Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:11 15.05.26 
Техника
   >> Audio/Video & HiFi
Всички теми * *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Equalizer  
АвторAlex (Нерегистриран)
Публикувано06.06.02 11:18

Продават ли някъде в БГ еквалайзери Sony SEQ-711? Трябва ми точно такъв щото ще пасне идеално на рак-а ми. Това е модел от 1992г., но Сони не правят еквалайзери в момента. И не ми казвайте, че нямало нужда от еквалайзер. Ресивъра ми е Sony STR-DE675, а колоните са Sony MF600H. Колоните май са Китайски, щото на говорителите пише China, и вътре нямаха нормален филтър, а само два кондензатора. В началото звука им беше доста убит - само високи и бас. Поръчах хубави филтри за $40 от САЩ и звука им се промени коренно, обаче все още има какво да се желае. Наистина ми трябва еквалайзер, щото същите тонколони свързани към една 7 годишна уредба Pioneer свирят перфектно. Мога да го поръчам от САЩ, но доставката струва долу горе колкото еквалайзвера. Мога да купя и втора ръка ако някой продава такъв. Мерси предварително.

Тема Re: Equalizerнови [re: Alex]  
Автор end ()
Публикувано06.06.02 19:12

Аз все пак ти казвам -не ти трябва еквалайзер .Освен ако не си в възраста в която е важно да има много високи без значение дали има такива в музиката или се получават в еквалайзера.Успех все пак :)

Тема Re: Equalizerнови [re: end]  
Публикувано07.06.02 12:41

Искам да повдигна малко средните. Басовете и високите са ОК. Ресивъра има само bass и treble и това му е проблема. По-големите модели имат и контрол на средните. Един еквалайзер ще компенсира този недостатък.

Авторend (Нерегистриран)
Публикувано08.06.02 14:00

Забавна история-липса на средни ?! Като намалиш баса и високите се "повдигат" средните.

Тема Re: Equalizerнови [re: end]  
Автор Downhill (('~'))
Публикувано08.06.02 15:42

Абе, човеко, какви ги говориш!?
Еквилайзерите имат настройка на *няколко* честотни ленти, а не просто на "средни, ниски и високи" честоти... Питането на Alex не е дали му трябва еквилайзер или как да си намали басите и високите - то си пише на врътките - "+" за усилване и "-" за намаляване...

Автор KИHГ KOHГ (биропиец)
Публикувано10.06.02 12:29

И АЗ ТЪРСЯ НО YAMAHA EQ 550 ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЯМА НИКЪДЕ......

Тема Re: Equalizerнови [re: KИHГ KOHГ]  
Публикувано25.06.02 12:01

Ямахата я има в get.bg: http://get.bg/catalog/product_info.php?products_id=5530

Бих го взел (нищо, че не е Сони) ако не се насройваше с плъзгачи, а електронно както Сонито, и ако можеха и двата канала едновременно да се настройват.

Авторzvuk (Нерегистриран)
Публикувано25.06.02 16:11

Това за Get.bg не го гледай. Имат го само на каталог. Аз работя в фирмата която внася Yamaha не сме ги внасяли от доста време,нямат производство в момента. Само че и с него няма да постигнеш добар звук. На хубави колони не им трябват корекции ,но това си е мое мнение. Ако случайно ми попадне Yamaha ще ви драсна някой ред.

Чао за сега.

Публикувано25.06.02 16:14

За съжаление - лъжат!! обадих се но не са и чували! Лошото е че YAMAHA не го произвеждат този модел от преди 3 г. (писах им писмо) а и не предлагат друг. Що се отнася до настройката в момента имам TECHNICS който се настройва така..но не виждам нищо лошо в плъзгачите.

Тема Re: Equalizerнови [re: zvuk]  
Публикувано25.06.02 16:16

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ!!!! ЖИВ ДА СИ!!!!!!!!!!
КАТО НЯМА EQ 550 НЕ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ НАМЕРИ ДРУГ МОДЕЛ С ПОРЪЧКА?!?!??

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички теми**Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.