Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:25 19.10.25 
Техника
   >> Audio/Video & HiFi
*Кратък преглед

Тема PIONEER DEH-P3600MP или SONY CDX-F5500нови  
АвторVW (Нерегистриран)
Публикувано10.03.04 21:06

Zdravejte,

Kanja se da obzaveda VW-a si s njakakva muzika. Iskam da e CD Player s MP3 bez dopulnitelen usilvatel. Cenata (bez kolonite) trjabva da e ne poveche ot 450lv.

Sprjal sum se na 2 modela, koito sa suvsem novi i koito sa s ednakva cena (okolo 420 lv):

- PIONEER DEH-P3630MP (3600MP, 3600MPB):

Ima WAV (az ne durja prekaleno na tova)

- SONY CDX-F5500:

Ima distancionno.

Koj ot dvata da predpocheta? I zasto?

Blagodarja predvaritelno..

Тема Re: PIONEER DEH-P3600MP или SONY CDX-F5500 [re: VW]  
АвторGFK (Нерегистриран)
Публикувано11.03.04 12:21

Lichno moe mnenie e che Pioneer-a e po-dobur, polzvam ot 6-7 meseca po-maluk model 1530 ,CD player, ne sum go chul da zasicha ot dupki nito edin put , zvukut e prevuzhoden, nastroikite sa ,kakvo poveche da iskash ,:)))))))))))

za sonito razbrah che e s po-malko nastroiki , i po-slaba mehanika
))))))))

gepi pionercheto i se kefi na zvuka )))))))))
uspeh

Тема Re: PIONEER DEH-P3600MP или SONY CDX-F5500нови [re: GFK]  
АвторFurious (Нерегистриран)
Публикувано16.03.04 23:02

Priqtelu i az sam pred sastata dilema i tu klonq kam Pioneera tu kam Sony . Ot edna strana Sony-to e po visok klas s poveche ekstri , no pak Pioneer-a vseki kazva che e po dobar kato zvuk (az ne sam ubeden napalno v tova ,no znaesh li )
Pishi ako si napravil nqkakvo dobro sravnenie

Тема Re: PIONEER DEH-P3600MP или SONY CDX-F5500нови [re: Furious]  
АвторVW (Нерегистриран)
Публикувано17.03.04 00:24

1. Защо мислиш, че Sony-то (този модел) е по-висок клас? Аз не съм убеден... Всъщност много малко данни за Sony-то намерих из интернет... Странно?
2. На теб кое повече ти харесва в Sony-то? Кои екстри имаш предвид? Дистанционно, DSO...?
3. Общоприетото мнение е че Pioneer e с по-добър звук, защото открай време правят крайните си стъпала с MOSFET транзистори. Само, че този модел на Sony също е с такива транзистори.. Т.е. тук Sony конкурира Pioneer.
4. Преди съм имал друго Sony и бях изключително доволен от тунера му. Беше много чувствителен и ловеше много добре където други не хващаха нищо. Не знам какви са тунерите на Pioneer...
5. На външчен вид и двете не ми допадат много, но.. На Pioneer-а не ми харесват кръглите копчета (особено това дето ту излиза ту се прибира) Стария модел (3500MP повече ми харесваше). На Sony-то дисплея много не ми харесва....

Аз още се колебая. Може би малко повече клоня към Sony-то. Дайте още мнения

Тема Re: PIONEER DEH-P3600MP или SONY CDX-F5500нови [re: VW]  
Автор Furious (новак)
Публикувано17.03.04 09:36

Ekstri na Sony to sa :
-distancionnoto
-vazmognost za kontrol na subwofer
- LPF
Ekstri na Pioneer to sa :
- chete WMA faillove

Vig i malko mneniq ot AUDI club
http://www.audibg.com/forum/viewtopic.php?t=1189

Catch mi if you can .

Тема Re: PIONEER DEH-P3600MP или SONY CDX-F5500нови [re: Furious]  
АвторVW (Нерегистриран)
Публикувано17.03.04 22:31

Hm,.... dosta kategorichni mnenija...

Men kontrolut na subwoofer ne me interesuva mnogo zastoto ne se kanja da slagam takuv...

Kakto i WAV file-ovete mnogo ne me interesuvat zastoto ne vijdam pri kakvi obstojatelstva bih slagal takiva diskove... Chovek ili slusha gotova muzika (fabrichni ili kopirani CD-ta) ili slusha sobstveno podbrana muzika - naj-populjarnija i udoben format e MP3. Zasto mi e da pravja WAV filove?

Ste trjabva da postavja tozi vupros i pred drugi forumi, che tuk njama mnogo kompetentni mnenija... Ne che ima koj znae kakvo znachenie - i dvata modela izglejda sa ednakvo dobri, vseki po svoemu; ne vjarvam da e greshka izborut na kojto i da e ot tjah.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.