Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:51 08.11.25 
Техника
   >> Audio/Video & HiFi
*Кратък преглед

Тема Помощ при избор на 29" TVнови  
Автор erix (neizvesten:))
Публикувано27.11.05 19:53

Привет на всички в този форум!

Искаме да купим по-голям ТВ, като първоначално се бяхме ориентирали към 32", но като попрочетох доста хора се оплакват заради разтегления образ в някои случаи. Та стигнахме до 29" и въпросът ми е :

SONY KV-29XL70 / или SONY KV-29XL71 / незнам каква точно е разликата

PANASONIC TX-29PX10P

или PHILIPS 29PT9020

Засега клоня към Сонито, може би заради вграденбия СУБУФЕР, звукът също е важен все пак.

Приемам всякакви мнения и за други модели, а ако янкой каже добра дума за 32 " TV ще го изслушам

Благодаря предварително!

Тема Re: Помощ при избор на 29" TVнови [re: erix]  
Автор krava_i_pile (?!?)
Публикувано28.11.05 17:38

Сони за мен си е проблемна марка. Не знам дали е случайност но всичко с тази марка у нас беше по 2 пъти поне на сервиз без да се ползва много....
Лятото си взех от Технополис телевизор пак 29 но в по-ниския 50 херцов клас...Всички посочиха JVC като N1. В Техномаркет Европа няма добър избор.
Технополис предлага далеч по-голям в тази гама...поне така ми се струва.
Аз така правя отивам хващам 1-2-ма там от момчетата и питам имам толкова пари покажи ми най-добрата като качество и цена оферта.
Успех!

Релакс, юл бин да рейн!

Тема Re: Помощ при избор на 29" TVнови [re: krava_i_pile]  
Автор After_Dark (бироунищожител)
Публикувано29.11.05 20:08

при избора гледай дали се виждат бързо движещи се надписи или всичко е боза

Тема Re: Помощ при избор на 29" TV [re: erix]  
Автор Sev ()
Публикувано30.11.05 16:31

аз имам предния модел на Сони - FX66
наистина звука е прекрасен
а при качествен сигнал - цифрова тв или DVD - картината просто радва окото
също има и цифрово шумоподтискане, което доста подобрява картина при по-слаб сигнал

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.