Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:59 03.11.25 
Спорт
   >> Алпинизъм
*Кратък преглед

Тема въженови  
Авторstrong (Нерегистриран)
Публикувано23.05.05 22:33

колко време се ползва едно въже динамично? знам , че навсякъде пише максимум 5г., при често ползване 2-3, но все пак ако не е много ползвано..имам едно на 6,5 години - няма друсвания с голям фактор, всъщност почти няма друсвания, външно запазено та се чудя дали да си водя с него, само за установки и рапели или да го дам на баба да простира прането

Тема Re: въженови [re: strong]  
Автор mikroni ()
Публикувано24.05.05 09:59

не го давай на баба ти -))

как си го съхранявал?

Тема Re: въженови [re: mikroni]  
Публикувано24.05.05 23:18

aaa, добре го пазих и съхранявах - само с ариел съм го пралмаитап, като по учебник си го пазех.

Автор mikroni ()
Публикувано25.05.05 10:17

аз бих го ползвала само за установки.
кажи все пак какво е въжето - дебелина, на коя фирма... това има значение. но на 6 години въже, по-добре не скачай на него. нали уважаваш себе си?
и още нещо - опипай го от край до край да видиш има ли неравности. и как му е покритието - има ли "раздрано някъде"... бе изобщо, претегли "за" и "против" въжето, но все пак недей да водиш с него.

Тема Re: въже [re: strong]  
Автор mikroni ()
Публикувано25.05.05 10:17

бе ти.. от колко време катериш? и какво ти се катери с това въже?

Автор bllueeyes ()
Публикувано25.05.05 10:40

Здрасти пич,

и аз да се намеся малко - казваш няма почти падания, ама все пак има някакви - премисли за какво ще го ползваш - най-добре си купи ново - не са скъпи...
пък това го дай на баба си за простора...

Публикувано26.05.05 16:04

мерси за мненията, ще си взема ново явно, катеря от 7-8години. То и без това последно време само за спортни турове го ползвам, ма мисля пак да почна по алпийски, макар че нещо не мога да намеря мераклии...та ако има навити за една централна стена да се обаждат

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.