Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:28 17.07.25 
Спорт
   >> Баскетбол
*Кратък преглед

Тема Турнира на МобилТел  
Автор Елора ()
Публикувано20.06.00 16:35

Някой гледа ли го ? Беше ми интересно да видя младите момчета от националния, особено тези, които се върнаха от Щатите. Имаше скука, имаше атракции, имаше скандали...Но все пак беше приятен завършек на сезона. Турнира трябваше да е във Варна. Какво стана ?

Тема Турнира на МобилТелнови [re: Елора]  
Автор zokikroki ()
Публикувано21.06.00 12:50

Zdrasty Elora. na men mi e po-interesno zashto VArna ne uchastvaha v tozi turnir i zashto imashe tolkova malko hora v zalata ,ot reportazite koito gledah ostanah s vpechatlenieto che niama mnogo zriteli . razkazi neshto poveche za turnira .... imat li napredak igrachite ni ot USA ?

Автор Елора ()
Публикувано23.06.00 10:36

Ами,аз смятам че има напредък. Много ми хареса Данчо Бозов.Той и преди си беше добър играч, но сега играе още по-самоуверено;натрупал е доста физическа маса.За съжаление, подочух,че няма да се връща в Щатите, а ще остане да играе в български отбор. Не знам доколко това ще стимулира кариерата му,но всеки сам си решава. Другото момче - Филип /не му запомних фамилията/,като че ли не можа да покаже това на което е способен-иначе игра с много желание и хъс. Оставам Удо за накрая,защото той си беше безспорния фаворит и спечели един куп награди /естествено тази за забивки беше най-атрактивната-залата направо полудя/. Единственото,което лично на мен не ми допадна в играта му, е че на моменти се превръща в голям индивидуалист, което не се отразява добре на отбора. Въпреки,че е много талантлив все още няма голям опит и трябва да се опитва да балансира м/у огромното си желание за страхотни изяви и ефективността, която те носят на отбора, в който играе. Сигурно знаеш,че Мобилтел раздаваха GSM-и на турнира, а и на плейофите. Ей, що народ спечели...аз - НИЩО! Не,че е болка за умиране, ама то пък никакъв късмет... Е,хайде това е. Тези дни ще ти пиша, защото имам да ти разказвам някои работи. До скоро.

Автор nepopravim ()
Публикувано01.07.00 12:39

ami de4ica ko da vi prikaam osven 4e Filip(Videnov) mozhe da slozhi vsi4ki v zadnija i job.iskam da znaete 4e zabiva ot fala i kakto si iska izob6to a va6ija udo e edin ne6tasten himik. ili po-to4no podvijna apteka,koqto skoro shte falira a sega ne stava za nishto drugo osven za svirki.mnogo sa sme6ni zabivite mu ako mozhem da gi nare4em taka.i ne moje 4ovek da dava precenki za igrata na koito i da bilo balgarski basketbolist pri polojeie 4 ne moje da zapomni edna familiq, na igra4 haresan ne kade da e a vuv Toronto.blagodarq za vnimanieto. PEACE!

Тема Турнира на МобилТел-za zokikrokiнови [re: zokikroki]  
Автор pesho ()
Публикувано02.09.00 20:39

ama putko neshto protiv amerikantzite li imash ma.gledai si tvoite lubimki dobi i guneva.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.