|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Скорпионът и очите
|
|
Автор |
FrannyGlass (новичка) |
Публикувано | 22.03.05 16:32 |
|
Случвало ли ви се е както си седите на някое оживено място (дискотека, бар, ресторант и т.н.) някой много силно да привлече вниманието ви и после да се окаже, че е...Скорпион?На мен вече няколко пъти ми се случи подобно нещо...Издава ги погледа, един такъв загадъчен и много, много магнетиченПосле усмивката - пълна със загадъчност...също и дистанцията, която излъчва...Няма друга зодия, според мен, която да действа на околните така хипнотично!!!Споделяте ли това мнение?
| |
|
Е,много ясно,че е така.Във всяка характеристика на зодията ни по книжките и интеренет пише,че сме такива...Значи няма начин да не е истина.
ДИКТАТУРА НА ВЛАСТ!
| |
|
Скорпионите обичат да (бройкат) меко казано:))
Определено ми се е случвало, от далече ги надушвам тези скорпионски погледи:)!
| |
|
Ако трябва да съм искренна на мен лично ми е много по-лесно да "детектирам" човек с асц. скорпион, а не толкова самите скорпиони (може и заради моята зодия да е така). Веднъж една жена ме попита да отгатна какъв е зодиакалният й знак, тя имаше много странен поглед отговорих и че е скорпион. "Е не, - ми каза тя- но това е асцендента ми."
Просто лични наблюдения, пък и е истина, че привличам такива хора като с магнит, пък и те мен!
Les miroirs feraient bien de réfléchir un peu avant de renvoyer les images.
| |
|
хаха странна работа, аз често също отгатвам зодията, но директно..виж това със асцендента ми е трудно да определя, но след 10мин. разговор, може и да стане!..Другото което е...не разбрах ти самата каква зодийка си:)?
Редактирано от ckopпинa™ на 02.02.05 05:23.
| |
|
И аз съм така - след кратък разговор мога поне да налучкам дали някой е въздушна, водна, земна или огнна зодия. Понякога имам и доста точни попаденияНо скорпитата като че ли не мога да ги сбъркам...Може би защото имам добър опит с тях
| |
|
Аз????????? Родена съм в другия край на годината т.е. обратното на скорпион, но нося и малко от скорпиона, нещо което понякога околните усещат.
Иначе казано простичко родена съм под знака на телеца.
| |
|
Телците си допадат доста със скорпитата, и ако асцендента ти е във скорпион, още повече:)!
| |
|
Еееее не моят асц. е дева и луната ми е там, но слънцето и марсът са ми в осми дом, в опозиция на плутон и сатурн, нещо което по-принцип не е леко, но пък липсата ми на водни планети се компенсира от водните домове, 4,8,12. които са с водни планети, така, че нещата се нареждат!
А до каква степен си допадам със скорпионите....... много спорен въпрос лично що се отнася до мен, но никога не губя надежда, че има по-свестни скорпиони от тези които съм срещала досега. В последно време срещнах няколко.... ще видим какво ще стане!Чао!!!
| |
Тема
|
Re: Скорпионът и очите
[re: FrannyGlass]
|
|
Автор | 12.14.75 (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.02.05 04:34 |
|
погледа кйто ме срази тотално е незабравим !
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|