Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:30 17.06.25 
Спорт
   >> Баскетбол
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Кой сега е номер едно?нови  
Автор HlTlO (Ex expert)
Публикувано27.02.05 11:18

Финикс Сънс са номер едно!!!

Само така момчета - върнахме си на Далас, при това без Стив Неш!!! Защитата няма да я подобрим, затова да работим за подобряване на атаката

Take it easy, but take it all!!!

Тема Re: Кой сега е номер едно?нови [re: HlTlO]  
Автор redo (rugged)
Публикувано01.03.05 16:56

Радват много с офанзивна и отворена игра, което съдя само от резултатите де, не съм ги гледал още тоя сезон по разбираеми причини.
И все пак специално в тоя мач Мариън какъв чадър отпра на Ван Хорн под коша в последната секунда, ох... ;-))

Тема Re: Кой сега е номер едно?нови [re: redo]  
Автор HlTlO (Ex expert)
Публикувано01.03.05 23:07

Да, а сме най-слабата защита! Същата работа се получи и при последния мач в Сакраменто - тогава Амаре заби чадър на Брад Милър за победата пак в последните секунди.

Лошото е, че точно след победата в Далас паднахме от вдъхновените (засега) Бостън вкъщи. Така че до края на редовния сезон няма да се изказвам повече така

Тема Re: Кой сега е номер едно?нови [re: redo]  
Автор the_dude_78™ (Trash Talker)
Публикувано02.03.05 16:20

чадъра беше на дирк бе, ван хорн направи заслона

The One You Love To Hate

Тема Re: Кой сега е номер едно?нови [re: HlTlO]  
Публикувано02.03.05 16:28

абе там тея queens плачеха, че било голтендинг

The One You Love To Hate

Тема Re: Кой сега е номер едно?нови [re: the_dude_78™]  
Автор HlTlO (Ex expert)
Публикувано02.03.05 21:31

Да, голям рев беше... Даже после Брад Милър не игра един мач, пък и поолекнаха откъм кинти половината Queens!

Автор redo (rugged)
Публикувано05.03.05 13:29

Моя грешка, просто репортажчето акцентираше върху Ван Хорн и затова се обърках. :-)

Тема Re: Кой сега е номер едно? [re: HlTlO]  
Автор edin ()
Публикувано07.03.05 06:13

финикс биват. дано в плейофите да мачкат

намен ми харесват следните отборчета:
номер едно са пистънс - ауу много са лоши тея типове - рашийд, макдайс, тейшан, бен, чонси .. - тва е лудото отборче - искам титли още много.
на изток още ме радват маями с дебелия лудак и уейд - много добри са но ще паднат от пистънс на финала на конференцията.
уошингтън - много добро отборче с хейуд, куами и джеймисън отпред и аринъс и хюз отзад. кливлънд също ми харесват - леброн е доста лош.
орландо - е тея тапаци ме дразнят. оня дребния немога да го понясям и цялата тая врява около тва какво невероятно завръщане бил направил грант хил ми е противна. тоя не го харесвах и преди да се потроши. всъщност отборчето е симпатично, само без тея двамата. фен съм на дуайт хауърд, кристи, хедо, джамир, бати, кейто ... брей тея могат да си спретнат доста добър отбор ако се отърват от стиви и хил.
фили - ами фен съм вече, нищо че не харесвам дребния, а и уебър ми е противен с тея неговите стрелби. искам да се представят добре от носталгия по стария крис и заради всички кофти неща дето му се случиха откакто е в нба, а и преди това. а и отборчето нее лошо .. дано да бият.
индиана - ебаси как мее яд за артест - набиха им го много здраво, а щяха да са в топ3 наизток с маями и детройт. голям фен съм на рон и джърмейн.
селтикс - това е най - противния отбор в историята на нба точка
чикаго - голям фен съм - тайсън е мега лудо копеле, също къри, дейвис, денг харингтън, бен гордън, хайнрих .. няма противен играч в тоя отбор.
ню - джърси и торонто са ми симпатични, никс и бъкс са жалки, а атланта и шарлът .. усещам, че тепърва ще им ставам фен.

на запад:
спърс са много добри - не ми харесват много но са добри - почти сигурно ще стигнат финалчето.
сънс - страшно много им се радвам - заради шон, амари и неш. онея двамата дрисльовци дето само мятат тройки са ми отвратителни - особено куентин.
сиатъл - не ги харесвам изобщо - мисля че ще отпаднат в първия кръг на плейофите. незнам как успяват да са още трети в конференцията но замен са доста по назад.
далас - колкото и странно да е започват да ми харесват. само трябва да изгонят оня некадърник финли. а да и дон нелсън тапака. но кюбан е глупак и ги държи сигурно само защото навремето им е бил фен.
сакраменто - малко енигматични са ми кингс в момента - може да се сгромолясат а може и да разреват доста отбори. иначе от много време ме дразнят с транзакциите които правят - по точно оня сопол питре ме дразни - първо махна хедо, след това смени кристи и крис. като цяло отбора ми харесва, с изключение на мобли. биби, брадли и педжа са мега добри, а и новите от фили са стабилни играчи, но някакси ми е тъпо че продадоха крис. обиден съм им ;)
хюстън и мемфис са ми много симпатични - рокетс сглобиха добро отборче, а мемфис си го имаха но нещо много травмите ги ебават.
минесота - не ги харесвам изобщо. мразя кг, нищо че е много добър а може би точно заради това. спри го ненавиждам защото е накадърен, а и дразнещ освен това. касел също ми е противен. уоли ми е безразличен, нищо че е много добър стрелец. фен съм на кенди и ървин джонсън. все пак искам да се оправят и да влязат в плейофите защото ще е тъпо без тях. а мисля че така и ще стане.
лейкърс - тея ги мразя страшно много - и то само заради кобе лайното. одъм бътлър, мим, чъки са свестни типове, но кобе сопола е достатъчен да намразя всеки отбор. малко ми е жал, че няма да играят плйофи тая година, но съвсем малко.
нъгетс - аа много голям фен съм - кемби е луд луд направо. к-март, нене, андре, ърл, ленард - фен съм на всичките тея. доста контузийки но ще се оправят надявам се. дразни ме само кармело - много високо му сложиха летвата на тоя тип. цялото това леброн-мело от миналата година беше грешка според мен. нее лош баскетболист, но леброн е от другата лига просто.
клипърс, портланд, юта - симпатични са ми - особено юта - ако бяха здрави тая година щяха да са в плейофите.
уориърс и хорнетс няма да ги коментирам.

това е от мене
номер едно са пистънс.

Тема Re: Кой сега е номер едно?нови [re: edin]  
Публикувано07.03.05 13:46

как джо джонсън ще мета само тройки бе
виж му успеваемостта от торйката за последно ми се върти нещо като 45 процента
а да не говорим, че често играе поинтгард
като неш почива, щото тоя барбоса е по-скоро двойка

The One You Love To Hate

Автор edin ()
Публикувано07.03.05 18:01

да ве ебаси аномалията е тоя
до миналата година 32 процента, тоя сезон 46. магия има тука някаква.

барбоса бил двойка, а джо единица - туй ли искаш да ми кажеш??
не ми се верва

иначе евала, че има такава успеваемост, но имам малки съмнения относно това доколко ще я запази.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.