|
|
|
Тема
|
1394 изход във вход/изход
|
|
| Автор | khs9ne (Нерегистриран) |
| Публикувано | 31.07.04 15:04 |
|
|
Интересува ме възможно ли е преобразуването на цифровия изход на камера във вход/изход. Ако някой може да даде съвет или инфо къде може да се направи или дори сайт, където е описано как става ще съм му много благодарен.
| |
|
Тема
|
Re: 1394 изход във вход/изход
[re: khs9ne]
|
|
| Автор | NewSat (Нерегистриран) |
| Публикувано | 31.07.04 22:46 |
|
|
Principno e vazmozno, no za da e jasno konkretno, trjabva da se znae: kakva ti e kamerata /marka, model, godina/?
| |
|
Тема
|
[re: NewSat]
|
|
| Публикувано | 01.08.04 16:13 |
|
|
kamerata e Panasonic NV-GS11EGE-S, no ne znam ot koq godina e.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | [CA]Barry (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.08.04 10:17 |
|
|
s programata koiato izpolzvam za svaliane na filmite ot camerata ima opcia i za zapisvane na kamerata (izhod kam neia). Ne razbiram vaobshte kakav ti e problema. obiknoveno na tezi programi im ukazvash kakav da e izhodnia format i kade. niama nujda ot specialna kamera ili programa, tova mu e hubavo na cifrovite kameri :)))
| |
|
Тема
|
[re: [CA]Barry]
|
|
| Публикувано | 03.08.04 14:38 |
|
|
tazi opciq nqma da ti e ot golqma polza, ako 1394-ta na kamerata e samo izhod - mojesh da exportwash kolkoto si iskash ot pc-to, no nishto nqma da naprawish.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
PeteRHR (C18NZ) |
| Публикувано | 04.08.04 09:18 |
|
|
За Panasonic DS60 четох някъде из руските сайтове, че можело да стане и вход. Просто функцията е заключена при закупуването и впоследствие може да се разреши.
Но немога да си спомня откъде го четох за съжаление.
Редактирано от PeteRHR на 04.08.04 09:19.
| |
|
|
|
Модела на камерата е от тази година.Може да се отключи входа,сайта е
www.svcd.ru
| |
|
|
|
аами той си Е вход/изход, след като камерата може да се управлява през него, виж за записване през него, не знам
| |
|
|
|
|