|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
Тема
|
Христо Христов и останалите....
|
|
| Автор | Лиa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.06.04 14:31 |
|
|
Аз съм човек ,който не разбира от алпинизъм но на който много ясни му станаха българските алиписти.Тази провалена българска експедиция ме увери за сетен път,че българина НЕ СТАВА ЗА РАБОТА В ЕКИП.Българинът е патологичен индивидуалист,който е готов да пренебрегне и човешкия живот в името на болнто си его.БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЕ РАЖДА ГЕРОИ,тя ражда мухльовци....Чудя се защо му е трябвало на този Николай Петков да изкачва Е верест за втори път,защо е грабнал кислородните бутилки и въобще защо като най-опитен е поставил въпроса по този начин"КОЙ ИСКА КИСЛОРОДА??"Много ясно че по-младите ще се почувстват едва ли не длъжни да му предложат на него,те нямат опит,не са така като него наясно с опасностите.Николай Петков е срам за България,защото като най-опитен той трябваше да бъде нещо като тил за младите алпинисти,ДА ГИ ПАЗИ,да им предаде опита си.Второ защо тънкообидния старец Методи Савов е разрешил такива своеволия и еднолично вземане на важни решения,нали той по дяволите е ръководител И ВЪОБЩЕ ЗАЩО Е ДОПУСНАЛ ХОРА, КОИТО НЕ СА ПРИЯТЕЛИ ДА ТРЪГВАТ НА ЕКСПЕДИЦИЯ.
В заключение-дълбоко съжалявам за гибелта на Христо Христов,за мене той ще си остане истинския герой от експедицията,КАКТО И ЗА МНОГО БЪЛГАРИ,а мухльовците изкачили Еверест и оставяйки Христо да умре в агония са срам за цялата нация,ако четат този клуб,дано де....никой не се възхищава на успеха ви/пардон на трагичния успех/просто хората се срамуват от подлостта ви
| |
|
Тема
|
Re: Христо Христов и останалите....
[re: Лиa]
|
|
| Автор | Яxo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.06.04 19:12 |
|
|
Не заслужава отговор това мнение, но дано да ти помогне. Това, че не разбираш от алпинизъм го признаваш и е видно. Видно е и това,че разбираш най-много от плюване. Хубаво е да си отговориш на въпроса, кой си ти и кое ти дава право да вадиш изводи, какво ражда България, кой е мухльо, кой герой, кой подлец. Не си отговаряй на въпроса как се казваш, какво си завършил или какво работиш - нямат нищо общо с това кой си ти!
Жалко е за Христо, но той поне загина, като мъж. А ти? Огледай се. Живей, но не ....като плювалник. Много е лесно да се говори постфактум седнал на фотьойлчето. Грозно е, заразно е!
| |
|
Тема
|
[re: Яxo]
|
|
| Публикувано | 03.06.04 20:22 |
|
|
Българската експедиция е пълен провал,съжалявам че истината боли.
| |
|
Тема
|
|
|
| Публикувано | 03.06.04 20:30 |
|
|
Обясни ми какво значи това "Христо поне загина като мъж",може би трябва да се възхищаваме на факта,че експедицията не е била добре подготвена,лесно се вдигат лозунги,но я се постави на мястото на НЕГОВИТЕ РОДИТЕЛИ И ПРИЯТЕЛИ,за тях е важно защо той не се върна и тези хора ще питат какви са причините за това.ПЪК ТЕ ПРИЧИНИТЕ СА СИ ЯСНИ -типично българската организация,конфликти,интриги,абе...трагедия
| |
|
Тема
|
[re: Лиa]
|
|
| Автор | srsy (Нерегистриран) |
| Публикувано | 04.06.04 09:16 |
|
|
Sled tazi ekspedicia e mychitelno za men da giveia v tazi dyrgava, kydeto se ragdat i giveiat i dori se opitvat da se pokagat geroi takiva podleci i nistogestva! Ne mi se gleda televizia, zastoto ne iskam dori da zyrvam galkite im fizionomii i da slusham oste po- galkite im opravdania. Istinata e, che v Bylgaria nai- dobrite ne mogat da prosystestvuvat, zastoto gadovete ne im davat nikakva vyzmognost! Az sym sigurna, che te ne izpitvat nikakvo chuvstvo za vina, dori moge i da sa gordi i stastlivi, no iskam da vi kaga "skypi" syotechestvenici che vie ste pozor za nashata nacia i ako predi dyrgavata ni e ragdala geroi, sega iavno ragda muhliovci i otrepki kato vas! Otvrastavate me!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Пиk (Нерегистриран) |
| Публикувано | 04.06.04 12:54 |
|
|
Абе, никой не иска ей-така, тенденциозно, да се обвини Н. Петков. Не ни трябва мъченик, който да разпънем. Обаче това не пречи да се задават въпроси, нали?
Е, кажи ми тогава какво означава "Аз взех кислород, за да ги подсигурявам", а след това - "Настигнах Христо и го подминах". Какво е това подсигуряване бе?
Петков не е виновен. Не е виновен, че е състезател, и че не е човек.
Да му е честито второто изкачване.
На него съвестта му е чиста. Така каза.
| |
|
Тема
|
[re: Пиk]
|
|
| Автор | pyм (Нерегистриран) |
| Публикувано | 04.06.04 17:17 |
|
|
много помия се изля по Н. Петков...
Разкъсайте го и го изяжте жив...
нали искате кръв... ето повод за кръв.
С това ще доставите още по-голямо удоволствие на неговите врагове.
Те ликуват - не виждате ли... не чувате ли??
| |
|
Тема
|
[re: pyм]
|
|
| Автор | Л (Нерегистриран) |
| Публикувано | 04.06.04 18:54 |
|
|
Мен въобще не ме интересуват НЕГОВИТЕ врагове-на Николай ПЕТКОВ,интересува ме неговата вина,защото вина очевидно има,трябва всички да я търсим,така се формира гражданското общество.Защото вечер като си легна и си представя трупа на Христо,закачен за парапета и като си помисля,че това момче е толкова младо се чувствам и аз самата виновна, че съм част от това българско изродено мислене-всеки сам да се оправя.А НЕ БИ ТРЯБВАЛО ВСЕКИ САМ ДА СЕ ОПРАВЯ,защото сме хора,и защото няма нищо по-човечно от това да помогнеш на някой който е в беда,та дори и с риск за живота си.
| |
|
Тема
|
Skypa Lia,
[re: Л]
|
|
| Автор | rum (Нерегистриран) |
| Публикувано | 05.06.04 01:22 |
|
|
zabeliazala li si kolko silno e grajdanskoto obstestvo po temi kato alpinizym i iadrena energetika...
Tova che dvama sa se izkazali v posoka "i sam voina e voin" nisto ne ozna4ava...
Da ne napadame naciata...
Ta nali az i ti sme 4ast ot neia,
i se imame za svestni i otziv4ivi hora.
I na men mi e tyjno... Nikoi vryh ne zaslujava da umre6 za nego...
Bydi zdrava
| |
|
Тема
|
Re: Skypa Lia,
[re: rum]
|
|
| Автор | kid (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.06.04 09:58 |
|
|
Da be, kriite se sega zad "naciata", kato prez tatovo vreme, da si kriem mrysnite rizi pred sveta.To stoto horata ne ni vidiaha kakvo predstavliavame, nali?!
A sto se otnasia do "mychenika" Nikolai Petkov, razsmivat me s podobni izcepki:
"Разкъсайте го и го изяжте жив...
нали искате кръв... ето повод за кръв." Az ne bih se i izpliula vyrhu tova NISTOGESTVO, kamo li da si capam rycete s nego!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|