Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:22 06.05.26 
Техника
   >> Audio/Video & HiFi
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Toshiba SD250 or 350нови  
Автор Adidas Dragon (минаващ)
Публикувано29.03.06 17:48

Pisha ot zala i KREDOR ne raboti.Kakvo e tova HDTM,tui kato vijdam,4e e glavnata razlika mejdu dvata modela.Koi preporu4vate?

Тема Re: Toshiba SD250 or 350нови [re: Adidas Dragon]  
Автор mygyl (новак)
Публикувано30.03.06 11:19

350-ката има HDMI цифров изход, и upscale до 720p. Ако имаш плазма/lcd HD ready това е твоя избор. Много добри отзиви за качеството на звука и картината.

Тема Re: Toshiba SD250 or 350нови [re: mygyl]  
Публикувано30.03.06 14:12

Blagodarq ti!Nqmam plazma i 6te go izpolzvam na obiknoven televizor Sony Wega-v takuv slu4ai moqt izbor e SD-250,nali?Druga alternativa,dori i da e malko pove4e pari,ima li?

Автор mygyl (новак)
Публикувано31.03.06 11:34

аз лично имам dvd на pioneer, и съм много доволен, но той няма DIVX
По принцип при TOSHIBA субтитрите на DIVX са си доста по-големи, но ако не гледаш много DIVX може да се насочиш към некое SONY или PIONEER. Иначе е по-удачно да вземеш SD-340, а не SD-250.

Редактирано от mygyl на 31.03.06 11:37.

Публикувано31.03.06 13:58

Da ti kaja ne znam dali 6te gledam mnogo DivX,no pri vsi4ki slu4ai 6te gledam.Na SONY mi haresva modelut NV-52P (ne sum siguren za NP),koito tuk e 89E,a v BG 209 LV v Tehnopolis.No ako go vzema ot tuk nqma da ima subtitri na bulgarski mislq (stava duma za Greece).Kakva e cenata v momenta na SD250 i na SD340,4e ne moga da vlqza www.kkelectronics.com!I az iskah SONY,no mi kazaha,4e na Toshibata vsi4ko i bilo po-dobro,a na SONY sa samo pove4e parite,a puk optikata ne bila dobra!

Автор mygyl (новак)
Публикувано31.03.06 15:43

TOSHIBA SD-250-120lv
TOSHIBA SD-340-160lv
TOSHIBA SD-350-190

SONY NS-52P е едно много качествено DVD. Единствено субтитрите на DIVX са по-малки от тези на Тошиба (което се оправя с последните ъпдейти), но във всички останали аспекти е по-добър. Има за него много ъпдейти на софтуера в нета, така че няма проблeм че си в Гърция за да си сложиш BG SUB.
От трите споменати Тошиби бих си взел само SD-350

Публикувано31.03.06 16:59

Stom bi si vzel SD-350,to po-dobre da si vzema SONY,na koito vinagi sum bil fan.Ako go vzema ot Greece,kudeto e 79E,mi kazaha,4e nqma da moje da si sloja DIVX BG SUBS pri doma6ni usloviq,t.e. s obiknoven update,a trqbva da go nosq v serviz.Tova e edinstvenata pri4ina,poradi koqto predpo4itam da go vzema "gotovo" ot Tehnopolis v BG naprimer.Blagodarq za suveta-6tom kazva6,4e s izkl. na goleminata na SUBS,prevuzhojda Toshiba,to moje bi 6te predpo4eta SONY.
V Tehnopolis izliza,4e e 105E cenata mu!
I vse pak-samo v serviz li moje da ti opravqt subtitrite ili ne?I i ne znam kakva e garanciqta,4e tova v Gr nqmad da si ima vgradeni BG,kato e praveno za East Europe!
Blagodarq predvaritelno!

Тема Re: Toshiba SD250 or 350 [re: Adidas Dragon]  
Автор Gena_bs (непознат )
Публикувано01.04.06 09:31

Adidas Dragon,
Ето ти линк за firmware (FW) за Sony DVP-52P:
http://www.sonydigital-link.com/HAV/downloads/downloads.asp?m=DVP-NS52P&f=fw&l=en

Той е от официалния сайт на Sony Europe и всичко си е описано стъпка по стъпка, на английски, естетвено. Поддържа Windows кодови таблици за CP1250 (West EU), CP1251 (кирилица), CP1253 (Central EU) и CP1254. CP1254 ако не ме лъже паметта е точно гръцки, т.е. византийците нещо те поднасят за липсата на кирилица. Освен ако хардуерно не е записана кодовата таблица само за гръцките символи, което ме съмнява.
Ако имаш при теб DivX/Xvid с външни субтитри на кирилица, помоли ги да ти го пуснат и натисни бутона Subtitle последователно два пъти, докато излезе кирилицата.

Взимай Sony и въобще не се двуоми! Наистина е с малко дребни DivX субтитри, но затова чете всичко почти – както DivX/Xvid, така и дори повредени файлове със субтитрите към тях. А по качество на картина и богатство на възможности и настройки няма равен в ценовия диапазон до 300, а може би и 400лв. Звукът му за този клас е чудесен. Поради лицензионни ограничения не поддържа формат WMA.
Не пиша наизуст – мой приятел си го взе преди 3 месеца за CD/MP3 и е изключително доволен от него.

Имай предвид обаче, че съвсем скоро ще излезат на пазара новите модели, които би трябвало да са с новите кодеци DivX и с цифров HDMI изход. Ако имаш Plasma или LCD TV, той просто е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН за DVD плеера.

Успех в покупката и имай предвид, че ако го вземеш от Гърция, гаранцията не се признава у нас!

Тема Re: Toshiba SD250 or 350нови [re: Gena_bs]  
Публикувано03.04.06 13:47

Mnogo blagodarq za suveta ti.Ne mi go kazaha gurcite,a to4no "suvetnicite" na Tehnopolis,sled kato napisah e-mail do tqh (te prodavat vuprosniq model).Za garanciqta mi e absoluno qsno,no tova ne e problem vuob6te!Kak misli6-na granicata dali 6te imam problemi,pri polojenie,4e struva 79E?

Автор Gena_bs (непознат )
Публикувано03.04.06 15:20

Гледай да го купиш от магазин, който издава фактури, които се признават на митницата (както в Метро, технополис и т.н.). Забравих как беше точно термина, но като я покажеш там, ти се възстановява ДДС от Гърция. За нашата митница нямям представа как стоят нещата, но ако си пребивавал повече от 6 месеца в чужбина, мисля, че не се дължи мито. Все пак попитай някой, който си е купувал нещо такова, за да не останеш изненадан.
В Техномаркет също предлагат този модел и на същата цена!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.