|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
моля за съвет
|
|
Автор |
плaзмa (непознат
) |
Публикувано | 30.04.07 21:24 |
|
В момента в магазините на Техномаркет тече промоция на Панасоник 37 PV 45 - плазма,1845лв.Вашето мнение отгносно качествата на модела,дали е по добре от ЛСД - 37 " или можете ли да ми препоръчате нещо равностойно до 2300 лв.
Ще е за домашно използване , от 2.5 до 3.5 метра дистанция.
| |
|
Не съм експерт по този род техника, но искам само да споделя моя опит и съответно моя избор.
Преди няколко седмици купихме 37 инчов LCD Мицубиши. То не беше гледане по магазините, не беше четене по форумите, не бяха консултации със собственици на телевизори от такъв тип, които са наши приятели.
До какъв извод стигнах лично аз - плазмата вероятно е с по-добро качество като картина, но има недостатъци, които за сега са неизбежни - горят "минилуминисцентните" лампи, от една страна. Ако леко смениш ъгъла на гледане, стъклото, което е на преден план силно влошава картината. Т.е., ако трябва да гледаш телевизора, трябва да си точно пред него. Предполагам ме разбираш за какво говоря.
Не искам да изкарвам избора си правилен, но тези два дефекта в моя случай няма да ги има. Не знам колко дълговечни са LCD телевизорите, но определено ъгълът на гледане може много да варира без влошаване на качеството на изображението. С няколко думи - доволен съм от Мицубишито, при това много.
За Панасоник не мога нищо да кажа, но 37 инча е оптимален размер за дистанцията, която споменаваш.
П.П. Не се нагърбвам да споря с никого. Споделих просто. Както вече казах, на експерт не смятам да се правя. Купихме това, което най-много ни впечатли като картина.
| |
|
Заинтригува ме с това Мицубиши.Моля те дай адрес откъде си го купи,каква е гаранцията и сервиза у нас,кои е модела и т.н.Предварително благодаря.
| |
|
Не живея в България. Иначе го купихме от CircuitCity. Гаранцията е 3 години, ако не се лъжа. Цена 1500 долара.
| |
|
Мерси, сега ми е ясно.Тука такова "животно" няма.Фен съм на марката но уви живея в Българско.
| |
|
Да, за съжаление в България телевизионната техника Mitsubishi/NEC е крайно непозната и звучи като марка менте
В действителност съм на мнение, че Мицубиши е вероятно най-доброто на пазара за телевизори. Преди време бях на мнение, че едно добро CRT е много по-добро от най-доброто LCD. Специално това Мицубиши има невероятно картина. Наистина съм много доволен. И моя тв дойде с една екстра - можеш да го въртиш от дистанционното управление. Много е удобно.
| |
|
Плазмата е 100 пъти по-добра от LCD то в сегашния му вид. Този въпрос много пъти е дискутиран. Защо не четете ??
Ако искаш Митцу купи си през нета - нямаш никави проблеми, само гледай да е на 50 или 100 Херца
www.homecinema-bg.com
| |
|
Очевидно, титан, съм сляп и глух. Щом съм предпочел LCD пред плазма и усилвателя ми за слушане на стерео е 15 годишен Pioneer A777
Знам, всичко много пъти е обсъждано. Както вече казах в първото си мнение, нямам намерение да споря с никой. Мина ми времето за празни приказки. Отидох, видях, харесах повече LCD-то пред плазмата, платих парите и сега гледам това, което съм харесал. За всеки по нещо, нали, титан?
| |
|
Станиславе благодаря за информацията.Титане може и да си прав за местния пазар,но Станислав е клиент който сподели с мен това което питах и мисля,че не заслужава тона ти.Титане каква е вашата гаранция при закупуването на марка непопулярна на нашият пазар,независимо дали плазма или ЛСД?
Все пак е гот да си въртиш ЛСД то от креслото с дистанционното.
Станиславе да ти е честито Мицубишито и със здраве да си го гледаш!
| |
|
Благодаря, плазма! Гледам си го с най-голямо удоволствие и за нищо не съжалявам.
Ти също си клиент, а не продавач като титан. Купувай само това, което теб наистина те устройва - като качество и цена. Всичко друго са празни приказки според мен. Пък и в крайна сметка човек не може винаги да има най-доброто нещо. Някак не съм свикнал за минимална разлика да плащам максимална цена.
Хайде, успех в избора. Ако титан може да ти предложи моя модел (LT37131) - купувай смело. Няма да съжаляваш. Hitachi също са много добри. Съветът ми е да пробваш нещо "алтернативно". Стига с тия Сонита и Панасоници С тях не свършва пазара на плазмени и LCD телевизори.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|