|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
Тема
|
НБА - ФИНАЛ 2012
|
|
| Автор |
Balleta (Gaucho) |
| Публикувано | 10.06.12 06:41 |
|
|
МАЯМИ ХИЙТ vs ОКЛАХОМА СИТИ
Леброн/Уейд vs. Дюрант/Уестбруук
| |
|
Тема
|
Re: НБА - ФИНАЛ 2012
[re: Balleta]
|
|
| Автор |
redo (hardcore) |
| Публикувано | 10.06.12 08:59 |
|
|
и нека по-добрият синьо-бял отбор победи ;)
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Diavolo (невинно дяволче) |
| Публикувано | 10.06.12 20:56 |
|
|
4-2 за Оклахома
| |
|
|
|
4:2 за Хийт, ама го казвам с пристрастие понеже винаги съм бил за отборите от Изтока.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
bulby (мъждукащ) |
| Публикувано | 11.06.12 00:22 |
|
|
Мисля, че Леброн от 3тия опит във Финалите най-накрая ще успее. 4:2 за Хийт.
| |
|
Тема
|
[re: bulby]
|
|
| Автор |
Diavolo (невинно дяволче) |
| Публикувано | 11.06.12 02:12 |
|
|
От това, което успях да видя, Тъндър са по-добрия колектив/отбор.
Леброн, Леброн ама той не е Джордан, та дори и Джордан без останалите от звездния Чикаго нямаше да направи един отбор сам шампион.
Оклахоа трябва да спечели и да спаси баскетбола
4-2 да не казвам 4-1 за ОКС
| |
|
|
|
Джеймс не е сам все пак, ако Уейд и Бош са на ниво и пейката играе прилично, нещата стоят доста различно. А и да е забравяме, че Дюрант ще бъде пазен от Леброн, което със сигурност ще направи животът му тежък, докато обратното няма а е проблем за Джеймс, Кевин е слаб защитник. По подобен начин стоят нещата и с Уейд и Уестбруук. Има обаче едно ако, според мен често ще слагат Ибака да охранява Джеймс, но пък това води до иска да го загубят заради нарушения в ключов момент. Защитата ще реши титлата, а там си мисля, че Хийт имат повече козове, макар, че стигне ли се до напечени мачове в последните секунди, преимуществото ще е за Тъндър.
| |
|
|
|
Хаха и тука ли спасяваме? :) Аз пък като чисто физически възможности и изпълнения такъв като ЛеБрон не съм виждал. Затова и му пожелавам една титла, при все големите кусури като характер и поведение.
| |
|
|
|
4:2 Маями
| |
|
|
|
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
|
|
|