Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:21 08.11.25 
Градове
   >> Айтос
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Баси тъпия град, баси  
АвторИвaнa (Нерегистриран)
Публикувано30.04.06 11:51

Баси тъпия град, баси. Аз ако се бех тука родил, щех да си тегля куршума още в люлката. Баси селяните, баси

Тема Айтоснови [re: Ивaнa]  
АвторStranger (Нерегистриран)
Публикувано02.08.06 17:19

? ? ? Много си е хубаво градчето.

Тема Re: Баси тъпия град, басинови [re: Ивaнa]  
Автор boi (непознат )
Публикувано10.08.06 12:21

Ей отворко тъпа е на майка ти оная работа от която си се пръкнал.За думата селянин вземи да погледнеш в огледалото(ако имате такова и знаеш за какво се използва) и виж какво добиче е създала на баща ти малката пишка.А пък ако искаш допълнително разяснение по въпроса аз съм насреща.Пиши ми като научиш граматиката и азбуката.Пък и мисля че не обичаш Айтос защото като си бил там са та направили ГЕЙ меко казано.

Тема Re: Баси тъпия град, басинови [re: boi]  
АвторБaбa Илийцa (Нерегистриран)
Публикувано11.08.06 13:20

ццц, що така си говорите в нета, бе хора - ми те и хората от селата не използват такъв език. Вярно, че всеки има право на мнение и право да го изрази /мнението де/, но нека да бъдем малко по-възпитани.
Така, а сега за Айтос - нормално градче като много такива в милата ни родина - за едни е хубав, за други е тъп - важното обаче е че го има от векове и ще го има и след векове - нещо с което малко градове могат да се похвалят

Тема Размери ?нови [re: boi]  
Автор:) (Нерегистриран)
Публикувано16.08.06 17:10

А твойта пишка колко е голяма ?

Тема Re: Размери ?нови [re: :)]  
Автор Da3mOnTooLzZ (непознат )
Публикувано26.08.06 17:23

blabla

АвторБaбaти (Нерегистриран)
Публикувано09.09.06 20:52

а е ти си много прост е паляк аз пък ако имах смотания ти диалект щях да си тегля куршума селянин със селянина ти

Автор miro67 (непознат )
Публикувано13.09.06 02:24

ато си тъп е нормално да ти е тъпо

Тема Re: Баси тъпия град, басинови [re: miro67]  
АвторHeaм (Нерегистриран)
Публикувано07.10.06 00:10

Вярно градът си е тъп, щото вече 18-19 г. живея там и вярно селяците са колкото песъчинките по плажа, но не можем да включваме всички под един показател. Btw малко свестни ще срещнете по улиците или по 5-те кафета

Тема Re: Баси тъпия град, басинови [re: Бaбa Илийцa]  
Автор doliii72 (непознат )
Публикувано29.07.07 23:16

otkade li e ivanka deto vika 4e grada e tap tq e ot nqkoi umen grad

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.