|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Equalizer
|
|
| Автор | Alex (Нерегистриран) |
| Публикувано | 06.06.02 11:18 |
|
|
Продават ли някъде в БГ еквалайзери Sony SEQ-711? Трябва ми точно такъв щото ще пасне идеално на рак-а ми. Това е модел от 1992г., но Сони не правят еквалайзери в момента. И не ми казвайте, че нямало нужда от еквалайзер. Ресивъра ми е Sony STR-DE675, а колоните са Sony MF600H. Колоните май са Китайски, щото на говорителите пише China, и вътре нямаха нормален филтър, а само два кондензатора. В началото звука им беше доста убит - само високи и бас. Поръчах хубави филтри за $40 от САЩ и звука им се промени коренно, обаче все още има какво да се желае. Наистина ми трябва еквалайзер, щото същите тонколони свързани към една 7 годишна уредба Pioneer свирят перфектно. Мога да го поръчам от САЩ, но доставката струва долу горе колкото еквалайзвера. Мога да купя и втора ръка ако някой продава такъв. Мерси предварително.
| |
|
Тема
|
Re: Equalizer
[re: Alex]
|
|
| Автор |
end () |
| Публикувано | 06.06.02 19:12 |
|
|
Аз все пак ти казвам -не ти трябва еквалайзер .Освен ако не си в възраста в която е важно да има много високи без значение дали има такива в музиката или се получават в еквалайзера.Успех все пак :)
| |
|
Тема
|
[re: end]
|
|
| Публикувано | 07.06.02 12:41 |
|
|
Искам да повдигна малко средните. Басовете и високите са ОК. Ресивъра има само bass и treble и това му е проблема. По-големите модели имат и контрол на средните. Един еквалайзер ще компенсира този недостатък.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | end (Нерегистриран) |
| Публикувано | 08.06.02 14:00 |
|
|
Забавна история-липса на средни ?! Като намалиш баса и високите се "повдигат" средните.
| |
|
Тема
|
[re: end]
|
|
| Автор |
Downhill (('~')) |
| Публикувано | 08.06.02 15:42 |
|
|
Абе, човеко, какви ги говориш!?
Еквилайзерите имат настройка на *няколко* честотни ленти, а не просто на "средни, ниски и високи" честоти... Питането на Alex не е дали му трябва еквилайзер или как да си намали басите и високите - то си пише на врътките - "+" за усилване и "-" за намаляване...
| |
|
|
|
И АЗ ТЪРСЯ НО YAMAHA EQ 550 ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЯМА НИКЪДЕ...... 
| |
|
Тема
|
[re: KИHГ KOHГ]
|
|
| Публикувано | 25.06.02 12:01 |
|
|
Ямахата я има в get.bg: http://get.bg/catalog/product_info.php?products_id=5530
Бих го взел (нищо, че не е Сони) ако не се насройваше с плъзгачи, а електронно както Сонито, и ако можеха и двата канала едновременно да се настройват.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | zvuk (Нерегистриран) |
| Публикувано | 25.06.02 16:11 |
|
|
Това за Get.bg не го гледай. Имат го само на каталог. Аз работя в фирмата която внася Yamaha не сме ги внасяли от доста време,нямат производство в момента. Само че и с него няма да постигнеш добар звук. На хубави колони не им трябват корекции ,но това си е мое мнение. Ако случайно ми попадне Yamaha ще ви драсна някой ред.
Чао за сега.
| |
|
|
|
За съжаление - лъжат!! обадих се но не са и чували! Лошото е че YAMAHA не го произвеждат този модел от преди 3 г. (писах им писмо) а и не предлагат друг. Що се отнася до настройката в момента имам TECHNICS който се настройва така..но не виждам нищо лошо в плъзгачите. 
| |
|
|
|
 ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ!!!! ЖИВ ДА СИ!!!!!!!!!!
КАТО НЯМА EQ 550 НЕ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ НАМЕРИ ДРУГ МОДЕЛ С ПОРЪЧКА?!?!??
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|