|
|
|
Тема
|
Къде са модераторите?
|
|
| Автор |
Dr. Svetlyo (д-р Светльо) |
| Публикувано | 19.04.06 16:17 |
|
|
Абе, хора, тоя форум има ли действаш модератор или няма? Преди месец щеше да има избори, обаче...
А сега какво е това чудо? Всеки си пуска тема-обява какво купува и какво продава! Нали уж има раздел Купувам/Продавам... Ама то това е възпитанието ни: Що да си слагам обявичката там където е редно и никой нама да я види, като мога да я изтипосам най-отпред! Пък и кои са тия от тоя форум, че ще да ме е грижа Аз къде и какво купувам/продавам!
Специално обръщам внимание на Модератора/Модераторите малко да поразчистят...
Благодаря!
|
|
|
Докторе, самия ти го каза "Що да си слагам обявичката там където е редно и никой няма да я види, ....! Позволих си да те цитирам просто защото си прав!!! Извини ме ако моята обява за продажба на тонколони SONY те е подразнила ,но там където е редно да сложа тази обява найстина никой няма да я види!!!В никакъв случай не искам да се заяждам с когото и да е било!!! Мир и поздрави!!!
Редактирано от vlvas на 19.04.06 22:22.
| |
|
|
|
А бе другарю Светлю, що ти дреме кой къде си пуска обявите. Като не те интересуват недей да ги четеш. Аз досега тук обяви не съм пускал обаче не ме дразнят така както твоята безмислена тема. И както виждам досега никой не те подкрепя в критиката ти към модераторите. Ако толкова не ти харесва се питам що дириш изобщо тук.
| |
|
|
|
Дразни ме липсата на възппитание и култура от страна на масата потребители тук!
|
|
|
|