Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:53 01.11.25 
Техника
   >> Audio/Video & HiFi
*Кратък преглед

Тема Къде са модераторите?нови  
Автор Dr. Svetlyo (д-р Светльо)
Публикувано19.04.06 16:17

Абе, хора, тоя форум има ли действаш модератор или няма? Преди месец щеше да има избори, обаче...

А сега какво е това чудо? Всеки си пуска тема-обява какво купува и какво продава! Нали уж има раздел Купувам/Продавам... Ама то това е възпитанието ни: Що да си слагам обявичката там където е редно и никой нама да я види, като мога да я изтипосам най-отпред! Пък и кои са тия от тоя форум, че ще да ме е грижа Аз къде и какво купувам/продавам!

Специално обръщам внимание на Модератора/Модераторите малко да поразчистят...
Благодаря!

Тема Re: Къде са модераторите? [re: Dr. Svetlyo]  
Автор vlvas (непознат )
Публикувано19.04.06 22:20

Докторе, самия ти го каза "Що да си слагам обявичката там където е редно и никой няма да я види, ....! Позволих си да те цитирам просто защото си прав!!! Извини ме ако моята обява за продажба на тонколони SONY те е подразнила ,но там където е редно да сложа тази обява найстина никой няма да я види!!!В никакъв случай не искам да се заяждам с когото и да е било!!! Мир и поздрави!!!

Редактирано от vlvas на 19.04.06 22:22.

Тема Re: Къде са модераторите?нови [re: Dr. Svetlyo]  
Автор ceляндyp (ъгроном)
Публикувано20.04.06 18:32

А бе другарю Светлю, що ти дреме кой къде си пуска обявите. Като не те интересуват недей да ги четеш. Аз досега тук обяви не съм пускал обаче не ме дразнят така както твоята безмислена тема. И както виждам досега никой не те подкрепя в критиката ти към модераторите. Ако толкова не ти харесва се питам що дириш изобщо тук.

Тема Re: Къде са модераторите?нови [re: ceляндyp]  
Автор Dr. Svetlyo (д-р Светльо)
Публикувано20.04.06 22:20

Дразни ме липсата на възппитание и култура от страна на масата потребители тук!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.