|
Тема
|
za kakvo si kislite predi katerene??
|
|
Автор |
joro ot burgas () |
Публикувано | 08.05.00 21:30 |
|
`mnogo mi e liubopitni za kakvo si misli v\seki edin ot vas,priateli ,kogato tragvate po golemi ili ne chek tolkova golemimarshruti??chuvstvuvali li ste niakoga che nesto podceniavate,che nesto vi plashi i ste neuvereni ..?ili pak tragate ei taka i kakvoto stane??kolko mnog vaprosi oste mogat da se zadadat...e,dano ima koi da otgovaria pone na tezi....ste se radvam ako mi otgovorite..
blagodaria za vnimmanieto...
| |
|
Za trapkata ot samoto izkachvahe.Kogato otivam na nykoy mnogo
truden ili nepoznat marshrut izpitvam samneniy i dori strax.za men tova e cavsem normalno i vsashtnost za tova otivam da se
katery.Kolkoto me e poveche strax tolkova pregivyvaneto e po-golymo.Ne sam se zamislyl dali e taka i pri drugi katerachi.Loshoto e che naskoro izpitvam vse po-malko strax i zapochvam da misly za vse po-otkacheni neshta.
| |
|
E, ami az njamam koj znae kakav opit, no vse pak 6te izrazja njakakvo mnenie po vaprosa.
Hmmm, ami 4estno da si priznaja, opitvam se da ne mislja za strah za6toto ina4e moje da se paniram i.... togava stava stra6noto maj. Ina4e v na4aloto si mislja za samija mar6rut- kakvo postigam s izka4vaneto mu, za6to vaob6te sam do6la da se trepja po skalite i vsjakakvi takiva vaprosi, no sas sigurnost znam 4e sled tova izka4vane 6te se 4uvstvam donjakade udovletvorena ot sebe si.
| |
|
|
|
|