Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:07 17.06.25 
Спорт
   >> Баскетбол
*Кратък преглед

Тема Ето това ми харесанови  
Автор the_dude_78™ (underdog)
Публикувано23.02.04 11:16

Вчера гледах малко от интервщ на Николич- беше гост на Евроком-

първо каза, че с 3 отбора първенството спъва развитието- това всички си го знаем

второ- по повод на Глинтич и Пистолевич- каза ,ч е с аиграли не лошо в 2-3 мача- изреди ги не си ги спомянм, но на въпроса дали ще останат, той отговори- ми ние като взимаме играчи ноемви на всички е ясно, че не можем да избираме много-

т.е скрита мисъл, ще ги махам (слуховете са, че ще си ходи пищолевич) Ето малко пари ще се освободят
По повод на бюджета- каза ,че очаква към 20 % увеличение-

доколкото знам 20 %би трябвало да е към 20-25 хилки на месец това увеличение- стига за още един добър играч, и като махнем пищолевич- може и още един добър стрелец от разстояние

No matter how good you are, don't ever let 'em see you coming. You gotta keep yourself small.

Тема Re: Ето това ми харесанови [re: the_dude_78™]  
Автор MeetU ()
Публикувано28.02.04 06:15

И с получаването на паспорт от ПЛ, точно за още един американец. А някои звезди дето мн се "шуми" около тях, май няма да заминат никъде, така че ще се запази състава, като вероятно доста от резервите ще се махнат. Не че има значие - тях ги пускат само определени мачове.

Автор snoopy (майка на Ethan)
Публикувано28.02.04 11:41

Zdrasti, az malko sam izostanala ot BG basketbol, koi sa Глинтич и Пистолеви i Николич? Tia neshto hich ne mi zvuchat po balgarski!!!!

Тема Re: Ето това ми харесанови [re: MeetU]  
Автор snoopy (майка на Ethan)
Публикувано28.02.04 11:45

Zashto sa ti amerikantzi, dai shans na nashite basketbolisti, te ne sa chak tolkova smotani, ima dosta talantlivi, stiga da im dadat vazmojnost da igraiat?!

Тема Re: Ето това ми хареса [re: snoopy]  
Автор the_dude_78™ (underdog)
Публикувано01.03.04 13:51

и кои са тея дето могат?
аз освен за митко ангелов, за друг не се сещам

No matter how good you are, don't ever let 'em see you coming. You gotta keep yourself small.

Автор sencko (алхимик)
Публикувано01.03.04 14:50

ami mitko angelov neshto da si opravi dyrjanieto ....
vchera s/u cherno more kato gledah kak izlizashe psuvaiki sydiite ...
ako ne beshe takava zvezda i se biaha prestrashili da mu sviriat tehnichesko
koeto mu se pada 6-to
2 izpylniavat moreto i topka otstrani ...

i pri 10 tochki razlika za moreto stava 12 i aide cska shtiaha da gledat final four po tv .....

Автор snoopy ()
Публикувано03.03.04 09:37

vsichki mogat, stiga da ne se naduvaha tolkova, triabva im da sleznat na zemiata i shte zaigraiat po-kachestven basketbol, osven tova vsichki sa individualisti, a basketbola e kolektivna igra!

Тема Re: Ето това ми харесанови [re: snoopy]  
Автор OSUALD ()
Публикувано06.03.04 13:34

Ami ,da kajem ,che ediniqt e treniora na akademik lukoil a drugite dvama sa saotveno krlio i gard na sashtiqt otbor

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.