|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Монакор, ето официален вносител на тези говорители
|
|
Автор |
HORNFEN (непознат) |
Публикувано | 06.03.06 00:46 |
|
Който не желае да спонсорира нарко комуната ето малко инфо:
You can ask about our speakers at SOLTON MUSIC BULGARIA
Tel: 00359.32.62.23.80, fax: 00359.32.62.65.10, e-mail:kitov@vip.bg
Please contact above.
Best regards,
проверява преди да пише
| |
Тема
|
EOS Електроник - официален вносител от 2005г.
[re: HORNFEN]
|
|
Автор |
Rutcho (Бирата) |
Публикувано | 07.03.06 19:29 |
|
Привет!
Нямам "удоволствието" да се познаваме, поради което недоумявам за странните ти коментари за наркокомуни, явно си ме сбъркал с някой от своите приятели.
От началото на 2005 година EOS Electronics, с управител Б.Божанов и аз - Румен Суванджиев, сме също официални вносители на Monacor за България.
Цените ни са лист-прайс, като в тях е включено ДДС.
За разлика от Солтон ние правим поръчка към Monacor доста по-често - всеки месец. Поръчките ни са фокусирани основно върху високоговорители.
Телефони за поръчка: 02 974 47 82 или 73 82 17
E-mail: office@eosbg.com
Наистина не е зле да проверяваш преди да пишеш.
Клеветата, както знаеш, в нашата страна е престъпление.Редактирано от Rutcho на 07.03.06 19:38.
| |
Тема
|
За Румен Суванджиев
[re: Rutcho]
|
|
Автор |
Гюнeш (от Факултето) |
Публикувано | 07.03.06 20:19 |
|
Румене , разграничавам се от писаното по-горе. Казвал съм ти , че те уважавам като специалист и дразгите ми с някои от членовете на бгаудио нямат нищо общо с теб. С удоволствие ще си поръчам говорители Монакор от теб за някой от следващите ми проекти , естествено , ако нямаш нищо против... Удоволствие за мен е да работя с истински професионалисти като теб.
Сърдечни поздрави !!!
| |
Тема
|
Re: За Румен Суванджиев
[re: Гюнeш]
|
|
Автор |
Rutcho (Бирата) |
Публикувано | 08.03.06 00:03 |
|
Разбира се, че нямам нищо против.
Освен Monacor имаме намерение да правим поръчки и от Madisound, които дори след разходите по транспорт, мита и ДДС остават на цени по-добри от тези на европейските дистрибутори. Цените на Monacor като цяло са по-високи от тези на Visaton в България поради различния обем на продажбите, но за продукти, към които има достатъчно висок интерес, за в бъдеще ще се постараят да дадат конкурентни цени.
Колкото до дрязгите, очевидно има хора, които са способни да злословят за някого, когото не познават нито директно, нито задочно. Иначе щяха да знаят що за човек съм аз или пък Божо - управителят на ЕОС. За времето откогато го познавам, не е отказал никому услуга с уредите и материалната база, с която разполага, при това съвсем безкористно. Хора, които плюят просто ей-така, без причина, не бива да се сърдят, ако към тях се отнесат по същия начин, нали?
Ich bin ein Bild von Stein und Zeit
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Гюнeш (от Факултето) |
Публикувано | 08.03.06 06:46 |
|
Прав си и за това. Не съм видял лошо от теб или от Божо. За лошото ми отношение към някои хора си има конкретна причина-с нищо непровокираното им ужасно държание с мен. Както е казал народа : "На зла круша-зъл прът!". Винаги се получава така , че малоумниците се държат най-надменно и обиждат под път и над път. Аз ги поставям на мястото им ! Знаеш кого имам впредвид-те са само няколко човека-тези , които де факто трябва най-малко да приказват...
| |
Тема
|
Re: Монакор, ето официален вносител на тези говори
|
|
Автор |
HORNFEN (непознат) |
Публикувано | 08.03.06 13:38 |
|
Конкуренцията е хубаво нещо. Повдига качеството и сваля цената. :)
Добре е да знаят хората за алтернативни варианти. Пловдивската фирма е единствения официален представител от 1998 година насам. След като писах на монакор в германия ми отговориха че това са хората към които да се обръщаме.
Ако на вас ви стиска да поемате рискове и да печелите след това, заредете един рафт с продукти на монакор и да идваме да пазарим. Какви са тея поръчки. Не искате да затваряте собствени пари и не искате да рискувате. По тази логика всеки от този форум е официален дистрибутор на каквото си иска.
За мен поръчката крие опасност от покупка на продукт, който се купува на сляпо, не се вижда същия или се виждат дефекти на партидата след като е платено капаро, но е невъзможен отказ.
Да взема да прескоча до Метро да ги помоля да ми доставят портокали, да треперя дали ще ме одобрят за поръчката, че и да им платя предварително.
Като са толкова хубави тея монакор защо си с FOSTEX ?
проверява преди да пише
| |
Тема
|
|
|
Автор |
HORNFEN (непознат) |
Публикувано | 08.03.06 13:49 |
|
Погледнах първия си пост по горе за да намеря клеветата която е престъпление.
Не намирам невярно твърдение, звънни в пловдив в тази известна и с традиции фирма за музикална апаратура и задай въпроса от кога предлагат търговската марка MONACOR.?
Нарко комуната е факт , както е факт че с каквито се събереш такъв ставаш. След като делите приходи а не искаш да се отъждествяваш с любимеца на всички............
проверява преди да пише
| |
Тема
|
Ежемесечни Поръчки от Монакор
|
|
Автор |
Rutcho (Бирата) |
Публикувано | 08.03.06 17:23 |
|
Нямам нищо против конкуренцията, нито твърдя, че Солтон не са дистрибутори.
Точно толкова са дистрибутори, колкото и ЕОС.
А за това какво ни стиска и какво - не ... мисля, че не е твоя работа. Можеш да решаваш каква ще е търговската политика на собствената ти фирма.
Колкото за рафта с продукти на Монакор ти си прав, скоро в София ще отворим магазин. Ще има продукти и на други утвърдени фирми с цени, подходящи за българския пазар. Но не мисля, че точно ти ще си от най-желаните ни клиенти.
Да, на практика всеки може да стане дистрибутор на каквото си поиска, стига да влиза в квотите за поръчка на въпросната фирма и да сключи с нея някакъв договор за доставка..
А ... сега пък плюеш срещу Монакор, от които преди малко беше тръгнал да пазаруваш.
С Фостекс съм защото така ми е кеф и мога да си го позволя. Имам и колони с Монакор. С монолитни кутии от керамика с дебелина на стената 30мм. Скоро ще публикувам проекта. С Монакор в момента завършвам и боксовете, за които се заканих, че ще участвам в надсвирването тази пролет със всички трилентови колони в клас до 5000 лева, независимо маркови или DIY.
Та клеветата ти е в думите, че клиентите ни спонсорират наркокомуната.
Такова твърдение трябва да се докаже, нали се сещаш.
Честно казано, недоумявам откъде тази злоба у теб? Не се сещам да сме комуникирали по какъвто и да е начин, камо ли да си бил засегнат с нещо.
Или си от тези анонимковци, които просто си лаят ей-така?
Ich bin ein Bild von Stein und ZeitРедактирано от Rutcho на 08.03.06 17:36.
| |
Тема
|
Re: Монакор, ето официален вносител на тези говорители
|
|
Автор |
HORNFEN (непознат) |
Публикувано | 08.03.06 17:52 |
|
Мисля че изяснихме всички въпроси. Не си познал за злобата такава няма. Харесвам предизвикателствата и хазарта. Живея опасно. Поста е една от поредните ми провокации на която се върза и за малко дори поувлече.
С нетърпение очаквам откриването на отрупания със стока магазин.
проверява преди да пише
| |
Тема
|
Re: Монакор, ето официален вносител на тези говорители
|
|
Автор |
bigfunhorn (непознат
) |
Публикувано | 08.03.06 18:06 |
|
Доста ти е тъпичко изказването!За риска хазарта и провокацията-държиш се като сополив хлапак какъвто вероятно си!За Солтон нищо не знаеш-гарантирам тиАз работя с тях от 1992 година но за разлика от теб не се заяждам и не предизвиквам хората най-малкото с изцепки за наркокомуна!А това не беше ли място където доброволно се лекуват наркомани????Или ти смяташ че е място където се надрусват наркоманиОбщата ти култура куца,както и културата ти въобще!Не си прави труда да ми отговаряш хич няма да ти чета постовете!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|