|
Тема
|
А форум на "Скала" - Бов няма ли да има?
|
|
Автор | Slavia (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.02.01 20:13 |
|
Брей, как ги правите тия нови форуми бе, много ми е интересно. Не че имам нещо против Берое - Ст.З. или когото и да било, ама сигурно ще е същата работа като в Спартак Плевен, дето Дагето сам си пише из форума.
Айде кажете каква точно е системата, някой приятел ви се обажда и ви вика абе що не направите форум на еди кой си, аз ще си пиша в него.
По добре на Академик Св. да бяхте направили, такива поне съм виждал. Това Берое хич не се е вяснал някой такъв досега.
Айде ше видим какво ще стане тука, ама пак ви казвам - безпринципна работа...
| |
Тема
|
Re: А форум на "Скала" - Бов няма ли да има?
[re: Slavia]
|
|
Автор |
BEROEFAN (непознат
) |
Публикувано | 09.02.01 22:44 |
|
Abe idiot shto ne si gledash rabotata.Ideqta e na nqkoi fan na Beroe.A 4e malko hora sa pisale e zashtoto malko hora znaqt.Az naprimer 4ak sega razbrah.A 4e Beroe ima mnogo fanevo tova go znae cqla BG.Ako iskash ela v Zara.
THERE IS NO MINE, NO YOUR, THE WORLD IS BEROE!! ZARA HOOLIGAN!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Axиeв (уморен) |
Публикувано | 01.09.05 15:45 |
|
И Славия-та май ще се окаже прав.........
| |
Тема
|
|
|
Автор |
kибиk (земеделец) |
Публикувано | 03.09.05 11:27 |
|
здравейте. този клуб съществува повече от три години. преди пишеха повече хора, но сега има много добър форум на официалния сайт на берое /апропо, славия има ли такъв?/ , и виртуалната среща на повечето беройци се премести там. тук май само аз поствам, основно заради срещите на софийския фен-клуб преди мачове извън стара загора, а и да постна некоя авторска мегановина :)
иначе, ако искате достоверни новини, слухове, мнения за берое - има ги в изобилие на форума на официалния сайт , на неофициалния сайт или в беройския форум на .
поздрави,
proud to be ЗЕМЕДЕЛЕЦ
| |
|
|
|
|