|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Баси тъпия град, баси
|
|
| Автор | Ивaнa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 30.04.06 11:51 |
|
|
Баси тъпия град, баси. Аз ако се бех тука родил, щех да си тегля куршума още в люлката. Баси селяните, баси
| |
|
Тема
|
Айтос
[re: Ивaнa]
|
|
| Автор | Stranger (Нерегистриран) |
| Публикувано | 02.08.06 17:19 |
|
|
? ? ? Много си е хубаво градчето.
| |
|
Тема
|
Re: Баси тъпия град, баси
|
|
| Автор |
boi (непознат
) |
| Публикувано | 10.08.06 12:21 |
|
|
Ей отворко тъпа е на майка ти оная работа от която си се пръкнал.За думата селянин вземи да погледнеш в огледалото(ако имате такова и знаеш за какво се използва) и виж какво добиче е създала на баща ти малката пишка.А пък ако искаш допълнително разяснение по въпроса аз съм насреща.Пиши ми като научиш граматиката и азбуката.Пък и мисля че не обичаш Айтос защото като си бил там са та направили ГЕЙ меко казано.
| |
|
Тема
|
[re: boi]
|
|
| Автор | Бaбa Илийцa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 11.08.06 13:20 |
|
|
ццц, що така си говорите в нета, бе хора - ми те и хората от селата не използват такъв език. Вярно, че всеки има право на мнение и право да го изрази /мнението де/, но нека да бъдем малко по-възпитани.
Така, а сега за Айтос - нормално градче като много такива в милата ни родина - за едни е хубав, за други е тъп - важното обаче е че го има от векове и ще го има и след векове - нещо с което малко градове могат да се похвалят
| |
|
Тема
|
Размери ?
[re: boi]
|
|
| Автор | :) (Нерегистриран) |
| Публикувано | 16.08.06 17:10 |
|
|
А твойта пишка колко е голяма ?
| |
|
|
|
blabla
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Бaбaти (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.09.06 20:52 |
|
|
а е ти си много прост е паляк аз пък ако имах смотания ти диалект щях да си тегля куршума селянин със селянина ти
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
miro67 (непознат
) |
| Публикувано | 13.09.06 02:24 |
|
|
ато си тъп е нормално да ти е тъпо
| |
|
Тема
|
[re: miro67]
|
|
| Автор | Heaм (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.10.06 00:10 |
|
|
Вярно градът си е тъп, щото вече 18-19 г. живея там и вярно селяците са колкото песъчинките по плажа, но не можем да включваме всички под един показател. Btw малко свестни ще срещнете по улиците или по 5-те кафета
| |
|
|
|
otkade li e ivanka deto vika 4e grada e tap tq e ot nqkoi umen grad
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|