|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
сателитен приемник
|
|
| Автор |
djino (непознат
) |
| Публикувано | 24.04.06 15:23 |
|
|
Здравейте,бихте ли ми помогнали в избора ми на сат.приемникКои са най-добрите спътници преди бяха Астра,Хот Бърд.......,какъв конвертор да избераБлагодаря предварително
| |
|
Тема
|
Re: сателитен приемник
[re: djino]
|
|
| Автор |
титaн () |
| Публикувано | 24.04.06 18:32 |
|
|
Бих ти препоръчал да погледнеш за сателитен приемник на www.homecinema-bg.com . PACE DS 810 - HDTV с екстри :) няма да имаш нужда дълго време от подмяна .Конвертор -виж тук е сложно . Invacom , ALPS , SHARP ,но внимавай ,че има много ментета :))
www.homecinema-bg.com
| |
|
Тема
|
[re: djino]
|
|
| Автор |
RC (пристрастен) |
| Публикувано | 24.04.06 20:22 |
|
|
djino, поразгледай този форум, със сигурност ще намериш полезни четива.
И не се хващай на първата подхвърлена самореклама 
| |
|
Тема
|
[re: RC]
|
|
| Автор |
титaн () |
| Публикувано | 25.04.06 09:23 |
|
|
:) Чак пък подхвърлена :)) Аз съвсем явно я заявих ..само че дето се занимавам със сателитна тв 20 години и все си мисля ,че бих могъл да предложа нещо добро на когото и да е :) Но всичко зависи от джоба ти :)
www.homecinema-bg.com
| |
|
Тема
|
[re: титaн]
|
|
| Автор |
V. Grig (антиМОНАРХИСТ) |
| Публикувано | 25.04.06 13:58 |
|
|
Само дето пропускаш да споменеш, че човека може да си купи прост приемник за примерно 150 левчета дето ще му върши добра работа в момента, пък след ХХ години, когато стане крайно наложително, 50% TV програмите станат HDTV, и телевизора му също поддържа HDTV ще може да си купи съответния приемник на 1/3 от цената ...
Друг въпрос разбира се ако клиента има неограничени средства ... не че ще може да ползва на воля HDTV опцията на приемника, ама пък как ще може да се фука на приятелчетата 
Б. БОРИСОВ: "НЯМА ЦАР! НЯМА ЦАР!
| |
|
Тема
|
[re: V. Grig]
|
|
| Автор |
djino (непознат
) |
| Публикувано | 25.04.06 14:18 |
|
|
Blagodarq ti 6te po4erpq [plezq s
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
djino (непознат
) |
| Публикувано | 25.04.06 14:19 |
|
|
Blagodarq ti a otnosno reklamite 6te vnimavam
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
RC (пристрастен) |
| Публикувано | 25.04.06 21:06 |
|
|
титaн, от моя джоб нищо не зависи, най-малкото защото не съм този който пита.
А това само че дето се занимавам със сателитна тв 20 години сигурно означава, че и в разработката и си участвал 
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
титaн () |
| Публикувано | 25.04.06 22:20 |
|
|
Всъщност за баща на сателитната телевизия се смаята сър Артър Кларк , той е описал в романите си принципа и , а след това всичко е било въпрос на време :)
Реално през 1986 година си направих сам сателитен приемник и антена , а конвертор купих от Холандия , Ехостар 1.4 дб беше си спомням :) Гледах сегашния Хотбърд ,после 87 ма година пуснаха Астра , тогава си направих декодер за Филмнет , а Скай беше само една програма :)))
Разбира се има и еФтини сателитни приемници, но тук вече не знаем какъв е приоритета :) Имам и Дриймбокс 500 / 7020 , имам и Топфилд ,имам и няколко китайски ментенца с които можеш да се увъртиш в невероятни приключения :)
www.homecinema-bg.comРедактирано от титaн на 25.04.06 22:28.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
V. Grig (антиМОНАРХИСТ) |
| Публикувано | 26.04.06 13:39 |
|
|
Титане, като изключим че очевидно 1986та ти си изобретил сателитната телевизия в БГ я сега обясни пак защо смяташ че който и да било трябва да си купи приемникът "Пейс" от теб за 900 лева или 570$$ ?
Както и да го гледам, ако си вземеш някое българо-китайско менте тип Еспекта 2110 за 160$ забъркаш се в невероятните приключения, и после отчаян минеш на Дриймбокс за около 300$ пак ти излиза с около 100$ по евтино от Пейс-а който предлагаш ти ... а както и да съм чел в форума за сат тв от Еспектите няма сериозни оплаквания, тъй че до Дрийбокс-а можеш и въобще да не опреш ...
Б. БОРИСОВ: "НЯМА ЦАР! НЯМА ЦАР!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|