|
Тема
|
ОФФ - Айде NFL почна
|
|
Автор |
Balleta (Gaucho) |
Публикувано | 10.09.12 05:04 |
|
смазахме Инди и изравнихме рекорда за победи в опънинга на Пакърс
Тая година Джей Кътлър (дано не се контузва повече), Брандън Маршъл, Мат Форте, Девин Хестър, Брайън Урлахер и Джулиъс Пепърс ще мачкат
Go Bears
| |
Тема
|
Re: ОФФ - Айде NFL почна
[re: Balleta]
|
|
Автор |
bulby (мъждукащ) |
Публикувано | 11.09.12 03:02 |
|
Аз още миналата сряда преди Giants - Cowboys си мислех да пусна темичка, ама нещо ме домързя
Твоите Bears изглеждат наистина доста добре този сезон, но Колтс не са кой знае какво мерило в момента, все пак най-слабия отбор от миналия сезон А като цяло в NFC е лудница от силни отбори и е много трудно да се прогнозира кой кого ще мачка. 49ers изглеждат още по-силни от миналата година, тотално надиграха експлозивната офанзива на Packers и то като гости. Ще е доста интересно този четвъртък, когато и вие гостувате в Грийн Бей.
AFC изглежда доста по-лесната конференция за прогнозиране, там Patriots, Ravens и Texans ми се струват почти непреодолими за другите отбори... Освен може би Broncos с Менинг да направят нещо.
| |
Тема
|
[re: bulby]
|
|
Автор |
Balleta (Gaucho) |
Публикувано | 11.09.12 06:17 |
|
е аз се бъзикам за мачкането, но определено Беърс градят отбора от миналия сезон още и вече на почти всички звена имат класни единици. По принцип Беърс за всеизвестни с дефанзивният си стил на игра, това е нещо, като тяхна запазена марка, а Урлахер и Пепърс са двама от най-силните защитници в лигата. Кътлър е доста умен куотърбек, а сега се събра със съотборникът си в миналото в Денвър ресийвър Брандън Маршал с когото уж се разбират с вързани очи, Хестър е номер едно в лигата връщач. Мат Форте е един от най-добрите рънингбеци, а малко преди да подпише нов мултимилионен договор, Беърс докара Майкъл Буш от Оуклънд, което засилва конкуренцията. Абе има потенциал, ама то в НФЛ и късмет малко си трябва.
Да видим сега в четвъртък, голям мач, едно от най-големите дербита в лигата изобщо и едно от най-големите райвалитита - Пакърс - Беърс. Горчилката от преди 2 години още стои
Редактирано от Balleta на 11.09.12 06:18.
| |
Тема
|
Кътлър ни закла
|
|
Автор |
Balleta (Gaucho) |
Публикувано | 14.09.12 07:01 |
|
тоя не знаеше къде се намира днес, жалко за супер играта ни в защита, Джей провали всичко което можеше - вече не знам колко интерсепшъна му направиха 3 ли, 4 ли, връзката Кътлър - Маршъл никаква я нямаше, само 2 паса и само един оползотворен, абе пълна трагедия. Вместо да ги оставим на 2 и половина срещи зад нас, ние ги реабилитираме.
Роджърс си направи мача за Грийн Бей, отделно и съдиите повлияха преди почивката, но главния виновник за загубата на Беърс беше слабата по точно никаква игра на Кътлър.
Освен защитата ни, само Майкъл Буш игра на ниво в офанзива, Форте пък се контузи и не завърши мача.
Все пак това е Пакърс у дома, гледаме напред, жалко толкова го чаках тоя мач
| |
Тема
|
Re: Кътлър ни закла
|
|
Автор |
bulby (мъждукащ) |
Публикувано | 14.09.12 14:45 |
|
Току що изгледах мача на запис.
Абе всъщност Роджърс далеч не беше на супер високото си ниво, просто не направи фрапантни грешки в първите 3 куотъра. Мача го спечелиха с две неща, които миналия сезон ги нямаше в Грийн Бей - защита и игра по земя. Клей Матюз вече със 6 sacks за 2 мача, колкото имаше целия минал сезон... без коментар просто, машина! И цялото secondary на Packers бе с класи над очакваното.
За Bears повече бих обвинил офанзивната линия, отколкото самия Кътлър, изобщо не го опазиха и напрежението да хвърля максимално бързо паса доведе до трагичната му игра и 4те интерсепшъна. Аз иначе него изобщо не го харесвам, според мен е малко тип Тони Ромо - достатъчно добър да печели мачове, но няма психиката да обръща големите двубои, когато ножа опре до кокала.
Абе по-добре ще сте от миналия сезон, но Грийн Бей все още са си номер 1 в дивизията, а и Детройт отново са в позиция евентуално да ви задминат.
Ако другите силни отбори в NFC имат проблеми е много възможно и 3те да са в плейофите.
Както казах - този сезон NFC е ама абсолютно непрогнозируема конференция, докато в AFC нещата в топ 4 засега изглеждат повече от ясни.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Balleta (Gaucho) |
Публикувано | 03.10.12 00:41 |
|
След 2 слаби мача с Пакърс и Рамс, (особено с Грийн Бей), снощи голям мач на Беърс в Тексас срещу Далас Каубойс. Почти перфектен в защита Беърс (с изключение на края на 2-я куотър, когато се поотпуснаха и дадоха за малко моментума на Далас) - два дифенсив тъчдауна и общо 5 интерсептъна на Тони Ромо от страна на Чикаго - изравнихме му най-лошото постижение, което досега му беше пак 5 срещу Грийн Бей. Освен перфектната защита, най-накрая силен мач на Кътлър и Брандън Маршал и първи ресийвинг тъчдаун на Хестър от някъде година насам (досега все ги правеше, като връщач)
Як мач беше, доволно
Редактирано от Balleta на 03.10.12 00:42.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
bulby (мъждукащ) |
Публикувано | 03.10.12 18:34 |
|
Мдам, пак се върнахте в победен ход и като гледам колко са зле в момента Детройт, Ню Орлийнс, Далас, Каролина и т.н. не би трябвало да имате проблеми да влезнете в плейофите.
А при Ню Йорк Джетс взе да става яко напечено, дали по някое време няма да има Tebow Time , ако Санчез продължава да се дъни така.
Друг интересен момент е с Аризона и Атланта, кога ще им свършат победните серии и дали наистина са корави отбори, или за момента просто се възползват от късмет, добра форма и лека програма.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Balleta (Gaucho) |
Публикувано | 03.10.12 19:22 |
|
Аз да ти кажа честно другите много, много не ги следя, гледам само Беърс и после плейофите. Тук таме мога да се загледам ако има някое по здраво дерби. Нямам Red Zone, там дават всички мачове едновременно без реклами и включват на тъчдауните или по интересните отигравания и може да следиш всичко без да ти омръзва и без скапаните прекъсвания. Иначе след 3 седмици имаме дивизионен мач с Детройт, който задължително трябва да се вземе
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Balleta (Gaucho) |
Публикувано | 08.10.12 15:37 |
|
Вчера трябваше да излизам при 3:3 на халфа, а то какво станало после
Сан Франциско и те се олялиИначе Атланта, Балтимор, Аризона, Минесота засега са добре, но когато имаш Брейди, Менинг и Роджър никога нищо не се знае, иначе е кеф да видиш Грийн Бей с отрицателен рекорд.
Сега за Беърс има почивка и после гоним задължителна победа с Детройт, което мисля, че е Мъндей футбол
| |
|
|
|
|