doidoha nechoveshki DH mashini....osven sichko drugo..;)
|
|
|
.....да отида и да ги заплаша със едрокалибрено оръжие
Айде!
|
|
Тема
|
Re: ta za Gianta..
[re: CuO]
|
|
Автор |
apkaдaшko (познат) |
Публикувано | 07.05.01 22:47 |
|
Da be i az go vidiah tozi jaltia, naistina hvashta okoto. Ama za cenata ne popitah, shtot beshe sumatoha, a puk mi se i stori che edva li shte e pod 1200... ama ne se znae de, shte pitam tezi dni.
|
|
|
Da bre da... shte namina taz sedmica ot tam. Shte da e glupavo ako ne go storia.
|
|
|
;)))
|
|
Тема
|
A w kakwo se sustoi...
[re: DH MOJO]
|
|
Автор |
razbirac (djitkam si) |
Публикувано | 08.05.01 00:44 |
|
..towa im kachestwo da sa nechoweshki? mi te sa si prosto kolelakak da sa choweshki?..ne be prawa se na interesen ama kwo li predstawliawa DH machine i nalaga li se da prodam na nashte wilata za da si pozwolia edin broi?...prosto mnogo me zaintriguwa a az wse si se kana ot pone dwa meseza da ida do tam ama wse nesto ne se poluchawa....ami twa si e-niamam kusmet a i swobodno wreme. Daite malko informazia momcheta za towa kwi pari sa,kolko hod imat amortisiora otzad(respektiwno otpred ako e zialo kolelo) i ako kachite edna snimchiza tuka greshka niama da imate. Moa problem se sustoi w towa che ste sum do sredata na juni wuw Warna sluzebno i dori da iskam niama da moga da gi wida a si sasluzawat sus sigurnost. A pone dir.bg moga da proweriawam a oste poliubezno ste e da mi go prati niakoi na mail-a
betonowoza@hotmail.com
Blagodara predwaritelno
|
|
Тема
|
Re: A w kakwo se sustoi...
[re: razbirac]
|
|
Автор |
the fly (непознат) |