Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:45 03.11.25 
Техника
   >> Audio/Video & HiFi
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Някои протестира ли днес?  
Автор Гyщepът oт дъpвoтoМодератор ()
Публикувано01.09.04 23:02

За мобилните оператори става въпрос, макар и да не е за клуба, темата е достатъчно актуална.

Тема Re: Някои протестира ли днес?нови [re: Гyщepът oт дъpвoтo]  
АвторJTl (Нерегистриран)
Публикувано02.09.04 00:01

И на мен ми се протестираше.........но КАК!!! при положение че ако си бях изключил телефона намаше да ме намери един клиент, а по този начин аз пък щях да съм с 300 лева по беден.
Иначе на кои не му се ще да говори на по тънки цени ?!?

Тема Да!нови [re: Гyщepът oт дъpвoтo]  
Автор Mixy (миксер)
Публикувано02.09.04 00:11

Аз протестирах!

Освен това, аз редовно си протестирам по този начин всяка нощ, или когато съм в кина и театри, а и по други поводи, но тоя път го направих с кеф!

Mixy

Тема Re: Да!нови [re: Mixy]  
Автор PeteRHR (C18NZ)
Публикувано02.09.04 10:03

И аз протестирам всяка вечер.

А вчера даже и през деня.

Тема Re: Някои протестира ли днес?нови [re: Гyщepът oт дъpвoтo]  
АвторkingKOKO1 (Нерегистриран)
Публикувано02.09.04 11:45

Аз протестирах ! И ще продължавам да протестирам !
" Всеки ден ще е така - до победата ! "

Тема Re: Някои протестира ли днес?нови [re: kingKOKO1]  
АвторClTRON (Нерегистриран)
Публикувано02.09.04 16:13

НЕРАЗБИРАМ как се отразява изключването на телефона на мобилния оператор. Според мен такова действие трябва да продължи минимум един работен ден за да има ефект и да паднат постъпленията на мобилния оператор.

Тема Re: Някои протестира ли днес?нови [re: ClTRON]  
Автор kingKOKO1 ( майстор)
Публикувано02.09.04 18:39

Според мен е възможно да от4итат колко потребителя има в момента ...

Някъде 4етох 4е , всеки телефон изпра6та сигнал до оператора и автомати4но го заси4ат 4е е включен и между другото и къде се намира !!! ( в коя клетка е ! )
За М-Тел този сигнал е на 15 мин. Дори може да се направи "портрет" на потребителя в колко часа в коя клетка се намира .
Например - сутрин е в клетка номер 1 - около НДК - след това , след 8,00 тръгва от клетка 1 към клетка 2 , 3 , 4 ... спира в клетка 4- Дружба.
След 18,00 потребителя Х изрежда клетките по обратен ред към клетка 1. Ясно става че живее до клетка 1 и работи около клетка 4 ...
Системата го прави автоматично и така за всеки един потребител ...
Мобилните оператори подписват чЕ нямат право да разгласяват тези данни , освен на спец-службите , разбира се...
Даже те засичат И при изключен телефон , затова когато те набира някой казват " ТЕЛЕФОНА НА АБОНАТА НЕ Е ВКЛючЕН .".

Само когато е разделена батерията от телефона могат да те хванат за онова ...:) Тогава отговора е " В МОМЕНТА НЯМА ВРЪЗКА С ТОЗИ НОМЕР "

Айде , че пак ме хвана Параноята ...

Редактирано от kingKOKO1 на 02.09.04 18:41.

Тема Е това ме изкефи!!!!!!!!!!!!!!!!нови [re: kingKOKO1]  
Автор Mr.Nqkoj (?!?)
Публикувано02.09.04 20:11

"Даже те засичат И при изключен телефон , затова когато те набира някой казват " ТЕЛЕФОНА НА АБОНАТА НЕ Е ВКЛючЕН .". "

Баси ще почина от смях...

Естествено че ще ти каже телефона не е включен след като си го изключил.
Та нали самия телефон при изключване се ОТРЕГИСТРИРА от мрежата !!!
Иначе казано телефона си казва "айде чао изключиха ме!"

А това с клетките... си го прави пак телефона! като чуе клетка на същия оператор със сигнал по силен от тази на която се е регистрирал в момента телефона автоматично се пререгистрирва.

А я си направи сметка ако клетката си бърбори на всеки 15мин с телефона колко ще ти държи батерията ?

И....Що не мога да разбера се занимавате с глупости?
Като не можете да си плащате телефоните не се фукайте с тях.
Това че мобилните оператори одират по няколко кожи от абонат не вярвам да се промени с вашия протест.
По скоро си мисля че няма кой да го чуе!

Тема Re: Е това ме изкефи!!!!!!!!!!!!!!!!нови [re: Mr.Nqkoj]  
Автор kingKOKO1 ( майстор)
Публикувано03.09.04 10:30

Мога да си плащам телефона и го правя ! Радвам се че си се изкефил , ама наистина недей да почиваш , баси ...
И , къде видя видя в писанията ми нещо от сорта " Имам еди какъв си телефон- фръц , фръц !! " ??

"...не вярвам да се промени с вашия протест..."

...Предположи за момент ,че евентуално може нещо да се промени ? Ти тогава на каква тарифа ще бъдеш ?
Всъщност - хич не ме интересува ...

Редактирано от kingKOKO1 на 03.09.04 13:29.

Тема Re: Е това ме изкефи!!!!!!!!!!!!!!!!нови [re: Mr.Nqkoj]  
АвторClTRON (Нерегистриран)
Публикувано03.09.04 17:06

Жалак си братле , само ще ти кажа ,че цените в момента на МТЕЛ са на НИВО 1998г. мен ако питаш за тяхно добро го правим пък и за твое да говориш повече))) .

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.